Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
red_monster έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
red_monster έγραψε:Παίζει η τηλεόραση 19 ωρες την ημέρα; :dizzy:

Ναι. Τόσο παράξενο σου φαίνεται; :hmmm:

Απλα γιατι είσαι κόντρα στην ενεργειακή εξοικονόμηση η γιατι κάποιος βλέπει ;

Στην περίπτωση μου αυτό συμβαίνει στο σπίτι των γονιών (συνταξιούχοι και οι 2) συν την γιαγιά.
Ο πατέρας μου κάθεται μέχρι τις 4 το πρωί (πολλές φορές και 5), βλέπει ταινίες ντοκιμαντέρ και γενικά ότι |λογοκρισία| βρει στην νοβα και στον οτε.
Το πρωί από τις 8:30-9:00 πιάνει η μάνα μου, μέχρι το μεσημέρι. Μετά το φαΐ την πέφτουν οι γονείς κάνα 2ωρο και αράζει η γιαγιά στον καναπέ βλέπει τις μεσημεριανές μπούρδες. Το απόγευμα όλοι μαζί μέχρι να κοιμηθεί και ο πατέρας μου ξημερώματα. :slap: κλπ κλπ
Ουσιαστικά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα, κλείνει ένα μισάωρο το μεσημέρι για το φαγητό.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#87999 Στο σπίτι έχω δύο Samsung UE B6000 series, οι οποίες είναι FHD, LED και -κυρίως- UltraSlim (έχουν μονοκόμματο γυάλινο περίβλημα, γι'αυτό είναι πολύ λεπτές). Ο λόγος αγοράς τους (πανάκριβες το 2010) ήταν ότι θα πήγαιναν σε εσοχές στο τοίχο, και άρα θα έπρεπε να έχουν το μικρότερο δυνατό βάθος.

Το πρόβλημα είναι ότι η μεγαλύτερη (46αρα) έχει εμφανίσει κάποιες σκιες, και μάλιστα η μεγαλύτερη είναι καρακέντρο, οπότε έχει γίνει σπαστική. Μόνο για τον έλεγχο θέλω κανά 100αρικο, ενώ αν χρειαστεί αλλαγή panel πάμε κάπου μεταξύ 300-500 ευρώ (κανένας στο service δεν ξέρει να μου πει). Οπότε σκέφτομαι και την εναλλακτική της καινούριας, με κάποιο λογικό ποσό. Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει η αναγκαία συνθήκη του ελαχίστου βάθους, σφόδρα επιθυμητό το 3D και το Wifi/DLNA, καλό θα ήταν και το 4Κ, ενώ υπάρχει και το θέμα συμβατότητας των επιτοίχιων βάσεων WMN της Samsung (αυτές είναι με καλώδιο τιτανίου).

Η Samsung έχει διαστάσεις 111*71*3,8 και έχω βρει LG 49" 4Κ/3D/WiFi/DLNA στα 109*65*3,8 και Panasonic 48" 4K/3D/WiFi/DLNA/BT στα 108*65*5,4. Τιμή και για τις δύο 899€.

Έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα, πρόταση ή ιδία άποψη από τέτοιου μεγέθους (ειδικά βάθους) και specs τηλεοράσεων ?
Τελευταία επεξεργασία από The Ace και 12 Μαρ 2015, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#88001 Πανάκριβη samsung του 2010 έβγαλε νωρίς θέμα και θα πας να αγοράσεις πάλι samsung?

edit, δικιά μου η παρανόηση :oops:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 12 Μαρ 2015, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#88002 Υπάρχουν μαγαζιά τα οποία κάνουν επισκευές με κλάσμα του κόστους.
Εγώ σε Samsung καθάρισα με 30€ για να αλλάξουν κάτι που είχε καεί ενώ η αντιπροσωπεία ζήταγε 90€.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
red_monster έγραψε:Πανάκριβη samsung του 2010 έβγαλε νωρίς θέμα και θα πας να αγοράσεις πάλι samsung?

Όταν λέω "Samsung", εννοώ την υφιστάμενη, LG και Panasonic είδα και συγκρίνω
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#88006 Χωρίς να είμαι γνώστης, βλέποντας και ακούγοντας (κυρίως από προσωπική εμπειρία και από φίλο που δουλεύει στον Κωτσόβολο) έχω πολύ καλή γνώμη για την LG...

+1 στον eddie
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#88086 Εννοείται χτύπα μια καινούρια 4Κ και βρες με την ησυχία σου κάνα μαγαζάκι που φτιάχνει με χαμηλό κόστος ώστε να σου μείνει και η Σαμμυ για κάνα υπνοδωμάτιο/εξοχικό κτλ. Στα 900€ (όσο ένα κινητό) νομίζω είναι ευκαιρίες πλέον οι 4Κ άσχετα αν δεν υπάρχει υλικό να δεις και μπλα μπλα μπλα.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Bayern7 έγραψε:
red_monster έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
red_monster έγραψε:Παίζει η τηλεόραση 19 ωρες την ημέρα; :dizzy:

Ναι. Τόσο παράξενο σου φαίνεται; :hmmm:

Απλα γιατι είσαι κόντρα στην ενεργειακή εξοικονόμηση η γιατι κάποιος βλέπει ;

Στην περίπτωση μου αυτό συμβαίνει στο σπίτι των γονιών (συνταξιούχοι και οι 2) συν την γιαγιά.
Ο πατέρας μου κάθεται μέχρι τις 4 το πρωί (πολλές φορές και 5), βλέπει ταινίες ντοκιμαντέρ και γενικά ότι |λογοκρισία| βρει στην νοβα και στον οτε.
Το πρωί από τις 8:30-9:00 πιάνει η μάνα μου, μέχρι το μεσημέρι. Μετά το φαΐ την πέφτουν οι γονείς κάνα 2ωρο και αράζει η γιαγιά στον καναπέ βλέπει τις μεσημεριανές μπούρδες. Το απόγευμα όλοι μαζί μέχρι να κοιμηθεί και ο πατέρας μου ξημερώματα. :slap: κλπ κλπ
Ουσιαστικά από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 4-5 τα ξημερώματα, κλείνει ένα μισάωρο το μεσημέρι για το φαγητό.

δεν μας είπες όταν παίζει ο γαύρος τι γίνεται.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
elteo έγραψε:Ευκαιρία τα 9 κατοστάρικα;

ΣΔΟΕ alert στο τοπικο. Δωρο θα ειναι!
Άβαταρ μέλους
By elteo
mirage έγραψε:
elteo έγραψε:Ευκαιρία τα 9 κατοστάρικα;

ΣΔΟΕ alert στο τοπικο. Δωρο θα ειναι!

Αχαχούχα.
Άβαταρ μέλους
By babakos
Cosmic έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Προσωπικά δεν διαφωνώ. Αν είχα κυρίως τόσα χρήματα και χώρο θα έκανα κάτι παρόμοιο γιατί θα μου άρεσε και η έρευνα - στήσιμο.
Αλλα για πολλούς η έρευνα στήσιμο ενός τέτοιου συστήματος είναι no go και επιλέγουν την ευκολία και πουλ μουρ μιας super uber tv.

<

Ναι τα χρήματα είναι θέμα σοβαρό, αλλά το έθεσα ως εναλλακτική του ποσού προς διάθεση. Ο χώρος όμως δεν είναι δύσκολο θέμα. Δεν χρειάζεσαι σαλόνι-γήπεδο για να βάλεις προτζέκτορα. Έχω δει αρκετά setup σε μικρούς χώρους, το αποτέλεσμα σε όλα είναι εντυπωσιακό.

Συμφωνώ.. Το μονο θεμα με τον προτζέκτορα ειναι οτι για να εχεις ενα καλο αισθητικό αποτέλεσμα (ειδικά για τους παντρεμένους, γιατι αν ζεις μονος σου δεν τρέχει τιποτα) θελει λιγο δουλεια και χρήμα για να κρυφτουν τα καλώδια να μπει ο προτζεκτορας σε μια βάση στο ταβάνι κλπ. Ο χώρος δεν ειναι πρόβλημα, αλλά θελει μια στοιχειώδη μελέτη για να έχουμε ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα
Επίσης ειναι δεδομένο οτι πρέπει να υπάρχει και μια τηλεόραση (οτιδήποτε) για να παιζει την σαβούρα