Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#823933 Έχεις αποδείξεις για το ότι ο Αρκάς "δεν αποφάσισε ξαφνικά μια μέρα να σατιρίσει τον Τσίπρα, αλλά πληρώθηκε (αδρά) γι'αυτό";

Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι απλά το έβγαλες από το μυαλό σου.

Φυσικά ουδεμία σημασία έχει το τι νομίζεις. Τον Αρκά τον έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όσο δύσπεπτο και να είναι αυτό για κάποιους, και του εύχομαι τα καλύτερα γιατί πραγματικά είναι από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου.

Σε άλλα νέα,

σήμερα βρέθηκα με επαγγελματία που μου κάνει κάποιες εργασίες, και τοποθετεί τον εαυτό του στο "πατριωτικό τόξο" :s_hang

'Πως τα είδες τα πράγματα .... ;
Μια χαρά θα ήταν, αν δεν είχε εκλεγεί ο βρυκόλακας.

Όταν απομακρυνθήκαμε, ο συνεργάτης μου που τον ξέρει από πολύ παλιά μου λέει το κορυφαίο

"ξέρεις ότι ο .... ήταν παλιά στο ΠΑΣΟΚ, έτσι;". :s_hang
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχεις αποδείξεις για το ότι ο Αρκάς "δεν αποφάσισε ξαφνικά μια μέρα να σατιρίσει τον Τσίπρα, αλλά πληρώθηκε (αδρά) γι'αυτό";

Bασικα αυτο θα ηταν το καλο σεναριο.

Γιατι αν δεν πληρωθηκε και απλα αποφασισε να στρατευτει εναντια στον εκλεγμενο τοτε πρωθυπουργο, ειναι αλητης!

Μεχρι τοτε ειχε ενα προφιλ που εδειχε οτι σατυριζει, καυτηριαζει οτιδηποτε τον ενοχλει.

Ομως απο το 19 και μετα τα εβλεπε ολα καλα γι' αυτο η δουλεια του ηταν ο Θαναθακηθ με τιθ τηγανητεθ πατατεθ. Μιλαμε για τετοιο επιπεδο!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823942 Δεν έχω αποδείξεις, όπως αποδείξεις δεν υπάρχουν για σύνδεση του ΜΤΣΚ ΓΜΣ με τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που δεν σε εμπόδισε βέβαια να το δεχτείς ως τέτοιο.
Το σίγουρο είναι πως ακολουθώντας τον Αρκά από τις ασπρόμαυρες εποχές, την Βαβέλ και το Παρα Πέντε, γνωρίζω πολύ καλά και το χιούμορ του και πως πριν την συγκεκριμένη στροφή, δεν υπήρχε καν η έννοια της πολιτικής, πόσο μάλλον της ξεκάθαρα κομματικής ταύτισης.
Η στροφή αυτή λοιπόν, δεν έγινε τυχαία, ούτε απλώς προέκυψε. Μόνον κάποιος που δεν θέλει να το δει δεν το βλέπει.

Αποδείξεις δεν έχω, αλλά εσύ ζήτησες και αποδείξεις για τις υποκλοπές, όταν όλος ο πλανήτης βοούσε για τον Κοριάκο, τι συζητάμε τώρα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823944 Εικόνα

Εικόνα

Χιουμορ.

Οταν ειναι μονοπλευρο βεβαιως βεβαιως, μην ταραχθει η ανθρωπια μας αδεργουάιζ.

Κατσε να κανω και εγω ενα χουμορ:

EDDIE_147 έγραψε:Στις 25:

Εικόνα

Στις 26:

Εικόνα

Γλυκοπικρο χιουμορ. Μην σε παιρνει απο κατω Εντυ, καποια στιγμη θα σε αναβαθμισουν απο λαντζα. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#823945 Η παρουσία του Τσίπρα δεν είχε στριμώξει μόνο το κατεστημένο, μάλλον έφερνε πια σε αμηχανία τον δικό του ιδεολογικό χώρο (αν υπάρχει τελικά τέτοιος).
Η δήλωση αποχώρησής του ήταν μετρημένη και ώριμη, όπως η έσχατη αρχηγική του διαδρομή. Άλλαξε πολύ και ο Τσίπρας όλα αυτά τα 15+ χρόνια, όπως άλλωστε και η ζωή μας.
Η δήλωση του Μητσοτάκη ήταν ελεεινή, δεν περίμενα (εγώ προσωπικά) κάτι καλύτερο απ' αυτόν. Μπορεί να έχει άλλα προτερήματα σαν πολιτικό πρόσωπο, αλλά η πολιτική αβρότητα και η ..μεγαλοψυχία σίγουρα δεν είναι από τα ατού του.

Ανέφερε κάποιος ότι βλέπει τον Τσίπρα μελλοντικά σε δικό του κόμμα. Δε θα το απέκλεια κι εγώ, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα πολιτική εξέλιξη. Πώς το είπε ο Βαξεβάνης στην πετυχημένη ανάλυσή του προ ημερών, ότι όποιος φεύγει από τον Σύριζα φτιάχνει το κόμμα του. Μόνο που αυτό δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό των φευγάτων του Σύριζα, αλλά και άλλων πολιτικών χώρων. Επίσης, ο Τσίπρας δεν είναι φευγάτος. Θα είναι εκεί (αλλά και δε θα είναι). Ήταν έξυπνη η δήλωσή του, αφήνει το περιθώριο για όποια πρωτοβουλία, εντός ή εκτός νέου ΣΥΡ.
Ωστόσο, όπως πάλι εύστοχα έγραφε ο Βαξ, είναι ο πολιτικός ναρκισσισμός που οδηγεί αυτές τις εξελίξεις, και φυσικά ο Τσίπρας δε θα ξεφύγει αυτού. Ούτως ή άλλως, σπάνιο να βρεις πολιτικό χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ως προς τη διαδοχή, Πράγματι, η Δούρου θα ταίριαζε στον ΣΥΡ, όπως αυτός είναι τώρα. Ωστόσο, μάλλον ο ίδιος ο ΣΥΡ χρειάζεται αλλαγή, οπότε δεν μπορεί (imo) να περπατήσει σε νέα χωράφια με ηγέτη τη Δούρου. Θα ήθελα κι εγώ να δω την Αχτσιόγλου να αναμετράται με αυτή την ευθύνη, κυρίως του ανασχηματισμού του κινήματος, και μετά την ευθύνη της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Το ξαφνικό ξεπέταγμα Σακελλαρίδη δίνει αφορμές και πιθανότητες. Όποιος κι αν επιλεγεί να αναλάβει, πρώτα θα πρέπει να αναμετρηθεί με την υφιστάμενη κατάσταση, με τη φθορά του ηττημένου ΣΥΡ, με τα πρόσωπα και τις διαδικασίες που τον τράβηξαν πίσω. Αυτό θα είναι και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της εξέλιξης. Θα άξιζε να μείνει ανοιχτό το τόπικ, ίσως με άλλο όνομα, προκειμένου να "παρακολουθήσουμε" τις εξελίξεις.
Please, κουραστήκαμε με τις προσωπικές εκατέρωθεν γκρίνιες.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Red Garland έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Και είδαμε τελικά πόσο καλά πήγε αυτό το... χουλιγκανοσύνθημα.

Το ότι δεν πήγε καλά το λένε αυτοί που ανιστόρητα το χρεώνουν στην αντιπολίτευση.
Ειδάλλως στις εκλογές ψηφίζεις κόμματα όχι συνθήματα που προέκυψαν από την αγανάκτηση μερίδας κόσμου.

Μα κανείς δεν αμφέβαλλε ότι δεν ήταν δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ το σύνθημα. Απλά ήταν σαφές ότι.... το αγκάλιασαν και το αγάπησαν. Γενικά, με λίγη καζούρα, λιγο πλάκα, άντε και με λίγο χουλιγκανισμό δε νομίζω ότι έγινε κάτι τρελό, απλά το συγκεκριμένο το τερμάτισαν με κάτι.... γυμνά installation σε παραλίες και τα συναφή.

E, όταν το παρακάνεις καμια φορά έχει αντίθετο αποτέλεσμα, αυτό λέω.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#823948 Ο Αρκάς, όπως και ο Στάθης και ο Λαζόπουλος έχουν συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις. Το ποιον θα σατιρίσουν είναι δική τους απόφαση και είναι αυτονόητο ότι επηρεάζεται από τις πολιτικές τους θέσεις. Δική μας απόφαση είναι αν μας αρέσει ή όχι. Αν ναι, μπορούμε να παρακολουθούμε τις εκπομπές τους, ή να αγοράζουμε την δουλειά τους.
Αν δεν μας αρέσει, η μεγαλύτερη τιμωρία είναι να τους αγνοήσουμε.

Κάποτε έβλεπα Μήτσους. Μετά ο Λαζόπουλος το πήγε σε κατεύθυνση που δεν μου άρεσε και απλά σταμάτησα να τον βλέπω, δεν έκατσα να γκρινιάζω γιατί δεν σατιρίζει και τους άλλους. Αυτό ήθελε ή αυτό μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος, αυτό έκανε, απλά εμένα δεν μου άρεσε πια και έπαψα να το βλέπω.

Σε όποιον δεν αρέσει ο Θαναθάκηθ, δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλουθ. Κόμικ είναι, όχι η Μις υφήλιος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823949 Ο Αρκάς, ΑΠΕΚΤΗΣΕ συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις ΞΑΦΝΙΚΑ. ΔΕΝ τις είχε πάντα. Είναι σαφές αυτό ή όχι; Μέχρι ενός σημείου, ΔΕΝ έκανε ούτε πολιτικό χιούμορ ούτε γελοιογραφία.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Anonymous Founder έγραψε:Ο Αρκάς, ΑΠΕΚΤΗΣΕ συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις ΞΑΦΝΙΚΑ. ΔΕΝ τις είχε πάντα. Είναι σαφές αυτό ή όχι; Μέχρι ενός σημείου, ΔΕΝ έκανε ούτε πολιτικό χιούμορ ούτε γελοιογραφία.

++
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823952 Και επειδή πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα: ό,τι και να έκανε, είναι δικαίωμά του, γούστο του και καπέλο του. Αλλά προφανώς και εναπόκειται και σε κρίση και κριτική. Δεν θα μιλάμε μόνον για το ΜΤΣΚ ΓΜΣ από τον άλλο που καιγόταν το σπίτι του και έγινε σύνθημα, στην τελική, δεν είναι κάτι που ξεκίνησε από τους ζαίους, ούτε υιοθετήθηκε (πέρα από κάποια τρολ στο twitter) επίσημα από κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε όποιον δεν αρέσει ο Θαναθάκηθ, δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλουθ. Κόμικ είναι, όχι η Μις υφήλιος.

Φυσικα.

Απλα επειδη καποιοι δεν τον ανακαλυψαμε χθες, η συγκριση με τον Ισοβιτη και τις Χαμηλες Πτησεις απλα προξενει θλιψη . Για να μην μιλησουμε για τον Κοκκορα και το Σοου μπιζνες
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823957 Το διασκεδαστικοτερο ολων ηταν αυτο βεβαια:

Κόμικ είναι, όχι η Μις υφήλιος.

How is it that the U.S. government became interested in comic books?

The government took an interest in comic books for two primary reasons. First, they offered a covert means of spreading propaganda to an enormous audience. Nearly half of all servicemen identified as regular comic book readers, and millions of civilians around the world also consumed American comics. Second, because comics were uncensored, propagandists could use levels of violence, racism, and sexuality unthinkable in more official types of propaganda. Suddenly, the fact that comics were crude and packed with vicious imagery became an asset to the government – it enabled the creation of incredibly aggressive propaganda. And since it was often done covertly, the government did not appear to be involved at all. So the government could get its messages into print without raising suspicion about any links between itself and the racist propaganda about America’s enemies.

https://blogs.loc.gov/kluge/2015/11/war ... e-in-wwii/

Νταξ , κομικ το ενα

Εικόνα

κομικ και το αλλο

Εικόνα
Garland θα βαλω υποψηφιοτητα, δεν θα σας απογοητευσω ποτε ξανα με περιστερια και λοιπα νοτοπούλια.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 30 Ιουν 2023, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
g8777 έγραψε:Εικόνα

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30176100/

For experimental pain, the findings support the idea that humorous distractions, such as watching a comedy clip, increase pain tolerance, although most of the studies indicate that other non-humorous distractions produce similar effects.

Εικόνα

Είμαστε μαζί σου.
Όλοι.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Φυσικά ουδεμία σημασία έχει το τι νομίζεις. Τον Αρκά τον έχει αγκαλιάσει ο κόσμος όσο δύσπεπτο και να είναι αυτό για κάποιους, και του εύχομαι τα καλύτερα γιατί πραγματικά είναι από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου.

Ενώ το ΜΤΣΚ ΓΜΣ δεν ακούστηκε πουθενά, έτσι; :lol:

Το κριτήριό σου εν τέλει ποιό είναι; Η δημοφιλία; Το κόστος; Η προέλευση; :hmmm: Το τι σ' ενοχλεί προσωπικά;
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Hellenic tifosi έγραψε:
Red Garland έγραψε:Μα κανείς δεν αμφέβαλλε ότι δεν ήταν δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ το σύνθημα. Απλά ήταν σαφές ότι.... το αγκάλιασαν και το αγάπησαν. Γενικά, με λίγη καζούρα, λιγο πλάκα, άντε και με λίγο χουλιγκανισμό δε νομίζω ότι έγινε κάτι τρελό, απλά το συγκεκριμένο το τερμάτισαν με κάτι.... γυμνά installation σε παραλίες και τα συναφή.

E, όταν το παρακάνεις καμια φορά έχει αντίθετο αποτέλεσμα, αυτό λέω.

Καλά, τώρα δεν το χρέωσε ο άλλος στο Τσίπρα και στο Συριζα; Τι δεν αμφιβάλλει κανείς, το χρεώνουν ξεκάθαρα και εδώ
και σε άλλα social media. :lol:

Το παρακάνεις ή όχι δεν έχει και πολύ σημασία για το τι ψηφίζει ο κόσμος. Ομοίως δεν βγήκε η ΝΔ γιατί άρεσε πολύ το "Έρχεται Πίτσα".

Anonymous Founder έγραψε:Ο Αρκάς, ΑΠΕΚΤΗΣΕ συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις ΞΑΦΝΙΚΑ. ΔΕΝ τις είχε πάντα. Είναι σαφές αυτό ή όχι; Μέχρι ενός σημείου, ΔΕΝ έκανε ούτε πολιτικό χιούμορ ούτε γελοιογραφία.

Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έπαιρνε.
Νομίζω δίνεις πολύ λίγο credit στους εθελοντές/κομματόσκυλα.