Dimitris_P έγραψε:Ναι, έχω δει κάτι ωραία αλλά πανάκριβα.
Ένας καλός τρόπος να αγοράσεις σε καλή τιμή αυτό που θέλεις είναι να το αγοράσεις εκτός εποχής. Τα έπιπλα κήπου τώρα έχουν τις μέγιστες τιμές τους, σε αντίθεση με τον φθινόπωρο που μπορείς να τα βρείς και στην μισή τιμή.
PeterPan έγραψε:Θα σου έλεγα να πάρεις "δερμάτινη" κ το καλοκαίρι αν ιδρώνεις με σορτσάκι να βάζεις ένα πανί (πχ μια άδεια μαξιλαροθήκη 65χ65).
Στο γραφείο του σπιτιού έχω μια δερμάτινη της SATO. Το καλοκαίρι συνήθως στο σπίτι φοράω μόνο ένα παντελονάκι και το μόνο που μ’ ενοχλεί είναι όταν ακουμπάω την γυμνή πλάτη μου στην πλάτη της πολυθρόνας. Αυτό όμως το έχω λύσει αποτελεσματικά με μια μπουρνουζοπετσέτα που ρίχνω στην πλάτη της πολυθρόνας. Την πλένω κάθε τόσο και είναι αφράτη και μυρωδάτη και σίγουρα καλύτερη επιφάνεια να ακουμπάει η γυμνή πλάτη σε σχέση με το χοντρό ύφασμα μιας υφασμάτινης πολυθρόνας που δύσκολα πλένεται (αν πλένεται). Αν στο μέλλον την χρειασθεί να την αντικαταστήσω, πάλι δερμάτινη θα πάρω.

) να πληρώσουν ακόμα και 10, 20, 50€ για να πάρουν κάτι όμορφο και χρηστικό για το σπίτι τους.
), είναι ανεξάρτητα ακόμα και του "γούστου" , αφού σίγουρα θα διαφέρει ανάλογα χαρακτήρα/προσωπικότητας και κυρίως, του στύλ της κατοικίας που διαθέτει ο καθένας μας. Αλλο το <<εμένα αυτό/εκείνο κλπ δεν μου αρέσει>> και άλλο το <<ωρέ, εγκατάλειψη-αδιαφορία>>!
) αδιάφορο στο όλο θέμα "ασθενές" φύλο... , δεν έχω λόγια!