Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#24434 Η εταιρείες κινητής πρέπει να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Είχα κάνει αίτηση φορητότητας από κόσμο προς βοντα λόγω προσφορας από βοντα. Μου έκανε αντιπρόταση η κόσμο που τη δέχτηκα. Στο καπάκι με παίρνει η βοντα για χαμηλότερη προσφορά και δώρο κάποια παγια. Και μιλάμε για 65-70% εκπτώσεις στο τελικό πληρωτέο....
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#24462 Απο 70ε πάγιο μείωση στα 30 απο κοσμοτε υστερα απο αίτηση φορητοτητας προς βοντα η οποία έδινε 35ε. Μιλάμε με νύχια και με δόντια θέλουν να κρατήσουν τα συμβόλαια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#24464 Ακριβώς. Αν έχει όρεξη κάνεις να ασχοληθεί....
Άβαταρ μέλους
By gianik
#24472 Το θεμα ειναι οι κωλοεταιρειες αυτες σου κανουν καλη προσφορα μονο για να μην φυγεις απο αυτες κ οχι για να πας σε αυτες..περιμενω πως κ πως τον Μαρτιο που τελειωνω με wind να δω τι θα μου προτεινει η κοσμοτε..
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#24473 ...και αφήνουν τα κορόιδα 10+ χρόνια σταθερούς πελάτες με τα ληστρικά προγράμματα. Τον Ιανουάριο λήγει η δέσμευση επιδότησης στο δικό μου εταιρικό, το βγάζω από το πρόγραμμα συμβολαίου και βουρ για Q. Και οι υπόλοιποι αριθμοί θα την κάνουν για cosmote μάλλον, αναλόγως προσφορών.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#24479 Έκανα αίτηση στην Q να φύγει η κόρη μου από την cosmote και αμέσως της πρόσφεραν 200 λεπτά το μήνα για ένα χρόνο δωρεάν.....!!!
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#24499 Σήμερα έφτασαν να μου προσφέρουν συμβόλαιο χωρίς πάγιο, αλλά και συμβόλαιο χωρίς ποινή διακοπής. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα έσοδα, αλλά τα μπόνους από τον αριθμό των συνδέσεων.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#24541 Εγώ πάντως πρέπει να έχω καλή συμφωνία με την Vofa -από ότι φαίνεται- γιατί όποιος και να με πάρει και του λέω τι έχω και τι πληρώνω, μου λέει ευχαριστώ και αντίο....

Έχω δύο 50αρια Voda + I4S (1,5GB), και δίνω 22€+24€+5€ (λόγω έκπτωσης 56% και 52% αντίστοιχα). Βάλε και την έκπτωση (min 10€) που έχω από την Diners κάθε μήνα, πάνω από 40€ δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει τους τελευταίους μήνες....
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#24554 Χτες με πήραν από wind. Πριν μου πουν την προσφορά τους, τους είπα τι έχω τώρα ... .με ευχαρίστησαν και το έκλεισαν.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#24563 τελευταιο ξεβρακωμα που εμαθα απο Cosmote για να κρατησει συμβολαιο ηταν 22 ευρώ για 1500 λεπτά προς ολους, 1500 SMS προς ολους και 2 GB data... Πριν πληρωνε 35+ χωρις data...
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#24583 Αυτή την πρόταση έκαναν σε εμένα για να μείνω
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#24627 Με επιδότηση στο λογαριασμό
Δλδ επιδότηση μειώνει ισόποσα το λογαριασμό για τους μήνες του συμβολαίου
Άβαταρ μέλους
By spiros
#24630 σημερα σε γνωστή, η cosmote προσφερε ολοκληρο 1,5€ εκπτωση σε συμβολαιο των 22€/μηνα εαν το ανανεωνε... :lol: :metalo: :svivhaha:

αφου περασαν 10' για να χωνεψει αυτη την απιστευτη προσφορα, αυριο θα το γυρισει σε καρτα.