- 18 Φεβ 2015, 17:30
Πήγα να πληρώσω λογαριασμό forthnet σήμερα. Έρχεται 55€ και έχει double play με απεριοριστα σταθερα/720΄σε κινητά(που δεν τα χρησιμοποιώ) και Nova όλα τα αθλητικά και το 1 από τα 4 cinema. Σκέφτομαι σε 1 μήνα που λήγει το συμβόλαιο να το γυρίσω σε HOL vdsl, γιατί με 5mbps που πιάνω δεν παλεύεται. Έχει προσφορά στα 33€ για 2 χρόνια για 50mbps+σταθερά και 300' σε κινητά.
Πάω στο τοπικό κατάστημα της forthnet όπου είχε 2 κοπελιές και γίνεται ο εξής διάλογος :
" - Γεια σας, να πληρώσω ένα λογαρισμό;"
" - Γεια σας, ναι δώστε μου. Είναι 54,89€"
" - Ορίστε."
" - Χμ, να σας πω, το ξέρετε πως με 5€ επιπλέον μπορείτε να έχετε και τα άλλα 3 κανάλια cinema που σας λείπουν;"
" - Ναι, το ξέρω ευχαριστώ, με έχουν ενημερώσει και τηλεφωνικά. Αλλά δεν έχει νόημα. Δεν θέλω νέο συμβόλαιο γιατί σκέφτομαι να φύγω έτσι κι αλλιώς".
" - Αν επιτρέπεται να ρωτήσω γιατί;"
" - Φυσικά. Απλά θέλω καλύτερο Internet, και μιας και εσείς δεν μου δίνετε vdsl από το κουτί που έχει ο ΟΤΕ στα 20 μέτρα από το σπίτι μου, λέω να πάω σε άλλον".
" - Μα κύριε, μόνο ο ΟΤΕ δίνει από αυτά!"
" - Όχι, δεν τα ξέρετε καλά, δίνει και η ΗΟL με τη Wind, ενώ εσείς μόνο από ΑΚ αν είναι κάποιος κοντά, που εγώ δεν είμαι."
" - Μα όχι σας λέω, δεν γίνεται αυτό, ψέμματα σας είπαν."
" - Ξέρετε, έχω γνωστό που μένει λίγο πιο πάνω από εμένα( o Dimitris_P) και ενώ είμαστε στο ίδιο ΑΚ έχει βάλει vdsl από HOL εδώ και καιρό."
" - Αυτό που σας λέω, ο γνωστός σας σίγουρα είναι σε άλλο ΑΚ! Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση τηλεφωνήστε στην εξυπηρέτηση πελατών να σας το πουν και αυτοί!"
" - Καλά, σας ευχαριστώ πολύ."
" - Καλημέρα σας!."