nass έγραψε:Μια και το 'πες, έχω δει τα 6 από τα 8 του S1 του True Detective --->![]()
![]()
![]()
Αυτή η σκηνή ειδικά είναι
ό,τι καλύτερο είδαν τα ματάκια μου πέρυσι.
Επίσης συνεχίζω το white collar μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι αυτά που παρακολουθώ πιο εντατικά. Παρότι γίνεται το ίδιο πράγμα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, συνεχίζει και με ψιλό-κρατάει.
Τέλος, το Elementary στο ΣΚΑΙ είναι οτι πρέπει για τον βραδινό ύπνο, μετανιώνω που σταμάτησα να το κατεβάζω όταν ξεκίνησα το Sherlock, αλλά η σύγκριση ήταν άνιση ...
Ελλείψει άλλου το συνεχίζω. Δε μου λέει και πολλά πάντως.
Είδα τα πρώτα τρία επεισόδια της S01. Σήμερα τα υπόλοιπα τρία και τα αλλα δύο της S02.
To συνιστώ!
doule έγραψε:Peaky Blinders...![]()
Είδα τα πρώτα τρία επεισόδια της S01. Σήμερα τα υπόλοιπα τρία και τα αλλα δύο της S02.
To συνιστώ!
Καλούλι...
Αναγκαστικά πάμε στον castle στο φοξ για πριν τον υπνο, πιο χαριτωμένο είναι και τις δολοφονιουλες του τις έχει, μια χαρά!
corsair έγραψε:Καλό δεν είναι αλλά ούτε κακό και μια χαρά βλέπεται (ακόμα και από μη φίλους βαμπιρομαλακιστικων!). Έχει αρκετά στοιχεία B-movie αλλά μάλλον ξεφεύγει από την κατηγορία. Η πλοκή είναι καλή, μάλλον και η σκηνοθεσία, η ηθοποιία τίποτα το ιδιαίτερο. Προσωπικά θα ήθελα να είχε λιγότερες φρικιαστικές στιγμές, δεν προσφέρουν και πολλά και ενώ το βλέπουμε στο λάπτοπ με ακουστικά έχουμε μαζί μας και μικρό παιδί που βλέπει τα δικά του στην τηλεόραση. Στα τελευταία 3-4 επεισόδια είδα ότι μπορώ να κάνω αρκετό fast forward (3 δευτερόλεπτα ανά πάτημα) χωρίς να χάνω καθόλου το νόημα οπότε μάλλον αρχίσανε να τραβάνε τα επισόδια.bill33 έγραψε:The Strain (TV series)Επειδη δεν εχει και πολυ νοημα τι θα πουνε οι αλλοι που ειναι "ευκολοι" και βλεπουν οτι να ναι... θα σε πω εγω.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Strain_%28TV_series%29
Το εχει δει κάποιος;Λέει τίποτα;
Οντας σκληρος λοιπον κριτης (οι σκληροι του Μιαμι ηταν βουτυροπαιδα μπροστα μου) σου δίνω το πρασινο φως! Να φανταστεις ειμαι αρνητικα προκατελειμενος με ολα αυτα τα βαμπιρομαλακιστικα, αλλα αυτό ομως ειναι καλό!
Εχει καλη πλοκή που σε κρατάει απ το πρωτο ακομα επεισοδιο.
Πάνγτως σε λίγες μέρες το είδαμε όλο (την πρώτη σαιζόν δηλαδή) και περιμένω την επόμενη σαιζόν.