Ο 47χρονος Ερνέστο Γκεβάρα απευθύνεται σε πλούσιους τουρίστες
Επαγγελματικές προοπτικές για τους Ερνέστους όλου του κόσμου.
Νότια Κορέα: Οικογενειακή τραγωδία στην Korean Air για λίγα... φιστίκια

Greenpeace Irreparably Damage Ancient Nazca Lines

cabala10 έγραψε:<..>
Πριν από την απολογία της Τσο, η οποία παραιτήθηκε, είχε προηγηθεί επίσης η απολογία του πατέρα της – στο ίδιο στυλ. «Εκλιπαρώ τον κόσμο να κατηγορήσει εμένα για την κατάσταση, διότι είναι δικό μου λάθος. Απέτυχα να διαπαιδαγωγήσω σωστά την κόρη μου», δήλωσε ο πατέρας αφού πρώτα χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της κόρης του «χαζή». Ενημέρωσε επίσης ότι η κόρη του θα παραιτηθεί από όλα τα καθήκοντά της σε θυγατρικές εταιρείες.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231370667
και εδω αλλοι σπανε ολοκληρη πολη για εναν ληστη
Corto Maltese έγραψε:Παραπληροφόρηση είναι το άρθρο. Φουντούκια είναι τα μακαντέμια, όχι φιστίκια

giannik1977 έγραψε:Εν τω μεταξυ , σε νυχτερινη επιχειρηση της ΕΛ.ΑΣ παρεληφθησαν οι Συριοι της πλ.Συνταγματος για να μεινουν πλεον σε κεντρα φιλοξενιας του Δημου Αθηνων.
giannik1977 έγραψε:Εν τω μεταξυ , σε νυχτερινη επιχειρηση της ΕΛ.ΑΣ παρεληφθησαν οι Συριοι της πλ.Συνταγματος για να μεινουν πλεον σε κεντρα φιλοξενιας του Δημου Αθηνων.
ΤΑ ΝΕΑ 15-12-2014 έγραψε:Απομακρύνθηκαν ύστερα από επέμβαση της αστυνομίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι σύροι πρόσφυγες από την πλατεία Συντάγματος.(Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ)
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ΜΑΤ τους συνέλαβαν λίγο μετά τις 03.00 τους και αφού τους επιβίβασαν σε αστυνομικές κλούβες τους μετέφεραν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, η οποία βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη.
Πρόθεση των αρχών είναι οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε προσωρινά κέντρα.
Στην πλατεία Συντάγματος παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]