- 01 Μαρ 2023, 23:09
Πιανομαι απο το ποστ του HF.
Επειδη απο το κομματι των Τεμπων μεχρι τον Σ.Σ Ραψανης τον εχω κανει πεζοπορια απο την παλια γραμμη, παραποταμια, απο την νεα γραμμη ΚΑΙ μεσα απο τα τουνελ, προσωπικα πιστευω οτι οι υποδομες ηταν, ειναι και θα ειναι ξεφραγο αμπελι συμφωνα με τα οσα ειδα.
Δεν ειχαμε κανενα δολιο σκοπο να το ξεκαθαρισω, αλλα τρομαξαμε και μονο στην ιδεα πως καποιος με πειραγμενα μυαλα μπορει να κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημια!
Μιλαμε για πανελ ελεγχου το εξαερισμου, φορα παρτιδα αφυλακτα και "ξεκλειδωτα", παγιδες υπερυθρων, συναγερμοι, καμερες κτλ που δεν λειτουργουν...
Πυρανιχνευση με αρκετα "τερματικα" να δειχνουν σφαλμα. Εχω πολυ υλικο το οποιο το κραταω για εμενα και ενα καλο φιλο. Με εναν αλλο φιλο, ακομα και με το intercity να περναει "full speed" διπλα μας εχω βιντεο... δεν μας ενοχλησε κανεις. Ηταν ωραια φαση για "urban exploration" ... αλλα ταυτοχρονα ανατριχιαζα στην ιδεα πως
1) Ολα αυτα εγκατασταθηκαν αφου πληρωθηκαν και δεν αξιοποιηθηκαν ΠΟΤΕ
2) Ο καθε πειραγμενος μπορει να κανει ΧΟΝΤΡΗ ΖΗΜΙΑ!
3) απειρα λεφτα πεταμενα
4) απειρα λεφτα πεταμενα
5) απειρα λεφτα πεταμενα
6....
7....
8...... Α Π Ε Ι Ρ Α !!!
Υ.Γ. Σχετικα με το GSM που ειπωθηκε, υπαρχουν κεραιες και αναμεταδοτες, μαντεψτε, ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ! Δεν λειτουργουν!!!
Κριμα για τους τοσους αδικοχαμενους και τις οικογενειες τους. Προβατα να ημασταν, ο βοσκος θα μας ειχε προστατεψει, γιατι θα ημασταν το βιος του... εδω μιλαμε για παρανοια ομως!