- 05 Σεπ 2018, 10:53
Εχω ένα Marshal 80 1989. με 60 αλλα, διχρονη Evinrude. μεγαλωσα τα παιδια με αυτό. Βολτες σε Ιονιο φυσικα λογω Ιθάκης, σχεδόν παντου, Το φυλαω στην πυλωτη του σπιτιου μου και ετσι τα μπαλονια είναι ΟΚ. εχει μονο τεκμηριο 2800. κοστος συντηρησης μεχρι 150 Το πλενω και την μηχανή με αυτια και γλυκο νερο, περασμα με σιλικονη και τερμα. Πολλες φορες βλεπω και ζηλευω μεγαλύτερα αλλα τελικα όταν σκεπτομαι τους μπελαδες μετα, η τις ατυχιες που μπορει να συμβουν και να σου χαλασουν τις διακοπες Βλαβη απροσμενη οπως Να τα παιξει ο Εγκέφαλος) μενω σε αυτό. πας ημερησια οπου θελεις και τερμα,
Το να βαζω και να βγαζω τα πραγματα, σε παραλιες κλπ πλεον δεν το κανω εκτος αν ειμαστε παρεα 5-6 φουσκωτα και ξενυχτησουμε σε άλλο νησι . Την κορη μου την βαλαμε στους 6 μηνες με το port bebe τοτε σε ηρεμες θαλασσες του Ιονιου, τωρα εχει διπλομα και το παιρνει με την παρεα της.
Το Planatech του juniorGT επειδή το εχει φιλος από τοτε που πρωτοβγηκε πιστευω ότι είναι το οριο μεγέθους για έναν οικογενειαρχη ώστε να τον βολευει χωρις μπελαδες. Το ειχε στον Ορωπο και επαιρνε τηλεφωνο να του το εχουν μεσα όταν φταναμε, ανεβαίναμε μεχρι σκορπονερια - λιμνη Ευβοιας κ.λ.π. και γυριζαμε… ευκολη χωρις μπελαδες θαλασσα … Επισης από Πευκι πηγαίναμε στις Σποραδες..Αλλα και στον Ευβοικο Μαρμαρι, Ανδροκ.λ.π.
Το νοικιασμα ειναι περιστασιακη λυση π.χ. 30 αλογα πλαστικο 4.9μ 80 ευρω + καυσιμα..