Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#17580 Ακόμα στα περίπτερα έχεις μείνει εσύ? Pc ή κινητό και PayPal and you re done.

Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
vasilis έγραψε:
funkyreverend έγραψε:Αν δεν πληρώνει αυτός και πληρώνει η εταιρία, το συμβόλαιο είναι εξαιρετική λύση. Μόνο μη σφίξει η φάση με τη φορολογία.

εγώ πλερώνω! (άλλο το εταιρικό)
μιλάω 700-800 λεπτά το μήνα, περίπου 1gb data και πληρώνω 25€ στο unlimited 65.
η φάση πάνε στο περίπτερο για κάρτα, ξύσε, βάλε, καθώς και το 3λεπτο χρέωσης είναι τουλάχιστον εμετική εμπειρία! :thumbsdown:

Όντως το δικό σου πακέτο φαίνεται συμφέρον αλλά αυτο με την κάρτα και το ξύσιμο δεν ισχύει πλέον. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By ripper
#17592 Κάποιοι έχετε μείνει πολύ πίσω όσον αφορά την καρτοκινητή

Ενδεικτικά στο f2g με 13 ευρώ έχεις 600 λεπτά προς όλους + 300 προς wind + 1 gb ίντερνετ, χωρίς να εκμεταλευτείς καμία από τις συνεχείς προσφορές.
Απαιτήσεις μετακίνησης 0 εκατοστά (ή άντε να πας μια φορά το μήνα σε ένα κατάστημα wind αν δεν θες τα paypal-πιστωτικές) καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα από το κινητό σου.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
vasilis έγραψε:
funkyreverend έγραψε:Αν δεν πληρώνει αυτός και πληρώνει η εταιρία, το συμβόλαιο είναι εξαιρετική λύση. Μόνο μη σφίξει η φάση με τη φορολογία.

εγώ πλερώνω! (άλλο το εταιρικό)
μιλάω 700-800 λεπτά το μήνα, περίπου 1gb data και πληρώνω 25€ στο unlimited 65.
η φάση πάνε στο περίπτερο για κάρτα, ξύσε, βάλε, καθώς και το 3λεπτο χρέωσης είναι τουλάχιστον εμετική εμπειρία! :thumbsdown:

Καλά και εγώ φορώ καπαρντινα και μαύρα γυαλιά όποτε πάω να βάλω κάρτα μην με δει κανάς γνωστός και γίνω ρεζίλι.
Αλλον αέρα έχω όταν πάω και πληρώνω συμβόλαιο. 10 πόντους ψηλότερος τουλάχιστον!
Άβαταρ μέλους
By elteo
elteo έγραψε:Ακόμα στα περίπτερα έχεις μείνει εσύ? Pc ή κινητό και PayPal and you re done.

Και η Q δεν έχει 3λεπτα. Από το 1ο δευτερόλεπτο η χρέωση.

Άβαταρ μέλους
By GTS
ripper έγραψε:Κάποιοι έχετε μείνει πολύ πίσω όσον αφορά την καρτοκινητή

Ενδεικτικά στο f2g με 13 ευρώ έχεις 600 λεπτά προς όλους + 300 προς wind + 1 gb ίντερνετ, χωρίς να εκμεταλευτείς καμία από τις συνεχείς προσφορές.
Απαιτήσεις μετακίνησης 0 εκατοστά (ή άντε να πας μια φορά το μήνα σε ένα κατάστημα wind αν δεν θες τα paypal-πιστωτικές) καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα από το κινητό σου.

Eκτος από κατάστημα Wind μπορεις να πας και σε κατάστημα Public και παιζει και δωρο 1 GB για τον κοπο σου.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Thomas_C200K έγραψε:Είμαστε πανάκριβοι σαν χώρα (σαν χρεώσεις ή έτσι μου φαίνεται, με κάκιστο σήμα και κάκιστες προσφορές)

Η κάλυψη σήματος στην Ελλάδα δεν είναι τόσο άσχημη όσο νομίζεις, ειδικά αν αναλογιστείς το πάρα πολύ δύσκολο ανάγλυφο και το όχι και τόσο μεγάλο μέγεθος της αγοράς.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#17721 Βασικα ειναι παρα πολυ καλη! Αγγλια θυμαμαι με το τραινο απο Λονδινο για Σαουθαμπτον δεν επιανε σχεδον πουθενα το κινητο. Στην Ελλαδα εχει σημα σχεδον παντου το κινητο μεχρι και σε κατι ερημιες που παταει ανθρωπος μια φορα τη βδομαδα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bibendum έγραψε:Βασικα ειναι παρα πολυ καλη! Αγγλια θυμαμαι με το τραινο απο Λονδινο για Σαουθαμπτον δεν επιανε σχεδον πουθενα το κινητο. Στην Ελλαδα εχει σημα σχεδον παντου το κινητο μεχρι και σε κατι ερημιες που παταει ανθρωπος μια φορα τη βδομαδα.

+1

Και απο τις δυο αλλες χωρες που εχω ζησει (Καναδα, Αγγλια) η Ελλαδα εχει καλυτερο σημα (ακομα και στα βουνα πιανω). Στην Αγγλια το δικτυο ειναι πολυ φορτωμενο και συνεχως μπλοκαρει απο τον κοσμο που ειναι πανω. Στον Καναδα οι κεραιες ειναι πολυυ αραιες (απο τα χειροτερα σηματα που εχω δει, καμμια σχεση με Ευρωπη).
Άβαταρ μέλους
By JBT
#17755 Η Q έχει κακή κάλυψη. Το σήμα βρίσκεται σε μόνιμη βάση στο 1/3.

Κάτι που επηρεάζει εκτός των άλλων και την αυτονομία της μπαταρίας...
Άβαταρ μέλους
By spiros
#17758 περιεργο, στο 95% των περιπτωσεων δεν εχω δει ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των 3 εταιριων. :help:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17770 Νομίζω στην επαρχία υπάρχει ουσιαστική διαφορά και στις περισσότερες φορές υπέρ της cosmote.
Στο χωρίο μου (Λεχούρι -Καλάβρυτα) , υψόμ.990 μ , μόνο η cosmote πιάνει εδώ και πολλά χρόνια καθώς μόνο αυτή έχει κεραία .Όλοι οι τσοπάνηδες έχουν whats up και από τις βουνοκορφές μιλούν μεταξύ τους. :lol:
Εντός Αττικής είναι να πέσεις στην περίπτωση. Στο σπίτι μου (2ος όροφος) δεν πιάνει με τπτ η wind , όταν ήμουν στον 1ο πάλι τα ίδια και δεν είμαι κ πανταχώθεν περικυκλωμένος από άλλα κτίρια να πεις ότι με κλείνουν.
Επίσης Λαμία και Κυλλήνη που πάω τόσα καλοκαίρια το mobile internet της wind είναι τραγικό , ενώ έδειχνε ότι έχει σήμα 3 στα 4 , το ιντερνετ σερνόταν κυριολεκτικά για να μην πω ανύπαρκτο.
Συνήθως αυτοί που προτιμούν wind και voda το κάνουν λόγω οικονομ προγραμμάτων (σαφώς πιο φθηνές από κοσμοτέ).
Άβαταρ μέλους
By gakost
#17804 Εγώ πάλι γιατί δεν έχω αντιμετωπίσει ιδιαίτρερο πρόβλημα; Το καλοκαίρι μάλιστα σε παραλία κάτω από βουνό μόνο η wind κάπως έπιανε οι άλλοι 2 τίποτα. Γενικά πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κάπου ιδιαίτερη δυσκολία, μπορεί να είμαι περίπτωση τι να πω...... Αυτό πάντως που βλέπω είναι ότι έχει καλύτερους codecs για φωνή σίγουρα σε σχέση με cosmote και δεν είναι το δίκτυο τόσο φορτωμένο να μην μπορείς να βγάλεις γραμμή.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
giannik1977 έγραψε:Νομίζω στην επαρχία υπάρχει ουσιαστική διαφορά και στις περισσότερες φορές υπέρ της cosmote.
Στο χωρίο μου (Λεχούρι -Καλάβρυτα) , υψόμ.990 μ , μόνο η cosmote πιάνει εδώ και πολλά χρόνια καθώς μόνο αυτή έχει κεραία .Όλοι οι τσοπάνηδες έχουν whats up και από τις βουνοκορφές μιλούν μεταξύ τους. :lol:
Εντός Αττικής είναι να πέσεις στην περίπτωση. Στο σπίτι μου (2ος όροφος) δεν πιάνει με τπτ η wind , όταν ήμουν στον 1ο πάλι τα ίδια και δεν είμαι κ πανταχώθεν περικυκλωμένος από άλλα κτίρια να πεις ότι με κλείνουν.
Επίσης Λαμία και Κυλλήνη που πάω τόσα καλοκαίρια το mobile internet της wind είναι τραγικό , ενώ έδειχνε ότι έχει σήμα 3 στα 4 , το ιντερνετ σερνόταν κυριολεκτικά για να μην πω ανύπαρκτο.
Συνήθως αυτοί που προτιμούν wind και voda το κάνουν λόγω οικονομ προγραμμάτων (σαφώς πιο φθηνές από κοσμοτέ).

Στα Τρυπιά πάντως η wind έχει καλύτερο σήμα από cosmote και το internet της δεν είναι καθόλου φορτωμένο, χαίρομαι το 3g στο χωριό μου
Άβαταρ μέλους
By JBT
spiros έγραψε:περιεργο, στο 95% των περιπτωσεων δεν εχω δει ουσιαστικες διαφορες μεταξυ των 3 εταιριων. :help:

Η Q έχει ακριβώς την ίδια κάλυψη με τη Wind;;; :vava:

Δεν το πιστεύω...

Και στη Γερμανία έτσι είναι. Οι μεγάλες έχουν άλλα σήματα από τα πιο μικρά (και άκρως ελκυστικά βέβαια).