Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#848533 Λοιπόν έκανα ένα από τα καλύτερα ξυρίσματα

- Λίγο βρέξιμο με ζεστό νερό και άπλωμα pre shave Cella Gel για 5 λεπτά.
- Καλό άπλωμα το σαπούνι (proraso sandalwood)
- Κούμπωσα μια Astra στην Merkur και την έβαλα στη θέση 2.
- Είχα θετικό feedback, όπως λέει κι ο Σταρ, καθόλου μάγκωμα και πολύ καλό στα κόντρα στο λαιμό.
- After shave έβαλα το καινούργιο Haslinger Σανταλόξυλο After Shave Βάλσαμο, πολύ καλό στην υφή. Από άρωμα τίποτα το ιδιαίτερο.

Δεν το θεωρώ βαθύ το ξύρισμα που έκανε, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με το 3, όμως ένιωθα πως είχα πολύ καλό έλεγχο.

Το μόνο θέμα που έχω με τη μηχανή είναι το ύψος της, παραείναι κοντή και δεν χωράει στη βάση που έχω.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:Λοιπόν έκανα ένα από τα καλύτερα ξυρίσματα

- Λίγο βρέξιμο με ζεστό νερό και άπλωμα pre shave Cella Gel για 5 λεπτά.
- Καλό άπλωμα το σαπούνι (proraso sandalwood)
- Κούμπωσα μια Astra στην Merkur και την έβαλα στη θέση 2.
- Είχα θετικό feedback, όπως λέει κι ο Σταρ, καθόλου μάγκωμα και πολύ καλό στα κόντρα στο λαιμό.
- After shave έβαλα το καινούργιο Haslinger Σανταλόξυλο After Shave Βάλσαμο, πολύ καλό στην υφή. Από άρωμα τίποτα το ιδιαίτερο.

Δεν το θεωρώ βαθύ το ξύρισμα που έκανε, την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με το 3, όμως ένιωθα πως είχα πολύ καλό έλεγχο.

Το μόνο θέμα που έχω με τη μηχανή είναι το ύψος της, παραείναι κοντή και δεν χωράει στη βάση που έχω.
Εγώ στο κανονικό πέρασμα παιζω στο 4 και στην κόντρα στο 3

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#848966 Πήρα αυτό εδώ για αλλαγή μιας και αυτό που έχω είναι μακρυτριχο και έχουν αρχίσει και φεύγουν τρίχες.

https://www.skroutz.gr/s/15339536/Muhle ... outz_share

Και μου ήρθε ένα που λέει nom. Έκαναν λάθος στην καταχώρηση κατασκευαστή ή σχετίζονται κάπως; Γιατί ένας από τους λόγους που το προτίμησα ήταν και η μάρκα.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αξίζει ή να το επιστρέψω;

.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Dimitris_P έγραψε:Πήρα αυτό εδώ για αλλαγή μιας και αυτό που έχω είναι μακρυτριχο και έχουν αρχίσει και φεύγουν τρίχες.

Και μου ήρθε ένα που λέει nom. Έκαναν λάθος στην καταχώρηση κατασκευαστή ή σχετίζονται κάπως; Γιατί ένας από τους λόγους που το προτίμησα ήταν και η μάρκα.

.
Είναι απλά η οικονομική σειρά της Mühle

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#848969 Έχει καλές κριτικές πάντως, βοήθησε κι αυτό.

Τεσπά θα φανεί με τον καιρό, δεν είμαι ακόμα για εξεζητημένα πράγματα

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Πήρα αυτό εδώ για αλλαγή μιας και αυτό που έχω είναι μακρυτριχο και έχουν αρχίσει και φεύγουν τρίχες.

.
Το χρησιμοποιω απο τοτε που ξεκινησα το παραδοσιακο ξυρισμα
Πολυ καλο , μαλακο, κανει γρηγορα αφρο, δεν μαδαει
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#849091 Πάλι το ξύρισμα γαμάτο
Μηχανή και ξυραφάκι τα ίδια με την προηγούμενη. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα τα καινούργια αξεσουάρ, preshave oil, πινέλο και κρέμα. Νιώθω βέβαια ακόμα τη λιγδα του λαδιού αλλά αυτό φαντάζομαι είναι καλό για ενυδάτωση

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#849453 Δυο του πενταευρου:

Εικόνα

Εικόνα

Κι ενα του 25ευρου:

Εικόνα

Ολα ισωμα. Αν ξεχωριζα καποιο, με απειροελαχιστες διαφορες, θα ελεγα το κοκκινο. Ετοιμαζεται λιιιγο πιο γρηγορα, κανει λιιιγο παραπανω αφρο, ειναι λιιιγο πιο "λαδερο", γλιστραει καλυτερα το ξυραφακι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#849499 Να αλείψουμε τα μάγουλα μας με λιωμένα cheddar, να βάλουμε και 2 ψωμάκια και να γίνουμε burger για αρκούδες. :lol: