Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By melos86
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ δεν θέλω να πέσετε αλλά με τον κατσαπλιαδισμό που διακρίνει τη διοίκησή σας, δες πχ με τα δελτία, θα φάτε την αφαίρεση ίσως για την επόμενη χρονιά. Αυτά είναι διοικητικά λάθη μέλο.

Εγω τεινω στο οτι μαλλον η περιπτωση πεφτει στην κατηγορια "πολυ κακο για το τιποτα!" αλλα οπως σου ειπα θα μπουν αυτοι που πρεπει στην ουσια της υποθεσης, θα δουν τα δεδομενα, θα βγαλουν μια αποφαση και αν η αποφαση δεν μας ικανοποιει θα παμε και στο CAS ξανα, αυτη τη φορα για την ουσια της υποθεσης και εκει θα μαθουμε την πραγματικη ιστορια! Εγω ελληνικο δικαστηριο και δη αθλητικο δεν εμπιστευομαι ξανα...
Αν και εκει η αποφαση ειναι καταδικαστικη δεν θα ηθελα απο την διοικηση τιποτα λιγοτερο απο το να ριξει την ομαδα απο μονη της στην δευτερη κατηγορια! Γιατι οπως σου ειπα "χαρες", "σωτηριες απο κυβερνησεις" και τα σχετικα δεν τα θελουμε εδω πανω στην συμπρωτευουσα!

Σε οτι αφορα τα δελτια θα ηθελα να μαθω πρωτα τι ακριβως συμβαινει και αν συμβαινει αυτο που φαινεται να συμβαινει θα πρεπει να υπαρξουν σοβαρες επιπτωσεις! Τετοιοι ερασιτεχνισμοι στον ΠΑΟΚ μας δεν χωρανε και οποιος δεν εκανε την δουλεια του σωστα θα περπει να υποστει τις συνεπειες!
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#655501 Επιτελους λιγο Π.Α.Ο.Κ. απο τα παλια ρε πστ μου :yahoo:
Δηλαδη αηδια ειχε καταντησει αυτο, τα προηγουμενα 2 χρονια να κερδιζουμε παντου, απορω πως την παλευουν οι γαυροι!
Αν δεν εχει τυρΆννια η ιστορια, αν δεν εχει γκρινια, ιντριγκα δεν ειναι Παοκτσηδικη κατασταση, τελος :s_cool

Συμφωνω μεχρι κεραιας με melo για cas και λοιπα. Αν αποδειχτει, Β΄και τουμπεκι.

Επισης σε τετοιες περιπτωσεις οπως την χθεσινη, θα πρεπει να γινονται τα δεοντα ωστε να μην χρειαζεται ενσταση απο τη θιγομενη ομαδα.
Κι εγω θελω να κανει η ΑΕΚ την ενσταση, αλλα αν ημουν οπαδος της δεν θα ηθελα με τιποτα!!
Οποτε ή να γινεται αυτεπαγγελτα ή αν το θεωρουν ησσονος σημασιας ας αλλαξουν τις ποινες.
(Οχι με αναδρομικη ισχυ φυσικα :shifty: :lol: )

georgetz έγραψε:εγώ αυτό που δεν κατάλαβα με τον Ρουμάνο αρχιτέκτονα, που λέει και μια ψυχή, είναι οτι εφόσον δεν είναι οικονομικό και εφόσον έβλεπε τι γινόταν με Γιώργη και απόγειο στόχων , τότε γιατί έφυγε την τελευταία στιγμή ΚΑΙ για μια χώρα που είναι γνωστή για τα πετροδόλλαρα στις πληρωμές της ? :hmmm:

Imho, απο εκει που πηγε εχει μια ελπιδα για μικρομεσαια ομαδα Campionato, που νομιζω οτι ειναι κι ο καημος του.
Λιγο μανατζεριλικια, λιγο και το ονομα, δε το αποκλειω.
Απο μας και 3 σερι νταμπλ να επαιρνε, ουτε Serie B.
Because, Ελλαδισταν you know :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
sebastian έγραψε:Επισης σε τετοιες περιπτωσεις οπως την χθεσινη, θα πρεπει να γινονται τα δεοντα ωστε να μην χρειαζεται ενσταση απο τη θιγομενη ομαδα.
Κι εγω θελω να κανει η ΑΕΚ την ενσταση, αλλα αν ημουν οπαδος της δεν θα ηθελα με τιποτα!!
Οποτε ή να γινεται αυτεπαγγελτα ή αν το θεωρουν ησσονος σημασιας ας αλλαξουν τις ποινες.

Δεν αναφέρονται στον κανονισμό ότι προβλέπονται κυρώσεις με διαφορετικό τρόπο, παρά μόνο έπειτα από ένσταση

λέει ο Ασβεστάς στο sport-fm.gr

Και συμφωνώ με τον Σεμπάστιαν ότι δεν πρέπει να τίθεται αυτό στην ευχέρεια/κρίση/στιγματισμό της θιγόμενης ομάδας.
Από μόνο του αυτό είναι ελεεινό, να αντικαθίσταται η υπευθυνότητα των διαιτητών από την ευκρισία της ομάδας κατόπιν εορτής.

Παράλληλα, ο κανονισμός λέει ότι απαγορεύεται ρητά η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή που δεν έχει θεωρημένο δελτίο υγείας και είναι σαφές ότι τιμωρείται ο διαιτητής, που επέτρεψε την αντικανονική συμμετοχή του παίκτη.
Στο φύλλο αγώνα έχει γραφτεί: «Με απόφαση του εκπρόσωπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά».

Τραγικός διαιτητής..

Και, τέλος, ασφαλώς και θα κάνει ένσταση η ΑΕΚ και ασφαλώς και θέλω να κάνει ένσταση η ΑΕΚ, γιατί δεν είναι ζήτημα ηθικό, είναι εντελώς νομοκανονικό.

Στους φίλους ασπρόμαυρους να θυμίσω ότι στον προπέρσινο αγώνα πρωταθλήματος με τα κουμπούρια και την είσοδο στο γήπεδο και τη διακοπή η ΑΕΚ ουδέποτε έκανε ένσταση για τιμωρία του παοκ, παρότι είχε άμεσο συμφέρον. Αντίθετα έκανε ο ίδιος ο παοκ.. και δάρτης και μπήχτης δηλαδή.
Θέλω να πω, άλλα τα μεν άλλα τα δε, δεν τσουβαλιάζονται.

pro έγραψε:Θέλω πολύ να δω την αντίδραση της ΑΕΚ στο θέμα των δελτίων. Κυρίως επειδή υπάρχει το προηγούμενο του Βάλνερ.

Η υπόθεση Βάλνερ δεν ήταν τόσο straight forward, διότι η μόνη αρχή πιστοποίησης, η ΕΠΟ, είχε εκδόσει κανονικό δελτίο στον Βάλνερ. Ήταν η μόνη που είχε ευθύνη επίσημης ενημέρωσης της Καλαμαριάς για το status του παίκτη. Σύμφωνα λοιπόν με την υπεύθυνη Αρχή, ο Βάλνερ αγωνιζόταν κανονικά.
Η συνέχεια είχε 2ο και 3ο βαθμό στα δικαστήρια.
Εντελώς άσχετο με το χθεσινό.
Άβαταρ μέλους
By pro
#655507 Τα δικολαβιστικα δεν με ενδιαφερουν. Το ζητημα είναι αν κραταμε το "τα παιχνιδια κερδιζονται στο γηπεδο" ή αν πάμε στο "με λένε Ρίζο κι οπως θελω τα γυρίζω".
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655509 Για να ξεκίνησε ο αγώνας, σημαίνει οτι συναινεσε η ΑΕΚ. Απλά. :)

Το αν περίμενε να δει πως θα παει για να το πάρει στα χαρτιά μετά,είναι δικό της θέμα και ποσώς ενδιαφέρει η ηθική του θέματος τον ΠΑΟΚ, απο τη στιγμή που έκανε γκάφα ολκής και εμπιστεύθηκε τον τίγρη.
Δίκαιες οι παραιτήσεις οι σημερινές, άγνωστο αν φτάνουν για να ταρακουνήσουν τον οργανισμό ότι τέτοιες μλκιες δεν κάνεις.

Και ο ΠΑΟΚ δεν κυνήγησε τον Άρη φέτος με την περίπτωση Ντουρμισάι.
Αν είναι στο ποδόσφαιρο να κυνηγάς μην πέσει καρφίτσα, λέγεσαι Ολυμπιακός και ξεμπερδεύεις.

ΥΓ προσωπικά ,δεν αποκλειώ την περίπτωση να έγινε κάποια συμφωνία χθες... και ο τίγρης να εξαργυρώσει τη χάρη αργότερα :hmmm:

ΥΓ Ολυμπιακός και Παναθηναικός επίσης το ήξεραν, συναίνεσαν κι αυτοί. Άρα ίσως και να μην είναι τόσο άγνωστη πρακτική και αυτό που βιώνουμε να είναι επικοινωνιακό παιχνίδι ΑΡΔ μετά την ισοπαλία
Τελευταία επεξεργασία από georgetz και 16 Ιούλ 2020, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#655510 Μήπως προσπάθησε να ζουλήξει τίποτα ανδρικούς αδένες το γειτονάκι μου;
Άβαταρ μέλους
By sebastian
georgetz έγραψε:Το αν περίμενε να δει πως θα παει για να το πάρει στα χαρτιά μετά

Αυτο παει κατα το προπερσινο..."περιμενε να δει αν ισχυει το γκολ, ωστε ν'αποφασισει αν τρομοκρατηθηκε απο το πιου πιου του Σαββιδη" ;

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By melos86
#655514 Καπου διαβασα οτι χρειαζεται να πληρωσει 100€ παραβολο η αεχ, για να κανει ενσταση οποτε λογικα ειμαστε safe!! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#655516 Καραγκιοζιλικια για εμενα. Αν υπαρχει παραβαση κανεις ενσταση και τελος. Ας προσεχε η ομαδα που δεν ηταν σωστη.

Η εχουμε επαγγελματικο ποδοσφαιρο και αντιστοιχα επαγγελματιες σε θεσεις κλειδια στις ομαδες, η ειμαστε φιλαρακια που παιζουμε μπαλιτσα και στα 3 κορνερ πεναλτι.

Κανονικα δεν θα επρεπε καν να γινει το χθεσινο ματς με ευθυνη του ΠΑΟΚ, αλλα σιγα μην στεναχωρησει μεγαλοπαραγοντα διαιτητης.
Οπως και κανονικα δεν θα επρεπε καν να γινει ενσταση απο την ΑΕΚ για να τιμωρηθει η ομαδα, αφου υπηρξε παραβαση, τελος. Αυτεπαγγελτη η ενσταση κλπ.

Εκτος αν προλαβει ο Αυγενακης και νομοθετησει παλι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
sebastian έγραψε:
georgetz έγραψε:Το αν περίμενε να δει πως θα παει για να το πάρει στα χαρτιά μετά

Αυτο παει κατα το προπερσινο..."περιμενε να δει αν ισχυει το γκολ, ωστε ν'αποφασισει αν τρομοκρατηθηκε απο το πιου πιου του Σαββιδη" ;

:shifty:

πως μπόρεσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
georgetz έγραψε:Για να ξεκίνησε ο αγώνας, σημαίνει οτι συναινεσε η ΑΕΚ. Απλά. :)

Απλό για σένα μόνο :-)
Η ΑΕΚ και ο εκάστοτε αντίπαλος δεν ερωτάται. Οι έξυπνοι του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν να θέσουν εκτός τους 12, δηλ να μην γίνει ο αγώνας καθόλου, και με δική τους ευθύνη δέχτηκαν να παίξουν παράνομα.
Η αντίπαλη ομάδα ουδέποτε ρωτήθηκε.

Αν ισχύει και το ότι χωρίς αγώνα, θα έληγε το θέμα 3-0 και θα παιζόταν η 2η θέση στο Καραϊσκάκης, ενώ τώρα έρχεται και το -3 για παράνομη συμμετοχή, ε, η ξεροκεφαλιά (γιατί γκάφα δεν είναι, ήξεραν το λάθος εξαρχής) είναι ασύλληπτη..
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#655567 Σύμφωνα με το δημοσίευμα του sport24, από ότι φαίνεται ερωτήθηκε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ και συναίνεσε.

Κανονικά δεν θα έπρεπε και καλώς να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, όλα τα άλλα είναι για να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα, το οποίο φαίνεται να συμβαίνει τρις την ώρα και προς όλες τις κατευθύνσεις στον ελληνικό αθλητισμό (;).

Ο Σαββίδης καλά θα κάνει να βρει αντίστοιχα αστέρια με την ομάδα marketing και σε άλλους τομείς της εταιρίας.
Άβαταρ μέλους
By soch
#655568 Κανένας εκπρόσωπος της ΑΕΚ δεν ρωτήθηκε, ούτε συναίνεσε, μη διαβάζετε χαζομάρες.

ΓΙΑΤΙ επέλεξε ο ΠΑΟΚ να κατέβει και να παίξει και να ρισκάρει το 3-0 στα χαρτιά και παράλληλα τους -3 βαθμούς, επιλογή που ισοδυναμεί με σίγουρη απώλεια της 2ης θέσης
και δεν επέλεξε να μην κατέβει στο παιχνίδι και απλά να το χάσει με 3-0;

ΓΙΑΤΙ επέλεξε να πετάξει το μπαλάκι στην ΑΕΚ και να μην ορίσει μόνος του την τύχη του;

Θα μου απαντήσει πειστικά κάποιος οπαδός του;

Εγώ - αφού λοιπόν μας πέταξε συνειδητά το μπαλάκι στη μούρη ο ΠΑΟΚ - προτιμώ να κάνει ένσταση ο Μελ. Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ αυτό ακριβώς θα έκαναν, αν ήταν στη θέση μας. Καθαρές κουβέντες...