- 11 Ιουν 2015, 14:57
soch έγραψε:kacey έγραψε:soch έγραψε:@kacey
1. το β είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα, εκτός αν θεωρείς πως οι κυβερνώντες θα κάνουν άριστη ανακατανομή οικονομικών πόρων προς το ευρύτερο καλό.
2. στο γ. πάλι ακροβατείς: η "σιγουρια της μη απολυσης και της μη πληρωμης" δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι "κανουν μια μετρια δουλεια"
3. το α fixed: "α) θα σταματησουν να πληρωνονται απο τη τσεπη όλων όσοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους καποιοι που δεν επρεπε να πληρωνονται."
1) αν δεν το εχεις καταλαβει, την ιδια στιγμη που δεν εχουμε γαζες στα νοσοκομεια καποιοι ΔΥ πληρωνονται ενω δεν πρεπει. Ειτε γιατι δεν χρειαζονται, ειτε γιατι οι θεσεις τους ειναι γτπ κομματικοι διορισμοι, ειτε γιατι μεσα στη μετριοτητα που τους επιτρεπει η ασφαλεια της θεσης χρειαζονται 2-3 ατομα για να κανουν τη δουλεια ενος.
2) δεν ειπα οτι ειναι ολοι ετσι. Αν τωρα εσυ θες να μας πεισεις οτι στον μεσο νεολληναρα δεν θα προκαλεσει μετριοτητα η σιγουρια της μη απολυσης και του μη ελεγχου ---> οτι ειναι "ελαχιστοι" οι ξυστες, προβλημα σου. Στην ιδια χωρα ζουμε, μπορω να εχω αποψη.
3) ναι, προφανως. Αν ομως θες να μας πεισεις οτι ειναι "συνεπεια στις υποχρεωσεις" να τριπλοφορολογουνται μερικοι ωστε να βγαινουν τα νουμερα (ακομα και τα διορθωμενα, μετα το ξεσκαρταρισμα του ΔΥ), οχι ευχαριστω δεν θα παρω. Να βρεις αλλου κοροιδα.
Αν και δεν ελπίζω, πάμε μια ακόμα φορά.
1. Αν κρίνω από το παρελθόν (τους), είναι εντελώς αυθαίρετο να θεωρείς πως τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα πάνε σε γάζες αυτοδίκαια. Πόσο πιο νιανιά πρέπει; Έλεος
2. Φυσικά και εννοείς (σε πάνω από ένα post) πως είναι όλοι έτσι. Φυσικά και δεν εργάζονται όλοι όπως θα έπρεπε. Απόδειξη πως θα συνεχίσεις να ζεις μετά από χειρουργείο, το παιδί σου θα εκπαιδευτεί κ.λπ. Εκεί να πας να πεις "είσαι άχρηστος, έχω άποψη", να δω τι θα πάρεις...
3. Συνέπεια στις υποχρεώσεις = συνέπεια στις υποχρεώσεις. Όχι να μου το παίζεις ζορό των πόλεων στους οδηγούς που δεν συμμορφώνονται στον ΚΟΚ και δω τρελίτσα και δεν είναι δίκαιο το φορολογικό. Η έτσι, ή γιουβέτσι.
Αλλιώς να σε φωνάζω Ρίζο.
Παμε αλλη μια, μπας και σταματησεις να πετας πυροτεχνηματα για εντυπωσεις.
α) την ιδια στιγμη που δεν εχουμε γαζες στα νοσοκομεια, καποιοι πληρονονται ενω δεν πρεπει. Ναι, μπορει το ιδιο 50αρικο με τον ιδιο σειριακο αριθμο που θα κοπει απο αυτον που δεν πρεπει να το παιρνει, να μην αγορασει γαζες αλλα σε καθε περιπτωση δεν μπορει να συνεχισει να συμβαινει αυτο που συμβαινει και περιγραφω. και οι γαζες ειναι παραδειγμα. αυτο που πρεπει να καταλαβεις - και ειναι πολυ ευκολο, εκτος αν εχεις συμφερον να μην το καταλαβεις - ειναι οτι πολυ απλα δεν πρεπει να πληρωνονται ανθρωποι που δεν πρεπει να πληρωνονται, ακομα και αν ημασταν τιγκα στις γαζες.
β) φυσικα και εννοω (και δεν θα μου πεις εσυ τι εννοω εγω) ΟΣΟΥΣ αφορα αυτο (ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ που δεν εχουμε παρωπιδες ή συμφεροντα). Οπως οταν λεω "οι μπατσοι κανουν αυτο το κακο" εννοω ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
γ) οχι αστερακι μου. αν εσυ γουσταρεις να περιμενεις στα 4 να στον βαλουν (το φορο ε), δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε ολοι το ιδιο. Δεν μπορει να ειναι "υποχρεωση" να τριπλοφορολογειται καποιος ωστε να μισοφορολογηθει καποιος αλλος και να χαριστουν χρηματα που δεν τους αξιζουν, σε αλλους 2-3-5-10. Κατσε και υπολογισε, με τους φετινους νομους, τι φορο θα πληρωσουν για το ιδιο πραγματικο εισοδημα ενας ΔΥ, ενας ΙΥ, ενας συνταξιουχος, ενας ΕΕ και ενας επιχειρηματιας και ελα πες μου μετα για "υποχρεωσεις".
Να στο πω αλλιως?
soch έγραψε:3. το α fixed: "α) θα σταματησουν να πληρωνονται απο τη τσεπη όλων όσοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους καποιοι που δεν επρεπε να πληρωνονται."
kacey έγραψε:3) ναι, προφανως. Αν ομως θες να μας πεισεις οτι ειναι "συνεπεια στις υποχρεωσεις" να τριπλοφορολογουνται μερικοι ωστε να βγαινουν τα νουμερα (ακομα και τα διορθωμενα, μετα το ξεσκαρταρισμα του ΔΥ), οχι ευχαριστω δεν θα παρω. Να βρεις αλλου κοροιδα.
soch έγραψε:3. Συνέπεια στις υποχρεώσεις = συνέπεια στις υποχρεώσεις. Όχι να μου το παίζεις ζορό των πόλεων στους οδηγούς που δεν συμμορφώνονται στον ΚΟΚ και δω τρελίτσα και δεν είναι δίκαιο το φορολογικό. Η έτσι, ή γιουβέτσι.
Αλλιώς να σε φωνάζω Ρίζο.
Δεν θα δουλευω εγω για να πληρωνεσαι εσυ κανοντας μετρια δουλεια*. Αν νομιζεις οτι αυτο πρεπει να ειναι υποχρεωση μου, σου εχω νεα: περιμενε, και θα δεις τι θα παιρνεις απο μενα.
*εσυ = ο οποιος ΔΥ κανει μετρια δουλεια ή/και ειναι αχρειαστος. Εκει εχουμε φτασει, να συζηταμε για το αν θα πληρωνεται απο τη τσεπη μου/μας καποιος που ειναι αχρειαστος ή/και δεν κανει καλη δουλεια. Ξανα: περιμενε. Πηγαινε και στη γωνια να δεις αν ερχομαι...
Τελευταία επεξεργασία από kacey και 11 Ιουν 2015, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά