Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
italakias έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:αλλιώς αδειάζεις την τρέχουσα. Αν παίρνει sd είναι πάμφθηνες

Verbatim 4gb
SD
HC

Aυτα γραφει η καρτα μνημης.

άρα έχει κάρτα μνήμης? ψάξε στις ρυθμίσεις αν έχει κάπου επιλογή για φορματ, και αν δεν αδειάσει πας για καινούρια
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Τα εσβησα αλλα τιποτα.
Αποτι διαβαα εχει και ημερομηνια ληξης η καρτα.

Ημερομηνια λήξης η κάρτα μνήμης;Είσαι σίγουρος ;
Άβαταρ μέλους
By Nick-K
#31901 Morpheus μεγειά κι από μένα φιλαράκι!! :s_biggrin :s_biggrin :yahoo:

Μια απ' τα ίδια κι εγώ, εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου, υπερ-ευτυχισμένος κάτοχος της! Έχω κρατήσει βέβαια και την D700. Όταν την πιάνω βέβαια, μου φαίνεται D4 μπροστά στη D750. :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#32051 Canon λόγω μεγαλύτερης ευαισθησίας ISO και wifi. Χάνεις 2χ οπτικό σε σχέση με την Nikon αλλά θεωρώ πιο χρήσιμο το μεγάλο iso.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#32077 Nikon από τις 2. Ξέρω δείγματα και από τις 2 κάμερες, νομιζω πήγαινε 3200 κ η νικον. Παρασκοτεινιάζει στο τελε η κανον.
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#32115 Νίκο καλοτάξιδη και καλοκλίκωτη... Συγχρονιστήκαμε μια χαρά... :s_thumbsup
Όντως η 700 θα πρέπει να σου φαίνεται τάνκ τώρα... :lol:
Για πες εντυπώσεις μέχρι στιγμής... Εγώ έχω μόνο θετικά να πω πλην ενός που έχει να κάνει με το "κλείδωμα" της οθόνης...

rocsta έγραψε:
morpheus έγραψε:Εγώ πάντως με την D7000 είχα απο την αρχή κάποιους περιορισμούς που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη...
Σκέφτηκα κάποια στιγμή πριν κάνα χρόνο την 7100 αλλά και πάλι η διαφορά θα ήταν μικρή και θα έλυνα κάποια απο τα θεματάκια αλλά όχι όλα...

Όπως; :hmmm: Με βάζετε σε σκέψεις, ενώ έλεγα να αλλάξω την d40 με d90 μτχ
Το θέμα στην μετάβαση σε full frame είναι ότι πρέπει να πουλήσεις όλο τον παλιό εξοπλισμό (μηχανή + 2-3 φακούς συνήθως) και να προχωρήσεις. Αυτά τα βαριέμαι απίστευτα, εκτός κι αν το πάρει πάνω του ο μεγάλος έμπορας παντός είδους ποπολάρος :metalo:

Το μεγαλύτερο παράπονο που είχα απο την 7000 ήταν το AF της... Δανειζόταν σύστημα απο τις μικρότερες αδερφές της και όχι απο τις μεγαλύτερες με αποτέλεσμα να είναι μέτριο σε γενικες γραμμές και κακό σε χαμηλό φωτισμό (όπου και τραβάω πολύ συχνά)...
Τα άλλα θέματάκια της ήταν περισσότερο εργονομικής φύσης... πχ το grip της ήταν πολύ κουραστικό σε πολύωρη χρήση για τα δικά μου χέρια ή το mode dial που γυρνάει πολύ εύκολα και δεν κλειδώνει με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχει γυρίσει σε άλλο mode έχοντας την απλώς κρεμασμένη στον ώμο (μεγάλη |λογοκρισία| όταν την έχεις αφήσει πχ σε προτεραιότητα διαφράγματος και όταν την ξαναπιάσεις και τραβήξεις να διαπιστώσεις μετά οτι ήταν σε manual και τράβηξες οτι να'ναι)...

Η 750 μου έχει λύσει όλα τα παραπάνω θέματα... grip πολύ πιο άνετο και ευχάριστο σε πολύωρη χρήση, autofocus ίσως το καλύτερο απο όλη την γκάμα της nikon, κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#32127 Μεγειές παίδες, καλοκλικωτες!

@Nick-K
θα με ενδιέφερε κάποιο σχόλιο από σένα για d700 vs d750, αργότερα που θα έχεις πάρει μια καλή γεύση(και όποτε έχεις χρόνο φυσικά), εμπειρικά σχετικά με το αν είναι μεγάλες οι διαφορές σε AF- Picture Quality- Handling, και τι αποκομίζεις από την αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#32309 η κομπακτ μου τον τελευταιο καιρο μου κανει κι αλλο σκερτσο.
με το πατημα του κεντρικο κουμπιου, τις περισσοτερες φορες, δεν τραβαει την φωτογραφια.

δηλαδη: το παω μεχρι τη μεση για εστιαση, επειτα το τερματιζω, μα αυτο δεν κανει τιποτα, ξαναπροσταθει να εστιασει. το αφηνω το ξαναπαταω μονομιας, παλι τα ιδια.
ε, σε καποια φαση τυχαινει και βγαζει φωτογραφια. αλλοτε με την 1η-2η αλλοτε με την.. 8η.

:help:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
egobrain έγραψε:η κομπακτ μου τον τελευταιο καιρο μου κανει κι αλλο σκερτσο.
με το πατημα του κεντρικο κουμπιου, τις περισσοτερες φορες, δεν τραβαει την φωτογραφια.

δηλαδη: το παω μεχρι τη μεση για εστιαση, επειτα το τερματιζω, μα αυτο δεν κανει τιποτα, ξαναπροσταθει να εστιασει. το αφηνω το ξαναπαταω μονομιας, παλι τα ιδια.
ε, σε καποια φαση τυχαινει και βγαζει φωτογραφια. αλλοτε με την 1η-2η αλλοτε με την.. 8η.

:help:
τι μηχανή ?

< with smoke signals