Με ζωσανε τα μαύρα φίδια
Ευτυχώς θυμήθηκα κάποτε είχα τα ίδια στο παλιό από την micro sd (την οποία μετέφερα)... Την έκανα format και έστρωσε.. Αλλά θα πάρει δρόμο
< >
KiloMeater έγραψε:Σήμερα το πρωί το s8 συνέχεια κόλλαγε, αργούσε, έκανε και ένα restartΗ sd η το s8?
Με ζωσανε τα μαύρα φίδια
Ευτυχώς θυμήθηκα κάποτε είχα τα ίδια στο παλιό από την micro sd (την οποία μετέφερα)... Την έκανα format και έστρωσε.. Αλλά θα πάρει δρόμο
< >

gakost έγραψε:Ξέθαψα το G3 μου (D858) Δίκαρτο με 3GB Ram. Είχα ξεχάσει τι κινητάρα ήτανε. Είχε τα πάντα και σε πολύ λογική τιμή. Αποσύρθηκε γιατί έπασε η οθόνη του. Με τρώει να την αλλάξω και να το ξαναχρησιμοποιήσω.

bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Είμαι ήδη 31 ώρες από την.τελευταία φόρτιση με 4.5 ώρες sot και είμαι ακόμα στο 32% μπαταρία
Omg![]()
< using smoke signals
pik. έγραψε:bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Είμαι ήδη 31 ώρες από την.τελευταία φόρτιση με 4.5 ώρες sot και είμαι ακόμα στο 32% μπαταρία
Omg![]()
< using smoke signals
4,5 ωρες οθονη δεν ειναι πολλες....

corsair έγραψε:pik. έγραψε:bujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Omg![]()
< using smoke signals
σε συναρτηση με τις ωρες εκτος φόρτισης και το υπολοιπο μπαταρίας, ειναι μια χαρα.
pik. έγραψε:
λυπαμαι αλλα οχι.
αυτα δεν ισχυουν .
εχουμε αγορασει και εμεις συσκευες.
η μπαταρια ειναι πολυ καλη αλλα κορυφαια δεν ειναι.
Για να μην μιλησω οτι σε συναρτηση με τις ωρες χρησης και το μεγεθος της μπαταριας τοτε η αποδοση ειναι μετρια.

pik. έγραψε:Διάβασε όλη την πρόταση με υπόλοιπο ακόμα 31% δλδ μιλάμε για 6ωροbujinkan έγραψε:Τελικά τα καλά.λόγια για τη μπαταρία του mate 10 pro επαληθεύονται
Omg![]()
< using smoke signals
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]