Λες και Σαββατιάτικα υπάρχει περίπτωση να χωράμε. Γυρίζουμε όλοι μαζί σαν τους βλάκες, μπας και βρεθεί η μια θέση που περισσεύει
Χρήστος Λάππας έγραψε:Κάποιος μάδησε την λεβάντα που φυτέψαμε μπροστά από το καινούργιο σπίτι.
Δεν πάει καλά ο κόσμος.
Λύθηκε το μυστήριο (είδε την φάση ένας νοικάρης μου και μου την αφηγήθηκε). Κάτι παιδάκια που περνούσαν θεώρησαν καλή ιδέα να περάσουν μέσα από το παρτέρι και ένα αποφάσισε -επειδή μπορούσε- να καταστρέψει τον θάμνο τσαλκαπατώντας τον. Βέβαια, επειδή karma is a bitch (και επειδή είχα ποτίσει το πρωί), βούλιαξε μέσα μέχρι το γόνατο σχεδόν και έψαχνε το παπούτσι του που έμεινε μέσα στη λάσπη.
Oh well...
Λογικά η επαρχία πρέπει να βουλιάζει.
Δε μου αρέσει που αύριο γίνομαι και γω μέρος της επαρχίας και σκέφτομαι ήδη τον γυρισμό, ακόμα δεν έφυγα!!
Εμεις μιλαμε για ΑΘηνα τωρα κι η αληθεια ειναι οτι με εξαιρεση τον Κηφισο που γινεται καθε μερα ο κακος χαμος, η υπολοιπη Αθηνα ειναι χαλλλλλααρηηηη.
Χθες στη 1 το μεσημερι εκανα 10 λεπτα απο Πεδιο Αρεως μεχρι Σιδερα Χαλανδριου μεσω Αλεξανδρας και Κηφισιας
Fiat Panda 7,6l/100km
Τι υπεροχο!!!!!
Αλλα παχυντικο
Geo f1 έγραψε:απαπα μας εφεραν ενα τσουρεκι απο ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ!!!Την Μεγάλη Πέμπτη η σύζυγος περίμενε στο εργαστήριο 40 λεπτά για να πάρει δύο τεμάχια ζεστά προφανώς.
Τι υπεροχο!!!!!![]()
![]()
![]()
Αλλα παχυντικο![]()
Στο κατάστημα στην Κασταμονής η αναμονή ήταν ανάλογη αλλά είχε τριπλάσιο κόσμο, έχει όμως και τριπλάσιο προσωπικό.
.
Fiat Panda 7,6l/100km