Geo f1 έγραψε:Chuck τα nunchucks γιατι τα εχεις???Εισαι γνωστης???
ειναι...

corsair έγραψε:Geo f1 έγραψε:Chuck τα nunchucks γιατι τα εχεις???Εισαι γνωστης???
ειναι...
gianik έγραψε:ΙΜΗΟ ολα αυτά ναι μεν είναι σωστά , ναι μεν σε προστατεύουν από ένα ποσοστό διαρρηκτών ( τους ερασιτέχνες θα λεγα...) αλλά ακόμα και με όλα αυτά δεν είσαι 100% σίγουρος για τπτ...![]()
Έχω πάει σε σπίτια , που είχαν το μέγιστο που μπορεί κανείς να φανταστεί από μέτρα ασφαλείας και .......
nEK έγραψε:Εμεις τα λεγαμε κροταλα προ...εικοσαετιας και βγαλε
Geo f1 έγραψε:nEK έγραψε:Εμεις τα λεγαμε κροταλα προ...εικοσαετιας και βγαλε
Εγω τα ελεγα ΚΛΟΠΑΚΙΑ..ουτε που θυμαμαι γιατι.
Εβλεπες και τους 3 μικρους νιντζα ε???
dimik έγραψε:Geo f1 έγραψε:nEK έγραψε:Εμεις τα λεγαμε κροταλα προ...εικοσαετιας και βγαλε
Εγω τα ελεγα ΚΛΟΠΑΚΙΑ..ουτε που θυμαμαι γιατι.
Εβλεπες και τους 3 μικρους νιντζα ε???
Δεν ήσουν ο μόνος που τα έλεγε έτσι.... Φυσικα και έβλεπα και 3 μικρούς νιντζα.
< >
QsisVTS έγραψε:ο σκύλος είναι πολύ καλό όπλο, αλλά δε μπορώ να τα φροντίζω ρε γαμώτο ώστε να αναλάβω την ευθύνη

Chuckie V2.0 έγραψε:[
Τα χειρίζομαι αρκετά καλά, όχι σε φαςη Νίντζα της π@@ας , αλλά μπορώ να δώσω μερικά καλά χτυπήματα , έχουν δε μεγάλο reach. Τελικά με το μπατόν μάλλον θα αμυνθώ αν χρειαστεί, αφού πρώτα κεράσω ενα facial με τα 8 hollow point σφαιρακια στην μούρη του εισβολέα

corsair έγραψε:Chuckie V2.0 έγραψε:[
Τα χειρίζομαι αρκετά καλά, όχι σε φαςη Νίντζα της π@@ας , αλλά μπορώ να δώσω μερικά καλά χτυπήματα , έχουν δε μεγάλο reach. Τελικά με το μπατόν μάλλον θα αμυνθώ αν χρειαστεί, αφού πρώτα κεράσω ενα facial με τα 8 hollow point σφαιρακια στην μούρη του εισβολέα
οποτε σε διαβάζω... με φέρνεις σε κάτι απο John Wick, Jason Statham... πολυ βία ρε γμτ...![]()
Ουφ , πρόλαβα και ανανέωσα πριν λίγα λεπτά τη συν[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]