sknipper έγραψε:Ωραία τα λες, αλλά ευτυχώς ή/και δυστυχώς δεν έχει τέλος το ψάξιμο.
Αν το δει κανείς σαν χόμπι και αποφύγει το obsession, hopefully θα μπορέσει να ευχαριστηθεί τη μουσική χωρίς να καταλήξει στο τρελάδικο...
. Στο κάτω κάτω μιλάμε για μία καθαρή περίπτωση καταναλωτισμού, πασπαλισμένη με μαύρη μαγεία για να παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη (myself included).Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχω καταλήξει σε ένα σύστημα που λειτουργεί σωστά στο χώρο μου (τα ηχεία ουσιαστικά), και οι φέτες που έχω δεν σηκώνουν περαιτέρω βελτίωση εκτός αν τα σκάσω χοντρά... Ευτυχώς ή δυστυχώς ο τραπεζικός λογαριασμός άδειασε, οπότε μέχρι εδώ
.sknipper έγραψε:Τα μπιτ είναι μπιτ ισχύει μεν αλλά δεν αποτελεί ολόκληρη την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά άλλα που παίζουν ρόλο στο πως μεταφέρονται/συγχρονίζονται κλπ αυτά τα μπιτς. Έτσι λέγαμε και για τα CD, η τελειότητα και όλο βλέπουμε ότι το ίδιο CD ακούγεται πολύ καλύτερα σε πιο καλό player. Όσο για το ότι πάει χάθηκε το βινύλιο, δεν έχει λόγο ύπαρξης κλπ βλέπουμε ότι δεν ισχύει. Αλλά υπάρχει ακόμα βελτίωση στον ψηφιακό κόσμο σημαντική, αντίθετα από τον αναλογικό στον οποίο μερικές καλές παλιές λύσεις παραμένουν διαχρονικές και ανταγωνιστικές.
Το καλό με τον ψηφιακό κόσμο είναι ότι πλέον μπορείς να έχεις πάρα πολύ καλή πηγή με ελάχιστο κόστος και φυσικά πολύ πιο εύκολα και εύχρηστα σε σχέση με προηγούμενες λύσεις. Π.χ. με τον παρακάτω συνδυασμό μπορεί κανείς να παίξει τα πάντα και με καλή ποιότητα ήχου χωρίς να ξεφύγει σε κόστος:
WiiM Pro
Schiit Modi Multibit 2
sknipper έγραψε:Και η τηλεόραση θα αιωρείται πάνω στο κομοδινάκι; Ούτε πριν μου άρεσε, ίσως κάτι πρέπει να γίνει με το τζάκι. (κάτι δυναμικόTNT, C4...
)
Αυτό το τζάκι... Θα με στοιχειώνει για πάντα...
. Θα ήταν πολύ πιο απλή η ζωή μου χωρίς να το έχω στη μέση, και ο ήχος θα ήταν καλύτερος.Είναι δύσκολο να αντικαταστήσω το κομοδινάκι με κάτι, γιατί ο χώρος μέσα στο τζάκι είναι ακανόνιστος. Χρειάζομαι κάτι φαρδύ μπροστά και στενό πίσω, κάτι εντελώς custom made. Αλλιώς η τηλεόραση θα έρθει πολύ μπροστά πάλι. Σκεφτόμουν να πειραματιστώ με ένα IKEA LACK TV bench και ένα πριόνι για να το φέρω στα μέτρα μου και να δω πως θα φαίνεται. Μάλλον μετά τις διακοπές!

TNT, C4...
)
,ΑΣΕ ΜΑΣ.