http://www.triklopodia.gr/dio-metra-ke- ... in-ellada/
http://www.triklopodia.gr/dio-metra-ke- ... in-ellada/
j.marr έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Τα ιδιωτικά είναι επίσης τραγικά, οπότε προσωπικά προτιμώ να βλέπω (μέρες που είναι...) κανά κωλαράκι με μπραζίλ για σφαιρικότερη ενημέρωση, παρά αυτά τα χάλια.
Μπορεί βέβαια κάποιος κακοπροαίρετος να σου πεί οτι οι απόψεις σου και η κατανόηση σε διάφορα θέματα είναι αντίστοιχες αυτών που βλέπεις. (του κώλου εις την καφενειακή)
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου φαίνεται καθόλου αξιόπιστη ούτε η πηγή ούτε η συγκεκριμένη λίστα, από το κεφάλι τους την έβγαλαν. Όχι πως δεν θα υπάρχει κάπου η σωστή, αλλά αυτή δεν έχει έρθει από το σωστό μονοπάτι και πρόκειται απλώς για λογικό συμπέρασμα του δημοσιογράφου, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ο καθένας.
Δεν είναι καινούρια είδηση πως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι σε κάποιες λίστες και παίρνουν χρήματα. Τέτοιες λίστες χρησιμοποιούν και οι εθνικές κυβερνήσεις για να ασκούν πολιτική. Και ο ελληνικός προϋπολογισμός, προβλέπει τέτοια κονδύλια, ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
junior gt έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου φαίνεται καθόλου αξιόπιστη ούτε η πηγή ούτε η συγκεκριμένη λίστα, από το κεφάλι τους την έβγαλαν. Όχι πως δεν θα υπάρχει κάπου η σωστή, αλλά αυτή δεν έχει έρθει από το σωστό μονοπάτι και πρόκειται απλώς για λογικό συμπέρασμα του δημοσιογράφου, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ο καθένας.
Δεν είναι καινούρια είδηση πως κάποιοι δημοσιογράφοι είναι σε κάποιες λίστες και παίρνουν χρήματα. Τέτοιες λίστες χρησιμοποιούν και οι εθνικές κυβερνήσεις για να ασκούν πολιτική. Και ο ελληνικός προϋπολογισμός, προβλέπει τέτοια κονδύλια, ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
Δεν ξέρω αν είναι η σωστή. Πάντως άκου κάτι πολύ σχετικό:
Στην Αγγλία έκανα μεταπτυχιακό και κάναμε πολύ παρέα μαζί με το γιό γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα πολύ χωμένου στη παράγκα κλπ.
Μου έλεγε λοιπόν ότι έχει πάρα πολύ πλάκα να βλέπεις έναν αγώνα και να γνωρίζεις ποιός ποδοσφαιριστής τα έχει πάρει. Κάνει τόσες |λογοκρισία| που απορείς πώς δεν το καταλαβαίνει όλο το γήπεδο και δεν μπουκάρει μέσα να τον πάρει στο κυνήγι.
Είναι τόσο οφθαλμοφανές δηλαδή αλλά η αμφιβολία επικρατεί στον κόσμο και λέει ε μπορεί να μην είναι σε καλή μέρα.
Έτσι κι εμείς λέμε δεν μπορεί όλοι αυτοί να τα παίρνουνε και να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μπορεί και να εκφράζουν τις απόψεις τους οι άνθρωποι....

EDDIE_147 έγραψε:Όχι δεν είναι αυτό.
Πάντως δώστε λίγο πόνο, φτιάξτε λίγο σενάρια.
αλλα ετσι και αλλιως η λιστα μονο καθαρματα εχει δεν θα μου φανει παραξενο να ειναι οντως ετσι

Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]