Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Giuseppe Busso έγραψε:Αλλά τα λοιπά ανώτερα όντα, μπορείτε να ξεκατινιαστείτε ελεύθερα στα υπόλοιπα πολιτικά topic του φόρουμ. Μην μας σκοτίζετε τον έρωτα με τις εξηγήσεις της πούτσας. Εντάξει παιδάκια; :)

Της πουτσας λαμποραλ θες να πεις. :lol:
Εμείς Μπουσο πρεζακια, χουλιγκανους και τα χαιβανια που κάνουν το στρατό του κάθε προεδρα σχολιάζουμε.

Τι σχέση έχεις εσύ με αυτά και θιγεσαι;
Άβαταρ μέλους
By italakias
#655299 Ψευτομαγκιες του Μπουσο.
Η μοναδικη αληθεια ειναι οτι ο ολυμπιακος ηθελε να ερθει Χ το παιχνιδι ετσι ωστε να μην βγει champions leage η ΑΕΚ .
Γνωριζουν στο βοθρολιμανο οτι ο παοκ οικονομικα ειναι δεμενος λογω fair .
Ετσι χτυπουν και τις δυο ομαδες .
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655311 Έχει χαλαρώσει το FFP λόγω covid.

Ο γαυρος ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα αηττητο, για πρώτη φορά :lol:
Η Α εθνική μέτρα αργότερα απο τις απατεωνιστικες ημερομηνίες που βγήκαν :lol:

Δεν ειναι οτι το δήλωσε ο προπονητής του μετά το παιχνίδι ξεφτιλιζοντας αμεσα όλους τους ΑΡΔ του αλλά κατέβηκε φουλ, το πάλεψε και κατέβηκε και ο Βανζελ στο γήπεδο, "ορεξάτος" να πει κανα γαλλικό στο Βαλμπουενα ή να κανα "γαλλικό" στο Μανουχο (τι θα πει μπουλινγκ διαιτητών ενώ έχω πάρει το πρωτάθλημα?)

Αλλα ναι, δεν καιγόταν, σαφώς :s_laughat

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χάρηκε που νίκησε Καραισκακη, Ολυμπιακό, έσπασε το αήττητο κλπα αλλά η πρεμουρα ήταν επιτέλους να παίξει όπως η περυσινή ομάδα, να σταματήσουν οι κακές εμφανίσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#655312 Το αηττητο πρωταθλημα ειναι αποτελεσμα, οχι στοχος. Καμια ομαδα σε οποιοδηποτε αθλημα δεν ξεκιναει την χρονια με στοχο το αηττητο.

Αυτο που μετραει ειναι να παρεις το πρωταθλημα, εστω και με ενα βαθμο διαφορα.

Τα υπολοιπα ειναι για στατιστικες.

Απο εκει και περα, προτιμω σαν φιλαθλος την ΑΕΚ στα προκριματικα του Τσου-Λου. Εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει στους ομιλους.
Σαν γαυρος ομως θελω τον ΠΑΟΚ, αφου θα μεινει εκτος και ολα τα λεφτα θα πανε στην ομαδα μου. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Andreasdik έγραψε:Είναι υγεία να βρίζεις όταν βλέπεις μπάλα και δημιουργεί προβλήματα το να αθλείται κάποιος :lol:

Πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο στα γήπεδα και πόσοι παθαίνουν καρδιακό ενώ κάνουν jogging π.χ.; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
Giuseppe Busso έγραψε:Όσο για το "Βούλγαροι"του τζουνιόρα (πρόλαβα να το δω), αισθάνομαι ντροπή χωρίς να εκπλήσσομαι όμως. Ναι ξέρω, θα βάλει τη φώτο με τη γνωστή σημαία, αλλά άσχετα με τις διαφωνίες μας, τόσο ο melos, όσο και ο george και ο sebastian, είναι μια χαρά παιδιά και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους να συζητήσω και να καταλήξω να διαφωνώ.

Κατα το n-word. Ο dre μπορει να λεει το snoop dogg my nigga ολη μερα και να μην κουνιεται φυλλο, αν φωναξω εγω ομως ετσι εναν μαυρο στην αμερικη θα φαω το ξυλο της αρκουδας, και δικαιως

< >
Άβαταρ μέλους
By melos86
Νίκος Παππάς έγραψε:Το αηττητο πρωταθλημα ειναι αποτελεσμα, οχι στοχος. Καμια ομαδα σε οποιοδηποτε αθλημα δεν ξεκιναει την χρονια με στοχο το αηττητο.

Αυτο που μετραει ειναι να παρεις το πρωταθλημα, εστω και με ενα βαθμο διαφορα.

Τα υπολοιπα ειναι για στατιστικες.

Απο εκει και περα, προτιμω σαν φιλαθλος την ΑΕΚ στα προκριματικα του Τσου-Λου. Εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει στους ομιλους.
Σαν γαυρος ομως θελω τον ΠΑΟΚ, αφου θα μεινει εκτος και ολα τα λεφτα θα πανε στην ομαδα μου. :s_cool

Οι στοχοι ομως αλλαζουν κατα την διαρκεια της χρονιας αναλογα με το πως παει η ομαδα! Και μπορει στοχος να μην ηταν στην αρχη της χρονιας αλλα μετα και την μαθηματικη κατακτηση του τιτλου σαφεστατα αποτελεσε στοχο! Φανηκε απο τις δηλωσεις Μαρτινς, απο την παρουσια του τιμωρημενου εβανζελ στο χορταρι (μαλλον θα πηρε λαθος πορτα!) και το βλεμμα των γαβροπαιχτων μολις τον ειδαν κατω! :help: :omg:
Ειναι θεμα γοητρου, και δεν νομιζω οτι θα περασει καλα ο εβανζελ γνωριζοντας οτι του λειπει ενα συγχρονο αηττητο πρωταθλημα που δεν καταφερε να κατακτησει ο γαυρος ακομα και στα πετρινα χρονια του τζορτζεβιτς και του αλεξανδρη!
Και το αηττητο του ΠΑΟΚ καποια στιγμη θα τελειωνε, πονεσε ενα τσικ παραπανω που τελειωσε με τον ολυμπιακαρη! Οπως ειπα, γοητρο!

Το πρωταθλημα εχει ακομα 1-2 δυνατα παιχνιδια που θα κρινουν παρα πολλα! Μοναδικο ευχάριστο για την ομαδα μας αυτο που ειπε ο georgetz... Η ομαδα εδειξε παθος και αντιδραση μετα απο παρα πολυ καιρο (φαινεται οτι η αποφαση του CAS επαιξε τον ρολο της!) Αν κατεβει ετσι με την αεχ δεν θα εχουμε κανενα προβλημα να τελειωσουμε την υποθεση 2η θεση!
Τα υπολοιπα ειναι χρυσωμα χαπιων!
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655319 Τα είπαμε , αν δεν ήταν στόχος, ο γαύρος θα κατέβαινε με την Κ20 του και θα τελείωνε η υπόθεση γιατί ο στόχος=πρωτάθλημα , επετεύχθη.
Λικέρ μαστίχα για τη χώνεψη παίδες

Επίσης , γιατί το έχω ξαναδεί, εφόσον κάποιος υποστηρίζει μια ομάδα , είναι οπαδός, όχι φίλαθλος :)
Υπάρχουν διαβαθμίσεις οπαδών απο τον μετριοπαθή μέχρι τον φανατικό.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο εκει και περα, προτιμω σαν φιλαθλος την ΑΕΚ στα προκριματικα του Τσου-Λου. Εχει περισσοτερες πιθανοτητες να περασει στους ομιλους.

georgetz έγραψε:...εφόσον κάποιος υποστηρίζει μια ομάδα , είναι οπαδός, όχι φίλαθλος :)
Υπάρχουν διαβαθμίσεις οπαδών απο τον μετριοπαθή μέχρι τον φανατικό.

Σαν οπαδός της ΑΕΚ, συμφωνώ με τις αποπάνω οπτικές :innocent:

Επίσης επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο ότι η λύσσα της ερυθράς ποικιλίας των γαύρων είναι αποκλειστικά και μόνο ο νιάου και τα παιδιά των "ήρθαμε". Σιγά μην έσκιζαν τα καλσόν τους στο family παιχνίδι με τους μέλανες ομόφυλους.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JarnoT έγραψε:Επίσης επιβεβαιώνεται με κάθε τρόπο ότι η λύσσα της ερυθράς ποικιλίας των γαύρων είναι αποκλειστικά και μόνο ο νιάου και τα παιδιά των "ήρθαμε". Σιγά μην έσκιζαν τα καλσόν τους στο family παιχνίδι με τους μέλανες ομόφυλους.

Εδω εισαι αδικος. Εγω σαν γαυρος ηθελα να ριξουμε 3 τεμαχια στον ΠΑΟΚ, να παει η διαφορα στους +20, να τελειωσει η ιστορια.

Αλλα ανεξαρτητα απο το τι θελω εγω αυτοι μαλλον ειτε κουραστηκαν, ειτε δεν εβρισκαν κινητρο να κυνηγησουν το αηττητο.
Ειδικα σε μια χρονια που κλεινει χρονο κι ακομα δεν τελειωσε, ποιος να τους κατηγορησει;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ. Φ. Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, τον οποίο ευχαριστούμε για την τριετή προσφορά του στο σύλλογο.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Λιγκ Καπ. Παράλληλα στην Ευρώπη, οδήγησε την ομάδα μας στον τελικό του Challenge Cup τη σεζόν 2017-2018 και στον ημιτελικό του CEV Cup τη σεζόν 2018-2019.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

https://www.olympiacossfp.gr/el/content ... rerHAjDmeI

Μάλλον θα πάρουμε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ανδρεόπουλο. Έτσι ακούστηκε χθες βράδυ. Το ευχάριστο της υπόθεσης τουλάχιστον, είναι ότι με την απώλεια του τίτλου, παίρνει πούλο ο Ισπανός μυρωδιάς.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#655332 Κοίτα να δείς που την στρογγυλή θεά την παίζουν και με τα χέρια. Κάτι ήξερε ο Μαραντόνα...
Άβαταρ μέλους
By sebastian
#655338 Δε μου λετε, κυριως στους μοναδικους αηττητους συμπρωταθλητες αναφερομαι, αλλα ειναι ανοιχτο το θεμα και σε φιλους λιγοτερο πετυχημενων ομαδων :lol: , τι προτιματε για του χρονου δεδομενων των συνθηκων?
Επιστροφη Ιβιτς, Παυλαρα ή τον τραχανα που εχουμε?

Με Γκαρσια θα εχει καλο χαβαλε σιγουρα(φανταστειτε συνεντευξεις τυπου πχ :s_biggrin ) κ παιζει να μαθουμε και καμια αληθεια απο μεσα.
Και σαν προπονητης με τις μικρες εκανε δουλεια, μη λεμε μλκς.
Σε κανονονικη χωρα θεωρω ειχε ελπιδες να προλαβει να δειξει και στην πρωτη ομαδα.
Σε μας δυσκολα να μην καει, και μαλιστα γρηγορα.

Τον ανεραστο τον Φερειρα, τον περιμενα πως και πως, αλλα εχω ξενερωσει κατα 90% απο δηλωσεις (ειτε καθαρα ποδοσφαιρικες, αναλυση κλπ, ειτε δικαιολογιες) και μου φαινεται "λιγος" σαν ποδοσφαιρικη οντοτητα για το δικο μας "οικοσυστημα".
Το αλλο 10% μονο σαν προπονητης, καθως εχει και πολλες δικαιολογιες που εχουν βαση. Πολυ ιδιαιτερη χρονια λογω της προτερης επιτυχιας, συγκεκριμενα προβληματα ροστερ, 1η του χρονια εκτος πατριδας του κλπ, εξωγηπεδικα/δικαστικα κλπ κλπ.

Με Ιβιτς νομιζω οτι ειχαμε παιξι το καλυτερο τοπι.
Κι επειδη τα αλλα ολα καλα ειναι, αλλα σα τη καλη μπαλιτσα δεν εχει, νομιζω θα ηθελα τον Σερβο.
Και ιδανικα με Αντελινο σε καμια επιτελικη θεση διοικητικα αυριο μεθαυριο :yahoo:

Κουβαλαει την ρετσινια απο τη λεωφορο μεν, αλλα εχει κανει την υπερτατη μαγκια με ξεβρακωμα τζαβελινιο που του το συγχωρεις ασυζητητι :iconcool:

Για πειτε!
Άβαταρ μέλους
By melos86
#655360 Εγω ειμαι υπερ Φερειρα!
Ελαχιστοι προπονητες πετυχαν την πρωτη τους χρονια σε μια ομαδα, συμπεριλαμβανομενου και του Λουτσεσκου που την πρωτη του χρονια "εφευγε" καθε δευτερη εβδομαδα και ψαχναμε τον αντικαταστατη του! Ο προπονητης θελει χρονο και εμπιστοσυνη για να αποδωσει, πολυ δε περισσοτερο, οταν απο την ομαδα που εχει δεν εχει επιλεξει ουτε εναν παιχτη!
Οι συνεχεις αλλαγες προπονητων μονο κακο κανουν... Οσο για τον Γκαρσια κανει παρα πολυ καλη δουλεια στην Κ19 ειναι κριμα να καει στην πρωτη ομαδα! Ο δε Ιβιτς μου κανει σε πισωγυρισμα...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#655363 Κάποιο κομμάτι χθες προχθές μου έλεγε οτι το έχει πάρει και ο Παναθηναικός αήττητο εκτός απο τον ΠΑΟΚ,
το πήρε όμως όταν η νίκη μετρούσε για 3 , η ισοπαλία για 2 και η ήττα για 1 :vava:
Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη :ninja:

Παίδες , ο Φερέιρα παίζει ένα σύστημα με σέντρες και άμεση αλληλοκάλυψη είτε στην επίθεση είτε στην άμυνα.
Το σύστημα αυτό το παίζει η Ατλέτικο , σε γενικές γραμμές. :lol:
Άρα θες 2 χαφ επιπέδου , που το ένα κοστίζει 40 και το άλλο 60 εκ.
Είπαμε έχει χρήμα ο Σαββίδης αλλά όχι και έτσι :lol:

Ο Φερέιρα δεν έχει πείσει γιατί έδειχνε , οτι τα αποδυτήρια τα είχε χάσει. Επίσης απο τις δηλώσεις του , δείχνει σαν να ήταν αλλού μονίμως όπως είπε και ο sebastian
Ζορίστηκε αφάνταστα όμως (δηλαδή τον λυπήθηκα σε κάποια φάση γιατί κατάλαβα οτι άλλα είπανε με Γιώργη Σαββίδη) , δούλεψε διαρκώς και πειραματίστηκε μπας και παίξει κάτι η ομάδα. Θα τα γράψει στο βιβλίο του λογικά :rtfm:
Οι 2 επομενοι αγώνες είναι καθοριστικοί για το αν βρήκε όντως κάτι. :hmmm:

Εγώ δεν τον ήθελα με τίποτα γιατί είχε σχεδόν μια ολόκληρη χρονιά και δεν έδειξε κάτι ενθαρρυντικό. Ο Λουτσέσκου έτσι ήρθε αλλά στο εξάμηνο είχε δείξει δείγματα οτι κάτι κάνει. Μένει να δούμε τι θα αποφασισθεί.
Φυσικά η χρονιά που είχε ο Φερέιρα ήταν σκέτη κόλαση με απίστετους τραυματισμούς παικτών, διαρκή πόλεμο εξω-αγωνιστικά , όχι τις μεταγραφές που θα ήθελε και την απειρία του σε έναν πάγκο που έκαιγε εν μέσω πανδημίας κιόλας.

Ο Γκαρσία πιστεύω θα αναλάβει σε 1-2 χρόνια και τον θέλω σαν προπονητή στην ομάδα, με δίπλωμα και έτοιμος. Ο Ίβιτς, λένε οι γλώσσες καλές ή κακές, δεν τα πηγαίνει καλά με Βρύζα οπότε κομμάτι δύσκολο.

Εγώ θέλω τα εξής : 4 παίκτες , 1 τερματοφύλακα αστέρι, 2 χαφάρες και 1 επιθετικό προσωπικότητα, ανεξαρτήτως ποιος θα κοουτσάρει. Ιατρικό τιμ να δουν τι φταίει , προπονητή τερματοφυλάκων επιτέλους πήραμε και άσε τον Ρέμπε να δουλέψει.ΑΚΟΥΣ ΓΙΩΡΓΗ ? :rant:
Φέτος θέλω να πάμε για πρωτάθλημα , στο κύπελλο να το πάμε μέχρι τους 8 και μετά να αμολύσει Γκαρσία και Κ19-Κ20 και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη.
Επίσης, επειδή ο γαύρος θα σου φέρει άλλες 389372 υποθέσεις "αδιάσειστης πολυιδιοκτησίας" ή θα καταγγείλει το περίεργα κομμένο γκαζόν στην Τούμπα ή την άσχημη μυρωδιά του βιολογικού καθώς μπαίνεις Θεσσαλονίκη και δεν αφήνει τον Τσιμίκα να αποδώσει , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣ.
ΑΚΟΥΣ ΜΠΙΡΔΑ ? ΚΥΡΙΑΚΟ? ΔΟΥΚΑ ?
και εντοπίστε το λακαμά που διέρρευσε/κατασκεύασε την όλη ιστορία γιατί είναι άτομο στην ΠΑΕ , 100%