Anonymous Founder έγραψε:Στειλ' τον για βρουβες μόνιμα λοιπόν και αν κάνει κλώνους σε μία βδομάδα το πολύ θα έχει φανεί..edmond έγραψε:Δεν ξέρω τι είπε ο ρεντ και δεν με αφορά κιόλας, αλλά μήπως τον βγάζετε εκτός με χαρακτηριστική ευκολία;
Υπάρχει κάποιος με τόοοοση ευαισθησία που τον ενοχλεί ο εν λόγω χρήστης; ή είναι κατευθείαν εντολή άνωθεν;
Και μάλιστα -καινούργιο κόλπο αυτό- 2 μήνες, δεν φτάνει ο ένας ξέρωγω.
Μπούσσε, και αν θες απάντας, σε ενοχλεί τόσο πολύ; Δεν γίνεται να αγνοήσεις τον όποιον ρεντ και να συνεχίζεις;
Θα μιλήσω λίγο πιο ξεκάθαρα. Και ελπίζω να διαβάζει ο ρεντ(δεν ξέρω αν μπορεί με τον αποκλεισμό).
Ρεντ μονστερ(Κώστας;;) σε θεωρώ βλάκα, να το θέσω όμορφα. Σε μερικά θέματα έχεις άποψη και μπορείς να παρακολουθείς όμορφα και ωραία. Σε άλλα έχεις εμμονές και γ@μάς την κουβέντα.
Το να σε κόβουν έτσι εύκολα το θεωρώ επιεικώς ΓΕΛΙΟ.
Τέτοια χουντίτσα του τύπου αποφασίζομεν και διαττάσομεν δεν την περίμενα ομολογώ.
Εδώ άλλοι χρήστες είναι αρκετά πιο ενοχλητικοί και δεν κουνιέται φύλλο ας πούμε, μην δίχνουμε χαρακτήρα εδώ.
Ευχαριστώ
Δεν ενόχλησε τον GB αυτή τη φορά , o συγκεκριμένος έχει βάλει στόχο και εμένα τελευταία, ζητώντας δημόσια (χωρίς προφανώς να του πέφτει λόγος) προσωπικά στοιχεία (όπως το πού μένω).
Τα ίδια έκανε και ο κλώνος του υπόψιν.
Προφανώς λοιπόν τέτοια κακοπιστία δεν θα γίνεται αποδεκτή για κανένα λόγο.
Είναι σαφές πως το κάνει επίτηδες και θέλει να γίνει "μάρτυρας", ούτε μια φορά δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση να κουβεντιάσει ανθρώπινα.
Αυτό το διμηνιαίο μπαν δεν έχει νόημα
.
Fiat Panda 7,6l/100km