Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#580039 Μήπως φταίει η παλαιότερη έκδοση που χρησιμοποιείς;

Άσε και εμένα με ενόχλησε το ότι το tab mix plus έπαψε να λειτουργεί...

Νομίζω ότι το ξαναγράφει όμως...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Chris έγραψε:Πριτσινωμενος ειναι.Εγω πιστευω πως με ενα φορματ θα τον δει το λειτουργικο και μετα το data recovery θα βρει κατι μεσα. Αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο data recovery που δουλευει χωρις να τον βλεπει το λειτουργικο, οπως ειναι τωρα.

Τσεκαρε μηπως ειναι θεμα με το partition table, το οποιο επανερχεται (συνηθως) με chedisk kai fixmbr

Θες Data Recovery εργαστηριο

Κατα πασα πιθανοτητα εχει χαλασει ο controller, ο οποιος ειναι USB 3
ΑΝ εχεις τον ιδιο ακριβως controller, σε ιδιο ακριβως δισκο και τον αντικαταστησεις, ισως καταφερειςνα τραβηξεις τα δεδομενα.

ΚΑΝΕΝΑ software δεν μπορει να τραβηξει τα δεδομενα απο δισκο με προβληματικο ή κατεστραμενο controller
Άβαταρ μέλους
By krom
Chris έγραψε:Αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο data recovery που δουλευει χωρις να τον βλεπει το λειτουργικο, οπως ειναι τωρα.

Υπάρχουν. Σιγουρα το Active Undelete, και το MiniTool Partition Wizard, με αυτό έχω σώσει από uninitialized δίσκο. Αλλά και τα άλλα από easeUS κλπ κάνουν επαναφορά από ήδη initialized δίσκο, πρέπει να είναι με quick format. Ακόμα και με το recuva έχω σώσει έτσι. Ίσως θέλει απλά rebuild MBR, αυτό το έχουν σχεδόν όλα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
kubiak έγραψε:Μήπως φταίει η παλαιότερη έκδοση που χρησιμοποιείς;

Άσε και εμένα με ενόχλησε το ότι το tab mix plus έπαψε να λειτουργεί...

Νομίζω ότι το ξαναγράφει όμως...

Δεν ξέρω. Μήπως να δοκιμάσω να κάνω remove και reinstall το tab mix plus?

Στο laptop, που έχω τον ίδιο παλιό FF, το άνοιξα, έκλεισα το internet, άνοιξα τον FF και απενεργοποίησα τα studies και έκανα το xpinstall.signatures σε false, έκλεισα τον FF και άνοιξα το wifi. Αν ξανανοίξω τον FF, θα τα πηδήξει όλα ή θα είναι κομπλέ; Φοβήθηκα με τους μλκς να το δοκιμάσω :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#580098 Αν σου πω ότι δεν έχω ιδέα...
Δοκιμές έκανα και εγώ σε linux και win7pro και τελικά το πέτυχα με τις δύο λύσεις που ανέφερα σε προηγούμενα μηνύματα...
Έχω συμβιβαστεί με το ότι για να έχω την τελευταία έκδοση του firefox δεν θα έχω το tabmixplus μέχρι να το ξαναγράψει αλλά ok, τι να κάνουμε, μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης μαθαίνεις ότι κάποια πράγματα αλλάζουν (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο) και πρέπει και εσύ να προσαρμόζεσαι...

Ένα τελευταίο παράδειγμα, υπήρχε μία εφαρμογή που με βόλευε στο linux πάρα πολύ αλλά δεν παίζει πλέον στην τελευταία έκδοση του ubuntu οπότε αναγκάστηκα να βρω κάποια άλλη.
Ξεβολεύτηκα; Ναι (πολύ).
Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να κάνω κάτι τέτοιο; Όχι (και σίγουρα δεν είναι η τελευταία).
Άβαταρ μέλους
By Chris
#580101 Λοιπον, τα δοκιμασα ολα χθες. Στην κατασταση που ειναι τα περισσοτερα προγραμματα δεν τον βλεπουν καν, πχ testdisk και ενα αλλο που κανουν partition recovery. Ουτε initialize γινεται, βγαζει error. Οσα τον βλεπουν, δεν βλεπουν καμια πληροφορια (health, χωρητικοτητα, κλπ). Τελοσπαντων, παραιτηθηκα και τον επεστρεψα στον κατοχο.

edit @krom το minitool τον βλεπει αλλα δε με αφηνει να κανω τιποτα. Φαντασου οτι δεν εχει ουτε right click menu για αυτον τον δισκο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Chris έγραψε:Λοιπον, τα δοκιμασα ολα χθες. Στην κατασταση που ειναι τα περισσοτερα προγραμματα δεν τον βλεπουν καν, πχ testdisk και ενα αλλο που κανουν partition recovery. Ουτε initialize γινεται, βγαζει error. Οσα τον βλεπουν, δεν βλεπουν καμια πληροφορια (health, χωρητικοτητα, κλπ). Τελοσπαντων, παραιτηθηκα και τον επεστρεψα στον κατοχο.

edit @krom το minitool τον βλεπει αλλα δε με αφηνει να κανω τιποτα. Φαντασου οτι δεν εχει ουτε right click menu για αυτον τον δισκο :dizzy:

αν τα δεδομενα ειναι ΠΟΛΥ σημαντικα, τοτε tictac.gr/epikoinonia
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#580248 Έκανα νέα αναβάθμιση σήμερα στον firefox και επανήλθαν όλα τα χαμένα. Δεν ξέρω αν διορθώσαν κάποιο λάθος τους μετά την κατακραυγή ή απλά επαναφέραν την προηγούμενη έκδοση πάντως μια χαρά τα βλέπω τα πράματα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
sknipper έγραψε:Έκανα νέα αναβάθμιση σήμερα στον firefox και επανήλθαν όλα τα χαμένα. Δεν ξέρω αν διορθώσαν κάποιο λάθος τους μετά την κατακραυγή ή απλά επαναφέραν την προηγούμενη έκδοση πάντως μια χαρά τα βλέπω τα πράματα.
Διορθώθηκε το bug

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/6 ... easenotes/
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
sknipper έγραψε:Έκανα νέα αναβάθμιση σήμερα στον firefox και επανήλθαν όλα τα χαμένα. Δεν ξέρω αν διορθώσαν κάποιο λάθος τους μετά την κατακραυγή ή απλά επαναφέραν την προηγούμενη έκδοση πάντως μια χαρά τα βλέπω τα πράματα.

Υπάρχει τρόπος άραγε να διορθωθεί μόνιμα χωρίς αναβάθμιση; :hmmm:
Ή έστω να ξέρω ποιά αρχεία να μεταφέρω από καλή ανεπηρέαστη εγκατάσταση για να επανέλθουν τα addons
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#580363 Αυτό που κρατάτε outdated το βασικό σας μέσο με το οποίο "βγαίνετε" στο internet προκειμένου να δουλέψουν κάποια μπλιμπλίκια (που δεν ξέρω πόσο συνεχίζουν να τα αναπτύσσουν οι developers τους -προφανώς δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα για να μην είναι συμβατά με τις νέες εκδόσεις του browser) μήπως να το ξανακοιτάξετε; :hmmm:
Λέω εγώ τώρα....
Καλά τα addons δε διαφωνώ, αλλά πόση χρηστικότητα παραπάνω προσφέρουν ώστε να αντισταθμίσουν τα security vulnerabilities ενός outdated browser;; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#580367 Ωραιο ποστ. Μπραβο ΜπαγιερΝ.

Εγω μονο ενα προγραμμα εχω outdated. Το μτορρεντ. 2.2.1
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Geo f1 έγραψε:Ωραιο ποστ. Μπραβο ΜπαγιερΝ.

Εγω μονο ενα προγραμμα εχω outdated. Το μτορρεντ. 2.2.1

Πέτα το κι αυτό και βάλε tixati ή transmission.
Αμαν πια :s_mad
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Αυτό που κρατάτε outdated το βασικό σας μέσο με το οποίο "βγαίνετε" στο internet προκειμένου να δουλέψουν κάποια μπλιμπλίκια (που δεν ξέρω πόσο συνεχίζουν να τα αναπτύσσουν οι developers τους -προφανώς δεν ασχολούνται και ιδιαίτερα για να μην είναι συμβατά με τις νέες εκδόσεις του browser) μήπως να το ξανακοιτάξετε; :hmmm:
Λέω εγώ τώρα....
Καλά τα addons δε διαφωνώ, αλλά πόση χρηστικότητα παραπάνω προσφέρουν ώστε να αντισταθμίσουν τα security vulnerabilities ενός outdated browser;; :lipsealed:

Αυτό ακριβώς .Δεν μπορούμε σκέφτομαι καλύτερη πηγή προβλημάτων από τα add-ons στον browser