- 23 Σεπ 2014, 16:58
g8777 έγραψε:Fubar θα στο κάνω ακόμα πιο λιανά:
Το Πλαίσιο χρεώνει 30 ευρώ για να έρθει κάποιος από κει και να βάλει ένα καλώδιο usb στον υπολογιστή.
Εσυ βλεπεις το 30€ > του "ενα καλωδιο usb στον υπολογιστη".
Το κλειδι ειναι στο "να ερθει καποιος απο εκει". Ειδικα αν κανεις τις πραξεις οπως ο Ace παραπανω, (υπαλληλος, admin overhead, ΦΠΑ, φοροι) που δεν υπερβάλλει, το νουμερο μικραινει παρα πολυ οσον αφορα το Πλαισιο (και το καθε Πλαίσιο).
Το "
το Πλαισιο χρεωνει 8€ για να έρθει κάποιος από κει και να βάλει ένα καλώδιο usb στον υπολογιστή" ειναι πιο κοντά στην πραγματικοτητα.
@pro
Η ταμπελα εξω απο το καθε Πλαισιο και η καρτα του fubar, δε γραφουν "εθελοντης τεχνικος Η/Υ, Μαρια Τερεζα, τα κανουμε τσαμπα", οποιου του φαινεται ακριβο, ας το κανει μονος να δει τη γλυκα (ή την πότσαν) αμα του πεταξει μια μπλε οθόνη. Επισης ας ζητησει εκπτωση απο τις πουτανες αν τελειωσει σε 2 λεπτα.
Υπαρχουν και τα manual, υπαρχει (πλεον) πληθωρα φιλων και γνωστων που μπορουν να το κανουν. Δεν ειναι οπως πριν 20 χρονια που εκανα εγω αυτη τη δουλεια... drivers σε δισκετα Χ2 γιατι ποτε δεν ηξερες αν στο PC του πελατη διαβαζεται η original, επιλογη IRQ χειροκινητα με jumperάκια (ΧΩΡΙΣ να χαλασεις οτιδηποτε αλλο, ή ακομα χειροτερα, αλλαζοντας ΟΛΑ τα προηγουμενα και ξαναφτιαχνοντας τα settings ενα-ενα γιατι η καρτα ηχου γουσταρει IRQ 5,7, 9 και οι εκτυπωτης μόνο το 7) ή γιατι ο WD 80 MB δισκος για καποιο λογο (που πρεπει να βρεις) ΔΕ γουσταρει ρε παιδι μου με τιποτα ομως να ειναι slave με Quantum 120 MB master και πρεπει να μπει σε στο αλλο καναλι που ο καλωδιο IDE του CD ΔΕΝ εχει 2ο βυσμα.
Μονη παρηγορια απο εκεινα τα χρόνια η ατακα "θα μου τον φορμαρετε εδω ή πρεπει να ερθετε να μου τον φορμαρετε στο σπιτι"? ή "ο 250ΜΒ δισκος ειναι πιο σκληρος από τον 120ΜΒ"? απο τις τις κοπελιτσες που αγόραζαν σκληρο δισκο απο το κατάστημα