Από το Moto G.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Χαχαχα καλό! Δεν παίζει όμως δουλεύω και Σάββατα, σε ευχαριστώ και πάλι. Θα τους πάρω τηλέφωνο από εβδομάδα να μάθω.
Από το Moto G.
Νίκος Παππάς έγραψε:Απο χτες το απογευμα ατμιζω και παλι.![]()
Eχουμε και λεμε, Ego battery 1100mah, Aspire ce5 bdc 1,8ohm ατμοποιητης , γευση virginia leaf 8mg.
Με 55€ καθαρισα.
Απο χτες στις 16:30 μεχρι το πρωι στις 9 κανενα τσιγαρο, σημερα 2 so far και λιγος ατμος.
Αχχιλεα σε ευχαρισω και παλι, το μαγαζι ειναι πολυ καλο και παρα πολυ εξυπηρετικοι.
. Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde και βλεπουμε με αλλες μη "καπνικες" γευσεις.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ομορφα !!
Γευσεις δοκιμασα 5 ολες καπνου και πηρα αυτην γιατι ειναι πιο ελαφρια. Τωρα στην αρχη τραβαω πολυ καπνο και με τις αλλες πνιγηκα. Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde και βλεπουμε με αλλες μη "καπνικες" γευσεις.
Νίκος Παππάς έγραψε:Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde...
spiros έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Μολις συνηθισω θα παρω την Primo Verde...
μακρια!!!!
Mad_Max_Geo έγραψε:Μια ερώτηση για όποιον ξέρει. Έχω τη μπαταρία nobacco veve black 1300 Αυτή με τη ρυθμιζόμενη τάση. Το πρόβλημα μου που ξεκίνησε πριν κάνα 2 βδομάδες είναι ότι όταν τη συνδέω με τον φορτιστή αρνείται να φορτίσει! Έχω καθαρίσει τον φορτιστή με οινόπνευμα και Και τη μπαταρια εκεί πέρα που κάνει επαφή, με μπατονετες με οτιδήποτε και κάθε φορά μου βγάζει τον αδοξαστο για να το κάνω να φορτίσει. Θέλει βιδωνε ξεβιδωνε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει απόφαση να πάρει μπροστά. Τι λέτε να φταίει η μπαταρία η ο φορτιστής?
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]