Υγ. Μεταξύ μας ο οσφπ παίζει κάτι σαν μπάσκετ, με παίκτες που δεν θα έκαναν ούτε για το Περιστέρι, οπότε Well done και σε αυτόν να μη πληγωνουμε καρδιές
< A3003 >
Giuseppe Busso έγραψε:Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είμαι Moderator.
Corto Maltese έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Καλα αυτό με την έδρα των Αγγελεπουλεων ήταν τρικυμία εν κρανίω. Λες και είναι Κύπελλο Ελλάδος και ορίζεται η έδρα 2 βδομάδες πριν...
Βέβαια για να έχει νόημα η κανονική περίοδος, θα έπρεπε να το διοργανώνει η πρώτη ομάδα της regular, αυτό που έγινε φέτος να παίξει το χειρότερο seed από τις 4 με απόλυτο πλεονέκτημα είναι ανέκδοτο.
Και κάτι που μάλλον μου είχε διαφύγει: ένας χοντρός παγκίτης ονόματι Μπένετ, είναι όντως το χειρότερο Νο1 ever; Τόσο μυρωδιάς ο Ζέλικος;
21 quadra έγραψε:Γιάννη μη συγχίζεσαι, ο Ολυμπιακός είναι αυτό που είναι και που ΟΛΟΙ ξέρουμε τι είναι, τα υπόλοιπα είναι μικρές ζήλιες και κακίες από αυτούς που ακολουθούν και που από τύχη και συγκυρίες περνάνε καμμιά φορά εμπρός για λίγο.

MIXOStsi έγραψε:
Όντως "ο πολύς οπαδισμός τελικά οδηγάει στην τύφλωση και στην αλλοίωση της πραγματικότητας"... και η μλκια επίσης.
Hellenic tifosi έγραψε:Μα βρε συ αυτό αφορά κανονικά πρωταθλήματα με πλέι οφ, κλπ. Όταν έχεις διοργάνωση Final four πρέπει να ετοιμαστεί το γήπεδο, να διαπιστευτουν δημοσιογράφοι και ένα σωρό αλλά διαδικαστικά.
Και στο champions league δεν ορίζεται η έδρα του τελικού ένα χρόνο πριν;
Νίκος Παππάς έγραψε:MIXOStsi έγραψε:
Όντως "ο πολύς οπαδισμός τελικά οδηγάει στην τύφλωση και στην αλλοίωση της πραγματικότητας"... και η μλκια επίσης.
ΠΑΝΤΑ!
Ο υγιης φιλαθλος γουσταρει το αθλημα, ο οπαδος την ομαδα του. Ο πρωτος μπορει να παει να δει οποιοδηποτε αγωνα, ο δευτερος μονο της ομαδας του.
Ο ενας θελει να δει εναν ομορφο αγωνα και να κερδισει ο καλυτερος, ο αλλος να χασει ο μισητος αντιπαλος.
skous έγραψε:Οποιοσδήποτε ΥΓΙΗΣ φίλαθλος δεν είναι ΠΟΤΕ με την ομάδα της βρωμιάς, είτε παίζει απέναντι σε Τούρκοι (όπου κανένα τουρκο btw δεν είναι στο rotation), είτε με την μεικτή ιθπανών.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]