Σκότωμα ,δεν θα το έκανα ποτέ. Κι αυτός κάποια στιγμή δεν την πάλεψε άλλο, είχε πάει γιατί είχε χρέη στην τράπεζα.
Σκότωμα ,δεν θα το έκανα ποτέ. Κι αυτός κάποια στιγμή δεν την πάλεψε άλλο, είχε πάει γιατί είχε χρέη στην τράπεζα.
, για παιδεία το ίδιο και σύνταξη θα πάρει από την Ασπίς Πρόνοια 
Asimov έγραψε:Η αστυνομία είναι ένα θέμα, αλλά κάποια λύση θα βρεθεί
Wealthier neighborhoods in St. Louis have armed themselves with private police, giving them a level of service poor areas can’t afford and fueling racial and economic disparities.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τις ανάγκες στον τουρισμό, στην γεωργία, στην κτηνοτροφία, στην εστίαση, αλλά το να απαιτούμε πενθήμερα σε τέτοιους τομείς είναι το ίδιο εξωπραγματικό με το να απαιτούμε παγκόσμια ειρήνη.
Εν τω μεταξύ, ξέρω προσωπικά αρκετούς ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό με δυο ρεπό το μήνα και βγάζουν από καλά έως πολύ καλά χρήματα, και αν τους πεις ότι δεν θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν έτσι γιατί πρέπει να δουλεύουν μόνο 5νθήμερα, θα σου πιουν το αίμα.
Εν τω μεταξύ, αυτοί που ζητάνε καλύτερους μισθούς για τους εργαζόμενους και 5 μέρες εργασία την εβδομάδα συνήθως δεν κάθονται να σκεφτούν όταν πάνε διακοπές ποιος τους έχει το δωμάτιο καθαρό και πως το καταφέρνει αυτό. Τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν το ζητάω εγώ. Το ζητούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Και για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν το ζητούν απλά, το κάνουν ήδη, απλά το κάνουν παράνομα γιατί ο νομοθέτης δεν μπορεί να καταλάβει ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν αλλιώς.
socratesn έγραψε:Ακριβώς, είναι αυτό το 10ρικο στις εισφορές μη μισθωτών του ΕΦΚΑ.
Κατα τ' άλλα κανονικότατα το παίρνεις και μάλιστα αποτελεί και κανονικά συντάξιμο χρόνο αλλά Α. πολύς κόσμος δε το γνωριζει, Β. Θέλει μία συγκεκριμένη βεβαίωση από τον ΕΦΚΑ της οποίας η έκδοση ανάλογα με τυχόν οφειλές δύναται να καθυστερήσει αρκετά να εκδοθεί οπότε είτε βρίσκει ο άνθρωπος άλλη δουλειά και δεν ασχολείται είτε ψιλοξεχνιέται η φάση γιατί ομολογουμένως θέλει περισσότερο τρέξιμο απ' το επίδομα ανεργίας ενός εργαζομένου. Πάντως ευτυχώς έχει θεσπιστεί και υφίσταται ως παροχή πλέον.
Χρήστος Λάππας έγραψε:markvag έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τις ανάγκες στον τουρισμό, στην γεωργία, στην κτηνοτροφία, στην εστίαση, αλλά το να απαιτούμε πενθήμερα σε τέτοιους τομείς είναι το ίδιο εξωπραγματικό με το να απαιτούμε παγκόσμια ειρήνη.
Δηλαδή πρέπει να παρανομούμε;
Ενδιαφέρουσα άποψη για κάποιον που σκίζεται υπέρ της τήρησης της νομιμότητας.
Έγραψα κάποιου τέτοιο πράγμα;
Δεν νομίζω ότι μπορώ να γίνω πιο σαφής. Η εργατική νομοθεσία στην χώρα πρέπει να αλλάξει και να αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητες των τομέων της οικονομίας που δεν μπορούν να τηρούν πενθήμερα και οχτάωρα.
Πρέπει να δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους που το επιθυμούν να εργάζονται για να βγάζουν περισσότερα χρήματα (π.χ. Uber). Πρέπει να δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να μπορεί να εργαστεί Κυριακές για να συμπληρώνει το εισόδημα του. Πρέπει να απαλείψει ανόητους κανόνες (παλαιότερα, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, για να βάψω εγώ το σπίτι μου μου έπρεπε να πληρώσω ένσημα στο ΙΚΑ).

Chris έγραψε:Εχει παιδι αυτος? Και ποιος το μεγαλωνει???
Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τις ανάγκες στον τουρισμό, στην γεωργία, στην κτηνοτροφία, στην εστίαση, αλλά το να απαιτούμε πενθήμερα σε τέτοιους τομείς είναι το ίδιο εξωπραγματικό με το να απαιτούμε παγκόσμια ειρήνη.
Εν τω μεταξύ, ξέρω προσωπικά αρκετούς ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό με δυο ρεπό το μήνα και βγάζουν από καλά έως πολύ καλά χρήματα, και αν τους πεις ότι δεν θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν έτσι γιατί πρέπει να δουλεύουν μόνο 5νθήμερα, θα σου πιουν το αίμα.
Εν τω μεταξύ, αυτοί που ζητάνε καλύτερους μισθούς για τους εργαζόμενους και 5 μέρες εργασία την εβδομάδα συνήθως δεν κάθονται να σκεφτούν όταν πάνε διακοπές ποιος τους έχει το δωμάτιο καθαρό και πως το καταφέρνει αυτό. Τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.
Ο Λεκ με δύο στοπ παραπάνω είναι 14 δευτ πίσω από[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]