http://www.filotheipharmacy.gr/index.ph ... uct_id=445
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Ειχα δοκιμασει Timotei,Pantene Pro V,Wash & go..
Πχ λουζομουν κυριακη βραδυ,δευτερα μεσημερι φαγουρα..τριτη λαδομενα!!
Παγια πολιτικη μου ειναι να τα λουζω καθε 2 μερες!!
Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.
Ο συναδελφος (που φτιαχνει το pc) μου ειχε δωσει ενα δειγματακι και πραγματικα το αποτελεσμα ηταν πολυ διαφορετικο.
Νομιζω οτι αξιζει τα 13 € περιπου που κοστιζει.
Geo f1 έγραψε:Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.
Λες αυτό κοντά στην... Γαμβέττα;
Μια από τα ίδια κι’ εγώ. Το χειμώνα πρωί παρά πρωί και την άνοιξη, καλοκαίρι & φθινόπωρο κάθε πρωί λούσιμο.
Τόσα χρόνια το συνήθισα, αλλά βρε παιδί μου είναι και καθαριότητα.
Όσο σκέφτομαι ότι σαν έφηβος έβαζα brylcream τρελαίνομαι. Ωραίο άρωμα αλλά η λίγδα ... bleah!
τα μαλλιά είναι καλό να τα λούζουμε κάθε 2-3 μέρες

Geo f1 έγραψε:Τελικα δεν την παλεψα..
Ειχα δοκιμασει Timotei,Pantene Pro V,Wash & go..
Πχ λουζομουν κυριακη βραδυ,δευτερα μεσημερι φαγουρα..τριτη λαδομενα!!
Παγια πολιτικη μου ειναι να τα λουζω καθε 2 μερες!!
Οποτε κατεφυγα σε ενα eshop απο την αγαπημενη μου Θεσσαλονικη. Και μολις αγορασα προιοντα Κερασταζ.
Ο συναδελφος (που φτιαχνει το pc) μου ειχε δωσει ενα δειγματακι και πραγματικα το αποτελεσμα ηταν πολυ διαφορετικο.
Νομιζω οτι αξιζει τα 13 € περιπου που κοστιζει.
Πολύ καλά προϊόντα ,θυγατρική της L Oreal για χρήση κομμωτηρίου.Ακριβοτερα απο τα ευρείας κατανάλωσης αλλά αξίζουν τα € τους.
Pitt έγραψε:Λες αυτό κοντά στην... Γαμβέττα;![]()

vasilis έγραψε:ντουζ με σκέτο νεράκι ή και αφρόλουτρο κάντε και 5 φορές τη μέρα.
τα μαλλιά είναι καλό να τα λούζουμε κάθε 2-3 μέρες
Συμφωνω με Βασιλ!!
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Προτιμώ να "λαδώνουν" λίγο πιο εύκολα παρά να κρατάω την όση "βρωμιά" απ έξω. Προσπαθώ τουλάχιστον να μην τα ταλαιπωρώ με σεσουάρ ούτε να χρησιμοποιώ δυνατά και σε μεγάλη ποσότητα σαμπουάν .

...