pasxos έγραψε:Εν πασει περιπτωσει δεν εχεις τπτ να προσφερεις στη συζητηση.
NickTG έγραψε:Εγώ που δεν πέρασα στην ώρα μου αλλά ούτε και έδινα ένα μάθημα 10 φορές που πιάνομαι?
NickTG έγραψε:pasxos έγραψε:Εν πασει περιπτωσει δεν εχεις τπτ να προσφερεις στη συζητηση.
Γιατί αυτή η σιγουριά?

kacey έγραψε:NickTG έγραψε:Εγώ που δεν πέρασα στην ώρα μου αλλά ούτε και έδινα ένα μάθημα 10 φορές που πιάνομαι?
Δεν ξερω, αλλα η διαγραφη στο τελος 2014 αφορουσε αυτους που μπηκαν το 2003 (για 4ετεις σπουδες), δηλαδη σπουδεςΧ2 + 2 χρονια. Ε, ελεος...
ΥΓ Εχω φιλη που δεν επαιρνε πτυχιο επι Χ χρονια (η εντυπωση που μου εδινε ειναι οτι θα το επαιρνε ΑΝ και ΟΠΟΤΕ μπορουσε να ασχοληθει) που επειδη αναγκαστηκε απο τη προηγουμενη νομοθεσια, σε 2-3 εξαμηνα εδωσε και περασε ΟΛΑ τα μαθηματα και πηρε το πτυχιο της.
οπότε τι ακριβώς ισχύει? pasxos έγραψε:NickTG έγραψε:pasxos έγραψε:Εν πασει περιπτωσει δεν εχεις τπτ να προσφερεις στη συζητηση.
Γιατί αυτή η σιγουριά?
Γτ αργησες να τελειωσεις οποτε εισαι σκραπας. Για το θεο δηλαδη...
QsisVTS έγραψε:@kacey
Εντάξει γίνονται και αυτά. Αυτό τι πάει να πει και για τη συγκεκριμένη κοπελα και για τη σχολή της; Οτι αν τα πέρναγε στην ώρα τους θα τα ήξερε πιο σωστά;
Το μόνο κακό το έκανα στον εαυτό μου, επειδή ξεκίνησα τη ζωή μου πιο αργά από ότι θα έπρεπε και σε πιο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, αλλά αυτό είναι δικο μου πρόβλημα.
nass έγραψε:Από την εμπειρία σου πόσοι πιστεύεις ότι ήταν αιώνιοι φοιτητές από επιλογή (ρέμπελοι, αδιάφοροι κτλ.) και πόσοι από ανάγκη (δουλειά, προβλήματα στο σπίτι κτλ.)

EDDIE_147 έγραψε:Το φαινόμενο των αιωνίων δεν κοστίζει στο κράτος αλλά υποβιβάζει το επίπεδο της εκάστοτε σχολής.
Προφανώς οι κουτόφραγκοι που βάζουν περιορισμό στα δικά τους πανεπιστήμια συνειδητοποιούν ότι το να σκάει ο 30άρης ή και 40άρης (γειά σας παιδάκια) στο έδρανο με τους 20άρηδες δείχνει ότι κάτι λάθος γίνεται με τον προγραμματισμό της σχολής.
Αν κάτι έχει να προσφέρει μια σχολή (σε επίπεδο γνώσεων/δεξιοτήτων) προσδιορίζεται και από τη διάρκεια σπουδών.
Δεν θέλει ιδιαίτερη φαντασία (εκτός αν έχεις κατεβάσει x ποτηράκια) να καταλάβεις ότι αυτός που έβγαλε την ιατρική Αθηνών σε 6 χρόνια (τόσα δεν είναι σύνολο; ) έχει αιώνες διαφορά από αυτόν που την έβγαλε σε 16 χρόνια (πέρναγε πχ 2 μαθήματα το χρόνο).
Όντας πτυχιούχοι και οι δυο ΤΥΠΙΚΑ είναι ισότιμοι ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς και θέλει να επαναφέρει το θεσμό γιατί αν το πανεπιστήμιο "αδειάζει" από φοιτητές κάθε 4-5 χρόνια, οι εκάστοτε hitlerjugend δεν θα έχουν πεπειραμένα κομματόσκυλα στις τάξεις τους.
Το επιχείρημα περί δουλειάς είναι 100% καθυστερημένο και μόνο που το συζητάμε.
Ο αγώνας του τσεκαδόρου στο Villa δυστυχώς δεν δικαιώνεται.
Για το λόγο που οδηγεί σε αιώνιους φοιτητές (δέχομαι άτομα που παλεύουν και κολλάνε σε 1-2 μαθήματα, όχι σε φαινόμενα εγκατάλειψης) ναι υφίσταται συζήτηση και η λύση ακούει στο όνομα ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]