Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
gianik έγραψε:
diplomat έγραψε:Ευχαριστώ θερμά τους φίλους Busso και drdino, οι σιελογόνοι αδένες σε οξεία υπερδιέγερση :eat:

Εικόνα

Αλλαξε ταχύτητα ρε συ ,ακόμα με 1η πας;;; :lol:
Για πες ποιο μοντέλο είναι κ τιμη... :hmmm:

Τα ίδια μου λέει και η Μπούσαινα στο αμάξι.

Εγώ: ένα χέρι στο τιμόνι, το άλλο στο λεβιέ.

Εκείνη: Γυρνά με κοιτά, μου πιάνει το χέρι και μου λέει. Να μην αλλάξεις ποτέ μωρό μου.

Εγώ: Είσαι με τα καλά σου; Θα πάω όλη τη διαδρομή με 1η; Τρελή είσαι; :s_crazy

@Διπλωμάτη
Εγώ δεν έκανα τίποτα. Ίσα ίσα που σε έριξα μερικές θέσεις στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. :s_yummy

Ελπίζω να το εγκαινιάσεις με καλό μικερφολικό στριμάκι απόψε και να δεις το διπλό του γαύρουλα εις την Μασσαλίαν. :s_cool
Άσε την παχιά για αύριο βράδυ :rtfm: :s_crazy :s_crazy :s_crazy

υγ: μλκ μου τι γαμάτο που δείχνει, βγάλε το φώτο και μια νυχτερινή με τα κουμπιά να φεγγοβολούν... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Giuseppe Busso έγραψε:υγ: μλκ μου τι γαμάτο που δείχνει, βγάλε το φώτο και μια νυχτερινή με τα κουμπιά να φεγγοβολούν... :inlove:

Εικόνα

Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#677963 Ταμάμ μπερεκέτ κλπ.

Ρίξτου κι ένα καλό στρεσεστ να σιγουρευτείς ότι δουλεύουν όλα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:υγ: μλκ μου τι γαμάτο που δείχνει, βγάλε το φώτο και μια νυχτερινή με τα κουμπιά να φεγγοβολούν... :inlove:

Εικόνα

Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές. :inlove:

Πωπω έτοιμο για στόλισμα κάτω από το δέντρο είναι.

Κατέβασε το Cinebench23 από το μάρκετ και πες τι βγάζει σε single core και multicore
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
ArrowsFA1 έγραψε:Πήρα έναν WD Black 6 TB για αντικατάσταση του WD Black 1 TB που έχει τιγκάρει.
Το λειτουργικό, τα προγράμματα και 1-2 games τα έχω στον SSD. Ο Black θα είναι για storage και για ό,τι δεν χωράει στον SSD. Έχει κάποιο νόημα να τον χωρίσω σε partitions; Τι λέτε;
Νομίζω ότι εφόσον υπάρχει SSD για τα λοιπά, δεν έχει νόημα...

Ευχαριστώ HF. Έτσι σκεπτόμουν και εγώ. Έκανα τη μεταφορά, 2 ώρες για 1 TB δεδομένων. Όταν αγόρασα αυτόν τον 1 ΤΒ, νομίζω το '16, πίστευα ότι θα με καλύψει για πολλάαααα χρόνια....
κάθε φορά που παίρνω καινούριο δίσκο αυτό λέω και σε λίγα χρόνια πάλι γεμάτος είμαι. Για να δούμε με τον 6 TB τι θα γίνει...

σημειώνω ότι είναι αθόρυβος και δεν έχει το σύμπτωμα που διάβασα ότι είχαν αρκετές παρτίδες (που κατά πολλούς είναι feature not a bug/ήχος "κλικ" κάθε 5-6 δευτερόλεπτα).
είναι λίγο πιο θερμός από τον 1 TB αλλά λογικό. 37-39 C idle.

Διπλωμάτη με γεια το εργαλείο...τούμπανο και σωστή τιμή. Οπτικά μου φαίνεται απλά ότι οι μεντεσέδες τις οθόνης δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο (δομικά μιλώντας). Εσένα που το έχεις περιεργαστεί από κοντά πώς σου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
drdino έγραψε:Ρίξτου κι ένα καλό στρεσεστ να σιγουρευτείς ότι δουλεύουν όλα.

Έκανα ένα - δύο βασικά τσεκ, namely CPU, GPU, RAM, μπαταρία και θερμοκρασίες, όλα οκέηκ.

ArrowsFA1 έγραψε:Οπτικά μου φαίνεται απλά ότι οι μεντεσέδες τις οθόνης δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο (δομικά μιλώντας). Εσένα που το έχεις περιεργαστεί από κοντά πώς σου φαίνεται;

Με το χέρι στην καρδιά, η κατασκευή είναι καλύτερη απ' ότι περίμενα. Αυτό ίσως έχει να κάνει με την τιμή, γιατί ήμουν προετοιμασμένος για κάποια ατοπηματάκια του στιλ σκληρά πλαστικά σε obscure σημεία σε ημιπρίμιουμ τουτούνι, όμως δεν. Εν προκειμένω για τους μεντεσέδες η αίσθηση είναι satisfying af, με σωστό feedback στο άνοιξε-κλείσε. Αυτά ως πρώτη αίσθηση βέβαια, το μέλλον θα δείξει την πραγματική ποιότητα κατασκευής.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#678025 Αν και δεν ήταν σε καμία τρελή τιμή τσίμπησα και εγώ ένα chromebook για Black Friday.

Εικόνα

Lenovo Duet 128GB σε ice blue + iron grey.

Πρακτικά 2 in 1 αφού είχε μέσα και πληκτρολόγιο.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ωραία κατασκευή, μου αρέσει το πληκτρολόγιο καθώς και η προστατευτική πλάτη+stand με υφασμάτινη υφή που είχε μαζί.

Έχει και δώρο 12 μήνες Google One.
Περισσότερα μετά από λίγο καιρό χρήσης να έχω μάθει και το λειτουργικό.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
ArrowsFA1 έγραψε:Πήρα έναν WD Black 6 TB για αντικατάσταση του WD Black 1 TB που έχει τιγκάρει.
Το λειτουργικό, τα προγράμματα και 1-2 games τα έχω στον SSD. Ο Black θα είναι για storage και για ό,τι δεν χωράει στον SSD. Έχει κάποιο νόημα να τον χωρίσω σε partitions; Τι λέτε;
Και εγώ δεν βλέπω λόγο να τον χωρίσεις...
Άβαταρ μέλους
By Chris
NickTG έγραψε:Αν και δεν ήταν σε καμία τρελή τιμή τσίμπησα και εγώ ένα chromebook για Black Friday.

Εικόνα

Lenovo Duet 128GB σε ice blue + iron grey.

Πρακτικά 2 in 1 αφού είχε μέσα και πληκτρολόγιο.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ωραία κατασκευή, μου αρέσει το πληκτρολόγιο καθώς και η προστατευτική πλάτη+stand με υφασμάτινη υφή που είχε μαζί.

Έχει και δώρο 12 μήνες Google One.
Περισσότερα μετά από λίγο καιρό χρήσης να έχω μάθει και το λειτουργικό.

Ελα ρε, μεγεια, γι αυτο ρωτουσα την περασμενη βδομαδα, το πηρα σε 64αρι. Ποσο το βρηκες; Ειδα λιγο σκρουτζ αλλα μου φανηκε στο θεο στην Ελλαδα. Εδω επεσε απο 300->229 (και δωρο ενα nest mini). Καλο μου φαινεται και μενα, πληκτρολογιο δεν εχω κουμπωσει ακομα (μονο δοκιμαστικα), και θα αργησω μαλλον (κατσε να βγουμε απο το σπιτι πρωτα)

Λιγο προσοχη θελει διαβαζω οταν το κλεινεις με το πληκτρολογιο, σαν λαπτοπ. Μπορει να γρατζουνιστει η οθονη

Τι ειναι το google one? Εμενα δεν το εδινε
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 02 Δεκ 2020, 01:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Chris
kubiak έγραψε:
Και εγώ δεν βλέπω λόγο να τον χωρίσεις...

Ξεπερασμενη πρακτικη τα partitions για οικιακους χρηστες, ειδικα απο τοτε που μπηκαν οι ssd στη ζωη μας, αφου εξ’ορισμου εχεις διαφορετικο δισκο για λειτουργικο/αποθηκη, και σημαντικα διαφορετικης ταχυτητας κιολας

Τι διαφορα εχει να κανεις 2 partitions, ενα για ταινιες κι ενα για σειρες ξερωγω; Κανεις 2 φακελους, το ιδιο πραγμα ειναι
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 02 Δεκ 2020, 01:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά