Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#603045 Αν θέλουμε να πάμε Ολυμπιακούς νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε αμερικάνο να μπορεί να εκμεταλευτεί τους ουκ ολίγους αμερικανοθρεμένους μας (Αντετοκούμποι, Κουφός, Ντόρσι, αλλά ακόμα και Μπράμος, Όγκαστ - δε νομίζω να είναι χειρότερος από τον Μπουρούση 2020, ίσως Μήτρου-Λονγκ), αλλά που να ξέρει τους κανόνες FIBA. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ θα προσπαθούσα να πείσω Πιτίνο με βοηθό Σκουρτόπουλο να τρέξει την ομάδα στα παράθυρα των προκριματικών. Αν όχι Πιτίνο κάτι ανάλογο. Για βοηθό θα κρατούσα τον Σκουρτόπουλο δεν ήταν κακός στα προκριματικά. Απλά δεν μπορεί να στήσει την ομάδα γύρω από έναν ΝΒΑερ.

Βέβαια το σημαντικότερο είναι να αλλάξει χέρια η Ομοσπονδία.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#603051 Ο Πιτίνο καλός είναι αλλά για να έρθει α) θα ζητάει την Άρτα με τα Γιάννενα β) θα πάθει κάνα εγκεφαλικό με τις χαζομάρες του Παπανικολή.
Κοιτούσα σήμερα το P&R των Ισπανών και για να το αντιμετωπίσεις( όπως σωστά το αντιμετώπισε η Ιταλία) πρέπει ο κοντός αμυντικός να παρακολουθεί τον αντίπαλο από 1 με 1,5 μέτρο μακριά καί όχι όπως τα δικά μας ζα που πάνε και κολλάνε πάνω του . Τόσο απλό τελικά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
mousatos έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Αν μας πάνε αύριο και τα σουτ μπορεί να κάνουμε καμία κλοπή και να γίνουν πιο απλά τα πράματα.

ούτε 1 στο εκατομμύριο. Να παρακαλάς να χάσουμε κάτω από 20 .

Το παίρνω πίσω :lipsealed: , είδα λίγο από το ΗΠΑ-Ιαπωνία και αν παίξουμε στο 100% τους έχουμε , όπως τους έχουν και οι Βραζιλιάνοι :lipsealed: .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#603146 Οπως φαινεται η Τσεχια κερδιζει την Βραζιλια. Αλλα θα μπορεσουμε να την κερδισουμε εμεις; Ειναι ΟΜΑΔΑ με τα ολα της
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#603149 Αυτή τη στιγμή θέλουμε 12 πόντους διαφορά. Δεν νομίζω να το έχουμε. Όσο για τη Βραζιλία του |λογοκρισία| Πέτροβιτς το έχω πει από πριν. Έφτιαξε ομάδα και σύστημα για να κερδίσει εμάς. Και μόνο.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
elteo έγραψε:Γιατί τέτοιο άχτι για μας; :hmmm:

Α) Κροάτης-Σέρβοι brothers β) Αθήνα 87'

Γιουγκοσλαβία: Ντράζεν Πέτροβιτς, Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, Τόνι Κούκοτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Γκόραν Γκρμπόβιτς, Ζόραν Ράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ράτκο Ραντοβάνοβιτς, Βλάντε Ντίβατς, Ντίνο Ράτζα, Ντάνκο Τσβιετιτσάνιν, προπονητής: Κρέσιμιρ Τσόσιτς

Κρατάει τώρα τους βασικούς έξω για να δώσει στην Τσεχία τη διαφορά που της χρειάζεται. Για τόσο μίσος μιλάμε. Και το @ ο Μπαρμπόσα το ποδάρι του το έβαλε επίτηδες εκεί για να σακατέψει τον άλλον τον καημένο. Μεγάλα καλόπαιδα οι Βραζιλιάνοι.

Μεγάλε Σκουρτόπουλε , σε γλέντησε ΑΥΤΗ η Βραζιλιά. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#603158 12 points. Not great, not terrible
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#603161 και εννοείται μετά το 87' πήρε τον πούλο από την εθνική γιουγκοσλαβίας αφού ήταν μια μετριότητα και έπαιζε μόνο και μόνο λόγω του αδερφού του που ήθελαν να τον καλοπιάσουν οι κλίκες που έκαναν κουμάντο. Αυτό το αποκάλυψε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε μια συνέντευξη. Αυτός τον πέταξε έξω από την εθνική και αναγκάστηκε να τα βάλει με τις κλίκες για να το καταφέρει με κίνδυνο να φάει και το δικό του το κεφάλι.

Γιουγκοσλαβία 1989: Ντράζεν Πέτροβιτς, Τόνι Κούκοτς, Ζάρκο Πάσπαλι, Ζόραν Ράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Βλάντε Ντίβατς, Ντίνο Ράτζα, Ζόραν Κούτουρα, Πέντραγκ Ντανίλοβιτς, Μάριο Πρίμορατς, Ζντράβκο Ραντούλοβιτς, Γιούρι Ζντοβτς

Head coach
Dušan Ivković
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#603170 Εγώ το παρατάω εδώ , φοβούνται να κάνουν μπάσιμο ή να σουτάρουν . Δεν έχει προκοπή έτσι.
p.s βάζω F1 . Bye... :s_whiteflag