Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#728380 Ανεβαίνω όλη την ελλάδα κάθε ΣΚ, καθαρίζει το μυαλό μου .

Βλέπω άτομα που το παλεύουν χωρίς να λένε τίποτα. Βλέπω αφανείς ήρωες στη μέση του πουθενά.

γυριζω πίσω και βλέπω κάτι θέματα , διαβάζουμε Γιώργο, κατουράμε στο αμάξι και ό,τι άλλη μιρλα θες.

Απευθείας ερώτηση, να βγέι απο μέσα μου

Καμιά πίπα σας παίρνει η γυναίκα σας να δείτε τα πράματα αλλιώς; ή;....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JimClark έγραψε:Ανεβαίνω όλη την ελλάδα κάθε ΣΚ, καθαρίζει το μυαλό μου .

Βλέπω άτομα που το παλεύουν χωρίς να λένε τίποτα. Βλέπω αφανείς ήρωες στη μέση του πουθενά.

γυριζω πίσω και βλέπω κάτι θέματα , διαβάζουμε Γιώργο, κατουράμε στο αμάξι και ό,τι άλλη μιρλα θες.

Απευθείας ερώτηση, να βγέι απο μέσα μου

Καμιά πίπα σας παίρνει η γυναίκα σας να δείτε τα πράματα αλλιώς; ή;....
Εδώ κάνεις λάθος.

Μιλάμε για δωρεάν ψυχοθεραπεία. Ο ένας με αυτά που αγόρασε, ο άλλος για την ούρηση σε ταξίδια, ο τρίτος μιλάει γενικώς...

Χιλιάδες ευρώ δεν θα καταλήξουν στις τσέπες ψυχολόγων..

Μία κοινωνική προσφορά του φόρουμ στα μέλη και την κοινωνία.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#728614 Το θυμήθηκα όταν το είδα κ εγώ :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848205 :help: Όχι. Εγώ είμαι πολύ σαφής στο τι περιμένω από την γυναίκα μου αλλά και από τις υπόλοιπες. Θέλω απόλυτη ισότητα, ίδιες αμοιβές και κανέναν διαχωρισμό. Θεωρώ πως αυτό, θα είναι ό,τι καλύτερο για την εν τέλει σεξουαλική τους απελευθέρωση, άρα εμμέσως και των αντρών, που είναι σαφές που πάρα πολλοί υποφέρουν από αγαμία (τουλάχιστον κρίνοντας από τις απόψεις τους). Εδώ μέσα είναι πάρα πολλοί με εμφανέστατα τα συμπτώματα.

Εγώ πιστεύω λοιπόν απόλυτα στον φεμινισμό, στην αξία των γυναικών και επίσης δεν δέχομαι πως στο κρεβάτι πρέπει να είναι ντροπαλές και συνεσταλμένες. Η φύση τους είναι εξίσου αρπακτική, πρέπει να τα κάνουν όλα με χαμόγελο και να γουστάρουν, γιατί την γυναίκα αναπαραγωγικής φύσεως, την έχουν κατασκευάσει οι σεξιστές και η πατριαρχία. Η γυναίκα, οφείλει να γαμιέται και να το απολαμβάνει, και ας εκνευρίζει αυτό τους ανέραστους που την βλέπουν μόνον σαν μάνα.
Οι πιο δυναμικές γυναίκες που έχω γνωρίσει, πηδιούνται ασύστολα (όταν γουστάρουν). Οι πιο προβληματικές, είναι όσες βγάζουν λογύδρια για τον ρόλο της γυναίκας στο σεξ, επειδή έχουν πατήσει την πεπονόφλουδα της πατριαρχίας που θέλει να τις ελέγξει αναπαραγωγικά.

Το έχεις πιάσει, ή ακόμη θέλεις λίγη βοήθεια; Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαι, ρωτάς ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#848206 :s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy

Άμα οργανωθεί κάνα group buy παρτούζας γενικά και ψάχνετε άτομα, δηλώνω συμμετοχή.

1) Giuseppe Busso
2) g8777
3)
4)

8777) mousatos
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε: Οι πιο προβληματικές, είναι όσες βγάζουν λογύδρια για τον ρόλο της γυναίκας στο σεξ.

Could you elaborate that? Δεν κάνουν kinky stuff ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#848209 Δεν υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος mousatos. Στο ζευγάρι, ο καθένας οφείλει να φροντίζει να περνάνε και οι δύο καλά και στο κρεβάτι. Το τι θα κάνουν, δεν υπάρχει σε κάποιο manual, και σίγουρα δεν είναι πιο φεμινιστικό να αρνείται η άλλη να σου πάρει μια πίπα (ή οτιδήποτε άλλο). Τυχαίο το παράδειγμα.

Τα περί kinky sex απευθύνονται σε χάχολους και όσους διάβασαν ή πήγαν να δουν το Fifty shades of grey.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Όχι. Εγώ είμαι πολύ σαφής στο τι περιμένω από την γυναίκα μου αλλά και από τις υπόλοιπες....

Κι όμως, η απάντησή σου είναι σαν να την έγραψε γυναίκα :innocent: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε::s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy :s_howdy

Άμα οργανωθεί κάνα group buy παρτούζας γενικά και ψάχνετε άτομα, δηλώνω συμμετοχή.

1) Giuseppe Busso
2) g8777
3)
4)

8777) mousatos

Μπούσσε θα σπω τί θα καμουμε.

Περνάς , παίρνεις τον Ντίμη απόξω απ τον Σπανό.

Κατεβαίνω, φορτώνω Coupea .

Συναντιόμαστε στου Οτσο , και άμα μείνει νεφραμιά ορθή απ τα γέλια μην αξιωθώ και αγοράσω Cybertron. :iconcool: