Αν είναι να τρώω χρόνο για να τα ξεπλύνω πολύ ή/και να πάρω τα χοντρά με το χέρι και μετά να το βάλω στο πλυντήριο, χαίρω πολύ, το έχω ήδη πλύνει μέχρι να το βάλω μέσα, και αν το βάλω τελικά συνολικά ξοδεύω πιο πολύ νερό απ' ό,τι αν το έπλενα μόνο στο χέρι in the first place.
Δεν κατηγορώ τα πλυντήρια, βαριέμαι αφάνταστα το πλύσιμο στο χέρι, αλλά κάποιες φορές δεν κάνουν 100% καλή δουλειά.
Γιατι δεν θα με χαλαγε στη περιπτωση μου δημιουργο τας διπλα ενα μεγΛου μηκους κενο παγκο.

Οπως επισης ο νεροχυτης. Τερμα ακρη σε γωνια με διπλα πορτα.

Γωνιακος σε αυτη τη λυση τρωει χωρο αρκετο, ειδικα αν η μια πλευρα ειναι κοντη.

images hosting
nEK έγραψε:Ειναι βολικο να υπαρχει εστια σε αυτη τη θεση σε σχεση με το φουρνο?
Γιατι δεν θα με χαλαγε στη περιπτωση μου δημιουργο τας διπλα ενα μεγΛου μηκους κενο παγκο.
Οπως επισης ο νεροχυτης. Τερμα ακρη σε γωνια με διπλα πορτα.
Γωνιακος σε αυτη τη λυση τρωει χωρο αρκετο, ειδικα αν η μια πλευρα ειναι κοντη.
images hosting
Γενικά προτιμάμε οι θέσεις εργασίας (εστίες-νεροχύτης) να έχουν στη κάθε πλευρά τους τουλάχιστον 45cm ελύθερο χώρο. Στην περίπτωση δε της εστίας που βλέπουμε στη φωτογραφία έχουμε να κάνουμε με τραγικό λάθος, καθόλου χώρος δεξιά της και όλα τα λάδια και οι υδρατμοί θα πετάγονται στην επιφάνεια της στήλης του φούρνου. Το ίδιο επίσης ισχύει και με την τοποθέτηση του νεροχύτη στο ακραίο ερμάριο. Καλό είναι να αποφεύγεται.

Μακράν... (ανεξαρτήτως υλικού)
Δεν εννοώ την ψύξη του φούρνου, αλλά όλα τα... αέρια προϊόντα του φουρνίσματος.
Είναι πολύ πράμα (υδρατμοί, μυρωδιές κλπ), ένας κάτω πάγκου βάεζις απορροφητήρα από πάνω (βέβαια δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό θα ήταν και αυτό αν τα στέλνει μπροστά).
Τι να πω. Στον παλιό δικό μου πυο τα βγάζει από πάνω (του φουρνίσματος, ψύξη στέλνει και μπροστά), αν ξεχάσω τον απορροφητήρα γίνεται μπ@@λο η φάση.
My Flickr