Βάλε αγγελίες insomnia
Βάλε αγγελίες insomnia
George_Prix έγραψε:Εχουν αρχισει τα παιδια και βγαινουν καμια βολτα με τους φιλους τους εδω κοντα στη γειτονια, αλλα βγαζω χοντρες φρικες οση ωρα λειπουν![]()
Το πλανο ελεγε να τους παρω κανενα αξιοπρεπες τηλεφωνακι του χρονου (για Σαμμυ Α34 λεγαμε), αλλα με βλεπω να τους παιρνω τιποτα φθηνοτερο τωρα για να μπορω να ξερω που ειναι ανα πασα στιγμη μεσω GPS.
Το κακο ειναι οτι εχει αρχισει και με τρωει παλι η γνωστη μ@λακια μου. Ξεκινησα με 1 φιλτρο μεχρι 80€ στο Σκρουτζ, μετα το ανεβασα στα 100€, μετα στα 120€ και μετα προσθεσα κι αλλο φιλτρο με 4GB RAM.
Μεχρι στιγμης μου/μας εχει γυαλισει αυτο που δειχνει καλο σε χαρακτηριστικα/κριτικες και ειναι και του 2023:
https://www.skroutz.gr/s/40775977/Xiaom ... -Gray.html
Βοηθεια πριν αρχισω να προσθετω κι αλλα φιλτρα
Asimov έγραψε:iPhone 13 σφραγισμένο με απόδειξη, εγγύηση κλπ
Βάλε αγγελίες insomnia
dimviii έγραψε:Γιωργη εχω ενα φθηνο ξαομι των 120 ευρω,και ειναι για να το δωσεις σε κανα παιδακι μεχρι 5 ετων για να παιζει.Αργο,κολληματα συνεχως= για πεταμα.
bill33 έγραψε:Οχι.
George_Prix έγραψε:
George_Prix έγραψε:Εχουν αρχισει τα παιδια και βγαινουν καμια βολτα με τους φιλους τους εδω κοντα στη γειτονια, αλλα βγαζω χοντρες φρικες οση ωρα λειπουνΜια χαρά είναι, αλλά ηλικία των παιδιών;![]()
Το πλανο ελεγε να τους παρω κανενα αξιοπρεπες τηλεφωνακι του χρονου (για Σαμμυ Α34 λεγαμε), αλλα με βλεπω να τους παιρνω τιποτα φθηνοτερο τωρα για να μπορω να ξερω που ειναι ανα πασα στιγμη μεσω GPS.
Το κακο ειναι οτι εχει αρχισει και με τρωει παλι η γνωστη μ@λακια μου. Ξεκινησα με 1 φιλτρο μεχρι 80€ στο Σκρουτζ, μετα το ανεβασα στα 100€, μετα στα 120€ και μετα προσθεσα κι αλλο φιλτρο με 4GB RAM.
Μεχρι στιγμης μου/μας εχει γυαλισει αυτο που δειχνει καλο σε χαρακτηριστικα/κριτικες και ειναι και του 2023:
PaNick67 έγραψε:George_Prix έγραψε:Εχουν αρχισει τα παιδια και βγαινουν καμια βολτα με τους φιλους τους εδω κοντα στη γειτονια, αλλα βγαζω χοντρες φρικες οση ωρα λειπουνΜια χαρά είναι, αλλά ηλικία των παιδιών;![]()
.

ειδικά μόλις τους πεις τι θες να πάρεις εσύ 

PaNick67 έγραψε:Αν είναι 11+ δεν κάνει.
Θα σου πουν αυτά τι θέλουνειδικά μόλις τους πεις τι θες να πάρεις εσύ
.
g8777 έγραψε:Asimov έγραψε:iPhone 13 σφραγισμένο με απόδειξη, εγγύηση κλπ
Βάλε αγγελίες insomnia
![]()
ΟΛ ΡΑΙΤΥ ΔΕΝ.
το 14άρι από αγγελία στο Insomnia. Το τελεύταιο τότε μοντέλο.George_Prix έγραψε:Βρήκε να μοιάσει ρε το παιδί..PaNick67 έγραψε:Αν είναι 11+ δεν κάνει.
.
Ντρεπομαι και να πω την κουβεντα που ειχα με το γιο μου μολις τωρα![]()
Βασικα το παιδι την εχει ψωνισει απο μικρο. Οπως μου ελεγε ο πατερας μου οταν του ζητουσα κατι μικρος, "νομιζει οτι ειναι το παιδι του Μποδοσακη". Απο 5 χρονωνε μου εχει βγει ελαττωματικο και θελει ΑηΦον. Εδω και ποσα χρονια προσπαθω να του εξηγησω τι εστι VFM και η απαντηση του ειναι "ειδικα εσυ που αρεσει η φιγουρα εισαι μονο για ΑηΦον γιατι μονο αυτα ξεχωριζουν. Ολα τα αλλα ειναι ιδια".
Τωρα βεβαια ξερει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο για ΑηΦον αλλα παλι κολπα μου κανει...
- Σιγα μην παρω ιδιο με τη γιαγια.
- Τι Ποκο ρε που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.
- Αν παρεις εσυ το Σ23 κι εγω Σαμυ θα παρω εστω και κανενα φτηνο.
Τοχριστοτουγιαπαιδι

βάλε και κάτι παραπάνω και βουρ.
George_Prix έγραψε:PaNick67 έγραψε:Αν είναι 11+ δεν κάνει.
.
Ντρεπομαι και να πω την κουβεντα που ειχα με το γιο μου μολις τωρα![]()
Βασικα το παιδι την εχει ψωνισει απο μικρο. Οπως μου ελεγε ο πατερας μου οταν του ζητουσα κατι μικρος, "νομιζει οτι ειναι το παιδι του Μποδοσακη". Απο 5 χρονωνε μου εχει βγει ελαττωματικο και θελει ΑηΦον. Εδω και ποσα χρονια προσπαθω να του εξηγησω τι εστι VFM και η απαντηση του ειναι "ειδικα εσυ που αρεσει η φιγουρα εισαι μονο για ΑηΦον γιατι μονο αυτα ξεχωριζουν. Ολα τα αλλα ειναι ιδια".
Τωρα βεβαια ξερει οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομμυριο για ΑηΦον αλλα παλι κολπα μου κανει...
- Σιγα μην παρω ιδιο με τη γιαγια.
- Τι Ποκο ρε που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.
- Αν παρεις εσυ το Σ23 κι εγω Σαμυ θα παρω εστω και κανενα φτηνο.
Τοχριστοτουγιαπαιδι
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]