Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πάντα διαβάζω κάτι πριν το ποστάρω.

Αν εσύ είσαι οκ με αυτό που είπε η Αχτσιόγλου, να της ευχηθώ και εγώ καλή τύχη, και ελπίζω να εκλεγεί νέος πρόεδρος του κόμματος. Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την πολυτέλεια να περιμένει την επόμενη κρίση μέχρι οι ψηφοφόροι να ξανανιώσουν λιγότερο ατομικιστές.

Αλήθεια, στην προηγούμενη κρίση, αυτή του 10 που τελικά ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, είχαμε μείωση του ατομικισμού; Οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα είχαν ας πούμε συλλογικό πνεύμα και κατέβαιναν να διαμαρτυρηθούν για το γενικό καλό και όχι ο καθείς για την τσέπη του;

Αν εσύ θεωρείς πως ο καθένας κατεβαίνει στο Σύνταγμα σαν μονάδα και ενδιαφέρεται μόνον για την πάρτη του, κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά για το πώς δουλεύει μια διαδήλωση. Αν το ζήτημα ήταν τόσο ατομικό, ο καθένας θα διαδήλωνε από το μπαλκόνι του.
Ο ατομικισμός λοιπόν προφανώς και δεν έχει σχέση με την αριστερά, γιατί η αριστερά δεν απευθύνεται σ'αυτούς που κοιτάζουν αποκλειστικά το τομάρι τους, αλλά ενδιαφέρονται και για τον διπλανό τους.
Μια χαρά λοιπόν το είπε, και μάλλον το είπε και ήπια αν με ρωτάς.
Ως γνωστόν βέβαια, εγώ είμαι τοποθετημένος πιο αριστερά, άρα δεν μου κάνει εντύπωση, ούτε φοβάμαι μην μου πάρουν οι αριστεροί τα σπίτια (ένα έχω κι αυτό ακόμη το χρωστάω στην τράπεζα).

Σίγουρα τα προσεχή χρόνια, απόψεις σαν τις παραπάνω (ή πόσο μάλλον τις δικές μου) θα είναι εξαιρετικά αντιδημοφιλείς, αφού ένα νέο κύμα παρτακισμού θα καλύψει την χώρα. Να δούμε αν τελικά αυτό θα μας βγει σε καλό.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
saxon_747 έγραψε:1. Θα κάνω καινούργιο κόμμα (και θα φορτώσω ότι μλκια έκανα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ). Το θέμα είναι από πού θα αντλήσει στελέχη. Εκτός αν αναλάβει υπάρχοντες σχηματισμούς ή συνεργαστεί με άλλα κόμματα. Δεν θα εκπλαγω αν τον δω σε ΠΑΣΟΚ πχ - πολλά είδαμε τα τελευταία 15 χρόνια.
.

:lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823779 Ούτε βδομάδα, και ο κύριος καθηγητής λοιδωρει την συλλογικότητα ως όχημα διεκδίκησης.

ΗΦ.

Σε έχω απογοητεύσει ποτέ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823789 Η απάντηση είναι προφανής, μην τα ξαναλέμε.

Πάμε σε άλλα. Θα περίμενα να μην ξαναδούμε ποτέ πολιτική μικρότητα σαν του Σαμαρά:
«Πρωτόγνωρο» γεγονός : Ο Σαμαράς δεν πήγε στην παράδοση – παραλαβή του Μαξίμου
https://gr.euronews.com/2015/01/26/o-sa ... ras-alexis
αλλά προφανώς ο Κ. Μητσοτάκης, ήθελε και εδώ την διάκριση και δεν θ'άφηνε την δόξα σε άλλον:
Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση, μετά τις τρεις συντριπτικές ήττες
https://www.lifo.gr/now/politics/mitsot ... ikes-ittes
«Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση, μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά, σε εθνικές εκλογές», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Με την παραίτησή του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να προτείνουν ρεαλιστικές, κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτό τον δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά», κατέληξε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Από την άλλη, δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό από κάποιον σαν τον Κ. Μητσοτάκη, είναι αντίστοιχο του ήθους και ύφους του.
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By 224v
#823791 Του πήρε 3 μέρες διαλογισμού με την οικογένεια για να το αποφασίσει. Πολύ καλά έκανε, και έτσι θα πλακωθουν οι άλλοι.
Το είχα γράψει ότι θα έπρεπε να φύγει και να τους αφήσει να βρουν τον επόμενο που σίγουρα θα το διαλύσει το μαγαζί. Υπομονή. 4 χρόνια τουλάχιστον μέχρι τον επομενο γύρο. Τώρα θα δούμε μέχρι τις προγραμματίσει δηλώσεις ποιος θα τους εκπροσωπήσει. Άκουσα για την ξανθιά.. θα έχει ενδιαφέρον πως οι αριστεροί θα πέσουν να φάνε ο,τι μπορούν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος εποχής.

.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#823794 Σε ο,τι αφορά αυτούς τους δύο, κανείς δεν.... πλεονεκτει σε σεβασμό του αντιπάλου. Άσχημο, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Ωστόσο, μια καλή κουβέντα όφειλε να την πει, κρίμα που δεν το έκανε.

Για τον Τσίπρα καλώς η κακώς δεν υπήρχε άλλη λύση, μετά από τόσες σερί βαριές ήττες. Δεν υπήρξε κακός πρωθυπουργός νομίζω, και του πιστώνεται η σχετική ομαλοποίηση της χώρας, η συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και η οριστική διάλυση του αντιμνημονιου(έστω και από σπόντα). Αυτό που προσωπικά δε θα του συγχωρήσω ποτέ είναι ότι υπήρξε εκφραστής μιας πολύ, πολύ άσχημης αντιπολιτευτικής περιόδου που γιγαντωσε την τοξικότητα και το διχασμό. Και πραγματικά, δεν είχε κανένα λόγο να υποσχεται.... νταούλια και ζουρνάδες, κυβέρνηση θα γινόταν το 2015 ούτως η αλλως. Αλλά δυστυχώς, έπρεπε να έρθει η μεγάλη κουτουλια στον τοίχο που ονομαζεται.... πραγματικοτητα.

Όπως και να 'χει, το μόνο που εύχομαι είναι να προκύψει ένας υγιής σοσιαλδημοκρατικος πόλος, και μια ομαλή εναλλαγή κομμάτων στην εξουσία.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Χρήστος Λάππας έγραψε:Παραιτήθηκε ο Τσίπρας και δηλώνει ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος.

https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... o-zappeio/
Ναι το είδα και μπράβο του, απλά σήμερα έκανα ένα έξτρα δρομολόγιο από το πρωί στο Νιάρχος και μετά καπακι στη Ραφήνα και δεν μπορούσα να διαβάσω εδώ... τώρα στη λούτσα για μπάνιο!!!

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
224v έγραψε: Άκουσα για την ξανθιά.

Textbook sexism. :help:
Φαντάζομαι όμως ο λαός με το 41% έδωσε δικαιώματα, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#823798 Ε ναι

ΕΕΠ η εν λόγω έχει δείξει ότι δε μασάει και μακάρι να τα καταφέρει η κοπέλα

Αλλά θα βρει απέναντί της την σεξιστική (ακρο)δεξιά του Μητσοτακισμου και τους δορυφόρους της, που θα αναλάβουν τη βρώμικη δουλειά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#823800 Θεωρώ πολύ λάθος την ανάγνωση του κεφαλαίου "ΤΣΙΠΡΑΣ" από πολλούς αλλά είναι πολύ νωπό το θέμα ακόμη.

Μελλοντικά πιστεύω ότι θα ιδρύσει δικό του κόμμα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#823803 Σε τι ακριβώς διαφέρει το "η ξανθιά" από το "ψηλός", "Κινεζος", "χοντρός", και δεν ξέρω τι άλλο;

Αν η Δούρου δηλαδή δεν τα καταφέρει, θα φταίει (εκ προοιμίου) ο σεξισμός και η..... πατριαρχία(παντού κολλάει αυτή);
Άβαταρ μέλους
By Asimov
saxon_747 έγραψε:Ποια είναι ρε παιδιά η ξανθιά; Η Δούρου;
Δεν έχει σημασία

Αν είναι γυναίκα και κυρίως αν δεν είναι από τζάκι, θα λυσσάξουν
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Ούτε βδομάδα, και ο κύριος καθηγητής λοιδωρει την συλλογικότητα ως όχημα διεκδίκησης.

ΗΦ.

Σε έχω απογοητεύσει ποτέ;

Να σου πω, νιωθεις κι εσυ ενα συνεχες ηλιθιo deja vu ανακαλυψης του κοσμου εδω και 10 μερες ή ειναι ιδεα μου; :hmmm: :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Hellenic tifosi έγραψε:Σε ο,τι αφορά αυτούς τους δύο, κανείς δεν.... πλεονεκτει σε σεβασμό του αντιπάλου. Άσχημο, αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Ωστόσο, μια καλή κουβέντα όφειλε να την πει, κρίμα που δεν το έκανε.

Σορρυ αλλά δε νομίζω. Οι βασικές στιγμές που φαίνεται πραγματικά ο σεβασμός προς τον αντίπαλο είναι όταν έχεις πέσει και όταν έχεις νικήσει.
Ο Τσίπρας έχει δείξει πώς συμπεριφέρεται όταν χάνει, σε αντίθεση με Σαμαρά, Κυριάκο-Ντόρα(στη Ροδόπη) κτλ. οι οποίοι είναι ο ορισμός των εκδικητικών losers και αλαζόνων νικητών, ευθέως απόρροια της θέασης του κράτους ως τσιφλίκι που τους το έγραψε ο παππούς τους.

Η ιστορία για την ακρίβεια έχει δείξει ότι ο Κυριάκος είναι ο ΠΘ με τον πλέον μηδενικό σεβασμό προς τους πολιτικούς του αντιπάλους,
και πού να τον βρει άλλωστε όταν είχε στήσει ολόκληρο παραμάγαζο στο Μαξίμου για να τους παρακολουθεί.