Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
criuser έγραψε:Σχετικό Ασχετο .
Γιός φίλου που σπουδάζει στην Καλαμάτα , μας παίρνει το απόγευμα και ρωτάει αν τρέχει τίποτα γιατί βλέπει ουρές στα ΑΤΜ .
Κατά τις 8 που πέρασα από κεντρική Εθνική , με 2 μηχανήματα , αντί για 1-2 άτομα που έχει συνήθως το πολύ , είχε ουρά 10 ατόμων . Σε ερώτηση μου αν τρέχει κάτι και έχει ουρά δεν ήξερε κάτι κάποιος να πει .

Κατά τις 10 με πήρε ένας φίλος από Γιάννενα . Του είπα το σκηνικό και μου είπε ότι και εκεί στην κεντρική Εθνική είχε ουρά που συνήθως τέτοια ώρα δεν είχε .

Κυκλοφορεί καμία αρβύλα , η είναι σύμπτωση ? Τα σάιτ δεν αναφέρουν κάτι . Παίζει καμία φήμη σε σχέση με Ρωσία η με το συμβούλιο αρχηγών ?

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις;;; Οι επιδοτήσεις;;; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By theo13
markvag έγραψε:
criuser έγραψε:Σχετικό Ασχετο .
Γιός φίλου που σπουδάζει στην Καλαμάτα , μας παίρνει το απόγευμα και ρωτάει αν τρέχει τίποτα γιατί βλέπει ουρές στα ΑΤΜ .
Κατά τις 8 που πέρασα από κεντρική Εθνική , με 2 μηχανήματα , αντί για 1-2 άτομα που έχει συνήθως το πολύ , είχε ουρά 10 ατόμων . Σε ερώτηση μου αν τρέχει κάτι και έχει ουρά δεν ήξερε κάτι κάποιος να πει .

Κατά τις 10 με πήρε ένας φίλος από Γιάννενα . Του είπα το σκηνικό και μου είπε ότι και εκεί στην κεντρική Εθνική είχε ουρά που συνήθως τέτοια ώρα δεν είχε .

Κυκλοφορεί καμία αρβύλα , η είναι σύμπτωση ? Τα σάιτ δεν αναφέρουν κάτι . Παίζει καμία φήμη σε σχέση με Ρωσία η με το συμβούλιο αρχηγών ?

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις;;; Οι επιδοτήσεις;;; :innocent:

Συντάξεις ρε παιδιά!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Ο γιός του φίλου σου πρέπει να είναι από αυτούς που το καλοκαίρι έτρεχαν να πάρουν μακαρόνια;;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ|ΑΜΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
:yahoo: :svivhaha: :svivhaha:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:ΣΕΙΣΜΟΣ στην Ευρώπη – Συμφωνία ΣΟΚ ΡΩΣΙΑΣ ~ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η.Π.Α…ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ(30 δις το χρονο)-ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ-ΔΗΛ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΔΙΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ.

http://realbomb.gr/%CF%83%CE%B1%CF%83-% ... 7%CE%B112/

:svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By criuser
#191081 Τελικά παιδιά ήταν οι συντάξεις .
Το παιδί καφέ έπινε και είδε τις ουρές στις Τράπεζες νυχτιάτικα .
Απλά υπήρξε ένα προβληματάκι και κάποιες άργησαν να μπούν και η ανακοίνωση βγήκε σήμερα .

Σε σωστό νήμα το έβαλα . Που να φανταστώ ότι οι γέροι έχουν το δικό τους φατσοβιβλίο (Αμπελαλέ? :innocent: ) και έπεσε σύρμα . Μιλάμε δεν είχε μπεί λέει το 4 % των συντάξεων και έτρεξαν όλοι μήπως δεν προκάνουν .

Προφανώς διεθνής κρίση ήταν . :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#191083 Black Friday Saudi-style: Riyadh to behead more than 50 people

Μόνο εμένα μου φαίνονται περίεργες αυτές οι φωτογραφίες ? Που δείχνουν τον και-καλά "δήμιο" να κρατάει ένα scimitar (μάλλον) που φαίνεται ψεύτικο, και φυσικά δεν έχει το βάρος και την λάμα για να αποκεφαλίσει άνθρωπο ? :hmmm:

Δεν είμαι ειδικός στους αποκεφαλισμούς, απλώς μου φαίνονται περίεργες οι photos....
Άβαταρ μέλους
By g8777
#191090 Οι φωτο δεν ειναι απο πραγματικο αποκεφαλισμο, αποτελουν μερος διαμαρτυριας για τους αποκεφαλισμους:
http://presstv.ir/Detail/2014/12/09/389502/Riyadh-beheads-convicted-drug-dealer

Ε
Άβαταρ μέλους
By IKE
cabala10 έγραψε:
The Ace έγραψε:Λέω και εγώ, τι δουλειά έχει το αγγλικό πανώ από πίσω ?

σπονσορες :shifty: :shifty:

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By iant
#191167 6-η μέρα η Κριμαία χωρίς ρεύμα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κριμαία μετά την πλήρη διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο παίρνει από την Ουκρανία, εξαιτίας δολιοφθοράς στις γραμμές υψηλής τάσης

Οι τοπικές αρχές της Ουκρανίας λένε για ατομικές ενέργειες.

Οι γνώστες των πραγμάτων στην Ουκρανία μπορούν να πουν γιατί ακόμα δεν έχουν φτιάξει τους πυλώνες του ηλεκτρικού ρεύματος;
Να μην ρωτήσω ποιοι τους ανατίναξαν...
Άβαταρ μέλους
By iant
#191209 Erdogan: We won't apologize for downing Russian plane - CNN News