Στο flaming γίνεται report ή απλά το αφήνουμε έτσι.
Με μια απάντηση γίνεται χειρότερο.
Επιστροφή στο θέμα λοιπόν.
GeorgT έγραψε:Με αρέσει που επιτέλους μετά απο τη τρελη αναμονή δηθεν 2 βδομάδων (που πλησιάζει τους 2 μήνες) το επόμενο τουτου εκτελωνιστηκε κ Δευτέρα λογικα θα είναι εδω!
Οπότε μεσα τις αλλης θα το εχουμε λογικά! Φτου Φτου μετα πο τοσα εμπόδιά να πανε ολα καλά!

αλλιως, και ειμαι κ πραο ατομο(
)
)απο την εισοδο μαγαζιου,δεν σκεφτηκε οτι μπορει να εβγαινε κανεις...manosky έγραψε:Κάπου πάνω από την Αθηνάς, κοντά στο μετρό στο Μοναστηράκι, έχει τέτοια στενά.
apav έγραψε::offtopic: Τι μυστήρια περιοχή είναι αυτή;
, την ωρα που κλεινουν οσα μαγαζια απεμειναν και ανοιγουν τα μπαρ.antonis_ έγραψε:
Καπού να το πω..γιατι θα μαλωσω απο το να μην μιλαω(και δεν μιλαω γιατι υπαρχουν ειρωνειες συνηθως που οδηγουν σε καβγα στο δρομο) Παμε για μπουνιες![]()
αλλιως, και ειμαι κ πραο ατομο(
)
Στην εν λογω φωτογραφία.
Μηχανη νο1 honda γκρι μπροστα στην βιτρινα: περναει γκαζωμενος μεσα απο στοα οικοδομης,μπροστα(20cm χωρις υπερβολη) απο εισοδο καταστηματος και παρκαρει μπροστα στην βιτρινα εν ωρα λειτουργιας του καταστηματος.
Μηχανη νο2 honda africa twin: παρκαρισμενη μπροστα στην ιδια βιτρινα για μερα,ωσπου την μετακινησα γιατι ηταν και ξεκλειδωτη(!) και παραμενει εκει τις επομενες 2 μερες(αν ειναι ακομα ετσι τν δευτερα,θα παρω την αστυνομια να ελεγξουν πινακιδες-υποψιαζομαι κλοπη)
Μηχανη νο3 honda skouter στην μεση του δρομου:επανειλλημενα κανει το ιδιο,οπου πατησει φρενο εκει το αφηνει,
Χθες ηθελε να περασει αμαξι,προφανως δεν χωρουσε και τον στραβωκοιτουσε αντι να παει να το μετακινησει.
Απορω αν οι κουραδα που περιστρεφεται στο κεφαλι μερικων παραγει εργο? ...τους βοηθαει να σκεφτουν. Πχ περασε ΣΥΡΙΖΑ(διαβολικη συμπτωση)απο την εισοδο μαγαζιου,δεν σκεφτηκε οτι μπορει να εβγαινε κανεις...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που πολλοι σκεφτονται και λειτουργουν σαν να ειναι στου μπαμπα τους το τσιφλικι,ειτε λεγεται οδηγηση,ειτε λεγεται περπατημα,ειτε λεγεται δουλεια,ειτε ειμαι στην παραλια και ερχεται ο ανιωθος και βαζει την πετσετα του 10cm απο μενα.
Και αν μιλησεις φουσκωνουν τα φτερα και ετοιμαζονται για καβγα,γιατι ρε π****η μ****α να πρεπει χαλασω την μερα μου για σενα?
.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]