Giuseppe Busso έγραψε:Καλά δεν το συζητάμε.. Προφανώς ορισμένοι επαγγελματίες θα αντιμετωπίσουν το λουκέτο....κ αυτό για κάποιους είναι θέμα επιβίωσης..gianik έγραψε:Εγω ομολογω οτι η ολη αυτη κατασταση ψυχολογικα με εχει downιασει παρα πολυ...
Δεν ξερω αν ειναι καλο να μπαινεις καθε λιγο κ λιγακι στο ιντερνετ κ να διαβαζεις για τον covid19...
Θα ηθελα τη γνωμη σσς επ αυτου...![]()
Εδώ είναι η ουσία σε πολλά που βλέπουμε μέσω διαδικτύου αυτές τις μέρες. Δεν είμαι ειδικός ψυχολόγος αλλά κάποια βασικά τα ξέρουμε όλοι.
Ο άνθρωπος είναι περίεργο ων. Ενώ είναι το πιο αντιδραστικό, δηλαδή όταν πρέπει να βγει έξω, κάθεται στον καναπέ του και όταν του λένε οι επιστήμονες να κάτσει μέσα, αυτός βγαίνει έξω. Ταυτόχρονα έχει και τη μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα από όλα τα είδη της τροφικής αλυσίδας.
Δίνεται όμως εξήγηση στο γιατί ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Είναι η ψυχολογική αντίδραση του καθενός από όλη αυτή την "πίεση" που έχει επέλθει.
Δυστυχώς δεν διαφωνώ στο νταούνιασμα. Το έχω και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι.
Αλλά όχι τόσο για τώρα, αλλά κυρίως για το τι θα αφήσει όλο αυτό στην "επόμενη ημέρα". Όσο το σκέφτομαι, με πιάνει![]()
Χωρίς να θέλω να προτρέψω να κάνει το ίδιο κάποιος, χθες και προχθές, ήπια από ένα κουτάκι μπιρίτσα στο σπίτι και με χαλάρωσε και κοιμήθηκα στη 01:00 χωρίς να τραβήξω ξενύχτι. Ένα ποτηράκι σίγουρα χαλαρώνει.
Έχουμε πολλές μέρες ακόμη...
Τεσπα, όσο μπορούμε όλοι ας βοηθήσουμε με τον τρόπο μας.. Ένας που δεν έχει τι να κάνει κ παιρνει το αμαξι του για βόλτα είναι εν δυνάμει υπαίτιος η θύμα τροχαίου.. Ας σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις.
Ψυχραιμία κ όσοι μπορούν ας φιλτράρουν τις ειδήσεις που πέφτουν ανά ριπες ..
Υ. Γ
Κ κάτι τελευταίο, ως γνωστόν στα πολιτικά δεν συμμετέχω καθόλου, αλλά από δω κ στο εξής όταν συζητάμε για ουρές στα σούπερ μάρκετ κλπ, να σκεφτόμαστε όταν κατακρίνουμε κάποιους που λόγω πολέμου πήραν τα βρέφη αγκαλιά κ έφυγαν για άλλες πατρίδες...
.

;

δουλευει κανονικα.