)Και να βλέπεις το σατανάκι εκεί που έκανε μπάνιο άρχισε να κάνει μπάνιο και τον Ρόκυ δίπλα...
(Μετά από λίγο ο ρόκυ νευρίασε και την έδιωξε αλλά μέχρι εκείνο το σημείο είχε πλάκα η φάση)
Το σατανάκι αφαιρέθηκε μικρό από αυτοκίνητο με σπασμένο πόδι σε συνεργείο γνωστού, τον Ρόκυ τον μαζέψαμε ένα πρωί από το Φαληράκι...

οσοι εχετε γατια αποκλειστικα εντος σπιτιου, που τα εχετε οταν δεν μπορειτε να τα επιβλεπετε? Τα εχετε χυμα στο σπιτι? Τα κλεινετε σε καποιο δωματιο? Εγω πχ οταν λειπω τα κλεινω σε ενα δωματιο (ανετο, απλα, παιχνιδακια) γιατι αμα τα αφησω χυμα, θα μεινω χωρις καναπε στο σαλονι. Παλια τα εκλεινα στη κουζινα, με προβλημα τις τριχες παντου στη κουζινα, καθε μερα καθαρισμα, καμμια τριχα στο φαγητο ετσι για τη γευση κλπ κλπ... Τωρα τα βαζω σε ενα αχρησιμοποιητο υπνοδωματιο, αλλα θα μεταφερω κρεβατι κλπ εκει, οποτε μενει το παλιο υπνοδωματιο που θα γινει γραφειο αλλα θα μπει και καναπες οποτε παλι προβλημα. Ιδεες?
Μπορείς να δοκιμάσεις και να τους κόβεις τα νύχια.
Μια άλλη που είχα βέβαια, γραντζούναγε τα έπιπλα ΜΟΝΟ αν ήμουν παρών και ήθελε να μου σπάσει τ@@
Δλδ κάτι θα είχε γίνει και θα είχε "τσαντιστεί", οπότε θα πήγαινε, περίμενε, και μόλις αντιλαμβανόταν ότι την κοιτάζω θα έπαιρνε βλέμμα "τώρα θα σου @@@@σω" και θα γραντζούναγε επιδεικτικά
mjacob έγραψε:Δεν ξέρω... Εγώ δοκίμαζα ένα συνδυασμό με "ξυλιά" στο κώλο και χτύπημα αυτιού ενώ παράλληλα του έδινα εναλλακτική για τα νύχια (χαλάκια που δεν με ένοιαζε καθόλου και κάτι γλάστρες με γιούκα. Γενικά αν έχεις κάτι με δυνατό κορμό είναι το καλύτερο). Πλέον δεν γραντζουνάει κανένα έπιπλο και γενικά δεν κάνει καμία ζημιά.
Αυτο εκανα με τον μεγαλο και εμαθε. Η μικρη, τιποτα. Γυναικες...
mjacob έγραψε:Μια άλλη που είχα βέβαια, γραντζούναγε τα έπιπλα ΜΟΝΟ αν ήμουν παρών και ήθελε να μου σπάσει τ@@![]()
Δλδ κάτι θα είχε γίνει και θα είχε "τσαντιστεί", οπότε θα πήγαινε, περίμενε, και μόλις αντιλαμβανόταν ότι την κοιτάζω θα έπαιρνε βλέμμα "τώρα θα σου @@@@σω" και θα γραντζούναγε επιδεικτικά
γατες...
tptlk
Από τις 28/01 και για όσο χρειαστεί ... .

η κοπέλα που το φιλοξενεί ειχε πει θα το κρατησει μεχρι σημερα και αν δεν βρει καποιον να τον φιλοξενησει ή να το υιοθετησει θα το γυρίσει στο δρόμο..
Ειναι 3 μηνών,θα γίνει μέχρι 25 κιλά. έχει ήδη εμβολιαστεί και θα δοθεί σε υπεύθυνο άτομο.
ψάχνουμε επειγόντως φιλοξενία ή υιοθεσία για να μην γυρίσει στο δρόμο.
τηλ.6976153779
το ειδα στο φβ και επειδη ειναι κριμα να γυρνανε τα σκυλια στον δρομο, τουλαχιστον να βρουμε μερος να φιλοξενηθει μεχρι να το υιοθετησει καποιος!
Hide in plain sight
Never compromise the Brotherhood

Βρεθηκε για 3 μερες ακομα σπιτι! Οποιος ενδιαφερεται να τηλεφωνησει στο τηλεφωνο που εχω βαλει στο ποστ απο πανω!
Hide in plain sight
Never compromise the Brotherhood

(1:12)