Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#105884 Οταν λες αεροβική , τι εννοείς ? Περπάτημα 3-4 χλμ 3 φορές την εβδομάδα , θεωρείται αρκετό . Ετσι μυικό ιστό στα πόδια δεν χάνεις . Τώρα γιά τα χέρια , έχουμε το πληκτρολόγιο :lol:

Ντουλάπα έτσι και αλλιώς είμαι από φυσικού μου . Δεν με ενδιαφέρει να φτιάξω σώμα . Απλά να μην καταπονώ γόνατα και μέση .

Το θέμα είναι να τρώω λιγότερο γενικά , ώστε να διατηρηθώ εκεί που έχω στόχο στα 115 .
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#105894 Το να τρώω 'λιγότερο γενικά' μου φέρνει σε δίαιτα.
Ξέρεις κανένα να αδυνάτισε με 'δίαιτα';
Μόνο προσωρινά.
Όσους ξέρω να 'κάνουν δίαιτα', το κάνουν χρόνια. και φυσικά, στο μεταξύ, έχουν παχύνει.
Με λίγα λόγια οι δίαιτες παχαίνουν.
Κάνε δίαιτα με την πραγματική έννοια της λέξης, σωστή διατροφή.
Που σημαίνει, μεταξύ άλλων, και επαρκής ποσοτικά, όχι λίγη.
Άβαταρ μέλους
By italakias
criuser έγραψε:Είμαι 1,94 , και γενικά έπαιζα γιά πολλά χρόνια μετά τα 35 μου , γύρω στα 125 κιλά .
Με την κρίση και το σταμάτημα της οικοδομής που είχε περπάτημα , ορθοστασία και πολύ σκάλα , πήρα σχεδόν 10 κιλά .

Δεν είμαι εύκολος στο χάσιμο και προσπαθώ να αλλάξω τρόπο σκέψης , χάνοντας τα 10 αρχικά και βάζοντας στόχο με περπάτημα που έκανα και πριν 3 χρόνια , περίπου 5 χλμ ημερησίως , να κατέβω άλλα 10 . Φτάνοντας τα 115 και με το στύλ σώματος που έχω , θα είμαι μιά χαρά . Και βέβαια , πάντα σκεπτόμενος , ότι πέρασα τα 55 και έχω και φαγανή παρέα , όταν βγαίνουμε έξω . :whistlink:

Γενικά πάντως οι 1500 θερμίδες , εύκολα κρατιώνται . Οι χίλιες δύσκολα , αλλά πάντα με την επιλογή φαγητών χαμηλών θερμίδων που μου αρέσει .

Γιά αρχή σχεδόν έκοψα το ψωμί και τα σφολιατοειδή που είναι πάθος και το λάδι . Στην αρχή εύκολα κατέβηκα 5 κιλά την πρώτη εβδομάδα , να δω αν την δεύτερη τα διατηρήσω η κατέβω 1-2 ακόμη , αφού τα πρώτα είναι νερά .

Αφου εκοψες τα ψωμια και τις τυροπιτες,διατηρησε την διατροφη σου και θα χασεις κιλα αργα και σταθερα.
Το ψωμι εκτος οτι παχαινει ,φερνει και πεινα.
Μην μετρας θερμιδες ..
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
#106438 Sorry αλλα αυτα που λετε τα λετε απο προσωπικη εμπειρεια ή σας τα εχουνε μεταφερει. Εννοω περι διαιτας, τα κιλα που περνουν πισω, κλπ κλπ?
Γιατι εγω εχω χασει μεχρι σημερα 66κιλα.
Διαιτα στην αρχη στα πρωτα 55 κιλα (διατροφη μονο με 1000-1500 θερμιδες την ημερα απο δευτερα μεχρι παρασκευη και 2 μερες free αλλα να μην ξεκοιλιαζομαι και να προσεχω τους συνδιασμους φαγητων)1 χρονο
Συντηρηση μετα 6 μηνες (νορμαλ φαγητα και οτιδηποτε ηθελα αλλα οκ. Δεν ετρωγα μια ολοκληρη κατσαρολα μακαορια ή κανα κοπαδι μοσχαρια)
Γυμναστηριο μετα 6 μηνες (παραπανω φαι )
και απο Ιανουριο που η8ελα να χασω αλλα 15 ξαναρχισα την διατροφη και κοντευω να φτασω στον στοχο.
Ολα αυτα σε ενα διαστημα 2 - 2,5 ετων.

Αυτο λοιπον που βλεπω οτι κα8ε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και λειτουργουνε διαφορετικα πραγματα στον οργανισμο του. Βεβαια παιζει ρολο και το πως ακριβως θελει να γινει. Νορμαλ ή μπουλωνι.... :s_rofl

Και φυσικα ολα ειναι μεσα στο μυαλο και ποσο πραγματικα θελει να πετυχει τον στοχο του. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Hannibal έγραψε:....Και φυσικα ολα ειναι μεσα στο μυαλο και ποσο πραγματικα θελει να πετυχει τον στοχο του. :metalo:

All -or at least most- the money :s_wink
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#110725 Ισχύει:
http://www.robertyang.net/articles/alcohol
http://wmnlife.com/health/can-i-get-fat-from-wine

Έβαλα κιλά τελευταία με το λευκό κρασί , με τέτοιο βαθμό ταχύτητας , ( 1 κιλό/4-5 μέρες) που ανησύχησα. Περπάτημα, ποδήλατο και τα κιλά να ανεβαίνουν (έτρωγα καλά αλλά γυμναζόμουν παράλληλα) . Περίμενα τουλάχιστον να μην ανεβαίνουν αλλά αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#110783 Απο τον περασμενο Σεπτεμβρη που εσπασα το χερι μου απο τα 79 κιλα στο 1,85 υψος μου, ,πηγα στα 87! Καθησιο αναγκαστικο και ελλειψη ασκησης.
Πριν ενα μηνα αρχισα 5χλμ ημηρεσιως γρηγορο βαδην με ασκησεις στο τελος διατατικες με διαστασεις χεριων ποδιων κτλ. Σαβ/κα λιγο ποδηλατο οχι πανω απο 5χλμ. Χωρις ψωμια ,σφολιατες ,γαλα σε καφεδες, αεριουχα γενικα αλλα ..........με "ξυδια". :help: Δε κοβονται τα ατιμα.
Εβαλα και λιγο ζαρτιερα προστυχη στη γυναικα να αναψουν λιγο τα παλια αιματα και οι καυσεις και καταφερα να πεσω στα περιπου 83 κιλα.
Δε μπορω να κοψω ουτε το ποτο ουτε τα γλυκα. Αντε να πω να μεινω σπιτι . Αν εχει ραβανι με παγωτο το εξαφανισα . Ακομα και σοκολατακι η σοκολατα του παιδιου η γιαουρτακι κακαο δε γλυτωνει.
Θα επρεπε να εχω περισσοτερα κιλα αλλα ευτυχως .
Άβαταρ μέλους
By bill33
#110784 Σοκολάτες ε; :shifty:
Ζαντιέρα=?
Ζαρντινιέρα;
Ζαρτιέρα;
Ζαντα;
Σιντιέρα;
Άβαταρ μέλους
By bill33
F&G έγραψε:Η ζαντιερα ειναι της οικογενειας των Μεγαλοζαρτιερηδων.

Κinky boy!!! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
F&G έγραψε:Εβαλα και λιγο ζαρτιερα προστυχη...

:s_omg
Εικόνα

F&G έγραψε:Δε μπορω να κοψω ουτε το ποτο...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#111055 Εχεις προβλημα ρε φιλε. Στα 40 σου θα χτυπας πειρακια με αναμμενο επ απειρον το λαμπακι του λαδιου!
Ποιος εισαι? Ο Red o Flatzokolas?
Άβαταρ μέλους
By red_monster
F&G έγραψε:Εχεις προβλημα ρε φιλε. Στα 40 σου θα χτυπας πειρακια με αναμμενο επ απειρον το λαμπακι του λαδιου!
Ποιος εισαι? Ο Red o Flatzokolas?

Κουπέα αλάνι για πάντα ούζα στο λιμάνι... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#114369 http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%B ... E%BC%CE%B5

Καλή μας όρεξη :s_crazy