Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#750863 Το ΣαββατοΚύριακο και η Δευτέρα μέχρι να γίνει η παράδοση. Από το έφυγε απ΄την Αθήνα πήγαμε απ'ευθείας στην παράδοση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:Το παρέλαβα πριν λίγο. Το χαρτάκι επάνω έλεγε να πάει μέσω SKG , τελικά ήρθε οδικώς .

SKG είναι το κέντρο διανομής της DHL στη Θεσσαλονίκη. Θα περάσει από εκεί ανεξάρτητα από το αν πάει οδικό ή αεροπορικό.

Το tracking είναι η αλήθεια καμιά φορά χάνει κάποια βήματα προς το τέλος, έχω την εντύπωση πως αργεί να ενημερωθεί από τα μηχανηματάκια των οδηγών (ίσως δεν έχουν όλα ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο) ή απλά όταν έφτασε με την νταλίκα στη Θεσσαλονίκη, απλά μπήκε όλο το φορτίο όπως ήρθε (Παρασκευή βράδυ να θυμίσω) και δεν σκαναρίστηκε τίποτα. Το Σ/Κ ούτως ή άλλως λειτουργεί πολύ περιορισμένα (για ειδικές αποστολές και επείγοντα που έχουν πληρώσει για παράδοση Σ/Κ), οπότε πάλι δεν θα σκαναρίστηκε τίποτα...

Παίζει τα σκαναρίσματα αυτά να έχουν φανεί τώρα...
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#751101 Για ποιο λόγο να θες tracking στο Σάββατο ή Παρασκευή πχ; Άντε Κυριακή πάει κι έρχεται για να υπολογίσεις μήπως το έχεις την επόμενη.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#754453 Θέλω να στείλω ένα δεματάκι Ηράκλειο (συγκεκριμένα μια μάσκα αυτ/του)μικρό και ελαφρύ...πώς λέτε να το κάνω για πιο φθηνά;
Άβαταρ μέλους
By nikos
touring the m3 1.6 έγραψε:Θέλω να στείλω ένα δεματάκι Ηράκλειο (συγκεκριμένα μια μάσκα αυτ/του)μικρό και ελαφρύ...πώς λέτε να το κάνω για πιο φθηνά;
Να πας στο λιμάνι να το βάλεις στο πλοιο
Άβαταρ μέλους
By markvag
#754464 Μία courier δεν νομίζω να χρεώσει πάνω από 10 ευρώ... Πιο φθηνά δεν νομίζω να βγει με κανέναν άλλον τρόπο, δεδομένου του ότι στους περισσότερους άλλους τρόπους που έχω υπόψη μου θα πρέπει κάποιος να πάει το δεματάκι και κάποιος να το πάρει από τον προορισμό του.

Η courier από την άλλη έχει κατάστημα στη γειτονιά (συνήθως) και το παραδίδει εκεί που θα της πεις... :rtfm:

edit: Τελευταία που είχα στείλει ένα μικρό δεματάκι με ACS στη Θεσσαλονίκη είχε χρεώσει νομίζω 7,20... (από Δράμα)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#754476 Μάσκα αυτοκινήτου δεν είναι κάτι μικρό, είναι ογκώδες δέμα. Οι courier χρεώνουν με ογκοχρέωση. Δες αν μπορεί να ταξιδέψει ασυνόδευτο με το καράβι και να πάνε να το παραλάβουν.
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
#754481 Thank you alll...και ΄γώ το καράβι σκέφτηκα.Το μήκος του δέματος είναι 45-50 πόντοι...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#754483 A, διάβασα "δεματάκι" και μπερδεύτηκα. Επικεντρώθηκα εκεί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By postruck
touring the m3 1.6 έγραψε:Thank you alll...και ΄γώ το καράβι σκέφτηκα.Το μήκος του δέματος είναι 45-50 πόντοι...

Αφού είναι μάσκα, καλή συσκευασία σε χοντρό χαρτόνι,για να φτάσει σε ένα κομμάτι...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#754596 Έκανα παραγγελία απο Ιταλικό-Γερμανικό κατάστημα (με αποθήκες μάλλον στην Αυστρία), παράδοση Ελλάδα μέσω DPD. Πόσες μέρες να θέλει να φτασει; Στην παραγγελία μου ειχαν πει περίπου 7-10 εργάσιμες.

Βλέπω οτι το δέμα είναι "κολλημένο" στην Αυστρία; ή απλά δεν έχουν κάποια ενημέρωση στο "μεσοδιάστημα" από Αυστρία;

23.02.2022 01:55 Uhr Hörsching (AT)
Paket unterwegs.
22.02.2022 17:28 Uhr Hall in Tirol (A ...
Paket unterwegs.
22.02.2022 11:06 Uhr DPD Datenzentrum
Auftragsdaten übermittelt

Μπας και λόγω πολέμου;