Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#633426 Πραγματικά ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ οι δικαιολογίες όλων αυτών που τους ρωτούσαν γιατί είναι έξω και αψηφούν τις εντολές της κυβέρνησης.... :rant:

Αρκετοί το έπαιζαν και αδιάφοροι με συμπεριφορά στα @@ μου σας γράφω.

ΓΙΔΙΑ, ΔΙΠΟΔΑ...ΖΩΑ! :x
Άβαταρ μέλους
By elteo
#633427 Ο Δήμαρχος Γλυφάδας έβγαλε τα στεφάνια για τους απείθαρχους μπασκετμπολίστες
https://www.huffingtonpost.gr/entry/o-d ... r-homepage

να αγιάσει το χέρι σου δήμαρχε! :s_thumbsup

γιατί τα ΖΩΑ δεν καταλαβαίνουν αλλιώς....
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bujinkan έγραψε: θα στειλεις τα ματ να διαλυσουν χιλιαδες παπουδες και γιαγιαδες?

οτι προβλεπει ο νομος πρεπει να κανει.Δεν γινεται να εχει κλεισει η Μεκκα,ολες οι εκκλησιες σε Ιταλια κλπ και εμεις να αναρωτιομαστε τι θα κανουν οι παππουδες/γιαγιαδες αν κλεισεις τους ναους.
η κυβερνηση επρεπε να τις ειχε κλεισει πριν 10 μερες. Οπως εκλεισε τα σχολεια,τα κομμωτηρια κλπ.
Ειναι υποχρεωση της να προφυλαξει την δημοσια υγεια.
Δεν το κανει ,απλα για ψηφοθηρικους λογους,εδω μολις λιγες μερες που εκανε τις δηλωσεις επ αυτου ο Κουλης,αναγκαστηκε μετα λιγες μερες να πει οτι πηγε και αναψε κερι,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. :svivhaha:
Μακαρι αυριο η Ιερα Συνοδος,να παρει μια σωστη αποφαση μιας και ο Κουλης δεν μπορει.
Εν τω μεταξυ βγηκαν σημερα και ανακοινωσαν κλειστα συνορα με Αλβανια οταν τα εχει κλεισει νωριτερα η Αλβανια.
Ναι η Αλβανια με 20-30 κρουσματα εκλεισε τα συνορα,ενω εμεις σημερα αποφασισαμε να κλεισουμε τα καραβια απο Ιταλια,την Ιταλια των 150-300 νεκρων ημερησιως.
Αμεση καραντινα επρεπε να ειχε γινει εδω και 10 μερες.Δεν το κανουν,αλλα θα αναγκαστουν λογω των εξελιξεων.
Και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω αυτη την αλληγορια, αφου βλεπεις τι γινεται στις αλλες χωρες που ειχαν το προβλημα πριν απο εσενα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#633429 ντιμβη για τους συμπολίτες σου δεν βλέπω κριτική.

καλή η κριτική στους πολιτικούς (τους ξέρουμε πόσο ανίκανοι είναι) αλλά δεν βλέπω να λες τίποτα για το χάλι των απείθαρχων γελοίων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:ντιμβη για τους συμπολίτες σου δεν βλέπω κριτική.

καλή η κριτική στους πολιτικούς (τους ξέρουμε πόσο ανίκανοι είναι) αλλά δεν βλέπω να λες τίποτα για το χάλι των απείθαρχων γελοίων...

τι κριτικη να κανω στους συμπολιτες μου,εδω ο πρωθυπουργος βγηκε να παει ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΕΡΙ. :lol:

Στα σοβαρα τωρα,για αυτο λεω Ελτεο μου,οτι επρεπε να υπαρχει γενικη καραντινα εδω και μερες.
Λυνεις το προβλημα με τις εκκλησες αφου δεν εχεις τα παπαργια να τις απαγορευσεις,λυνεις το προβλημα αυτων των λιγων που θελουν να κανουν μπανιο/βολτα στο βουνο κλπ.
Θα το κανεις θες δεν θες καποιες μερες αργοτερα,αλλα η μαγκια ειναι να προλαβεις τις εξελιξεις,οχι να τρεχεις πισω απο αυτες.
εσυ δεν ειχες απορια γιατι δεν εχουν κλεισει την αεροπορικη/ακτοπλοικη συνδεση με Ιταλια? Με την Σουηδια Αγγλια που πετανε αετο γιατι δεν τα κλεινει? Μπορει καποιος να μου πει τον λογο? Ασοβαροι ατολμοι αστειοι,και επικινδυνοι ειναι.
οσο για τους συμπολιτες μου,παντα θα υπαρχουν αυτοι οι λιγοι που ειναι στα παπαργια τους.Σε ολες τις χωρες το ιδιο συμβαινει.
Εγω βλεπω οτι δεν κυκλοφορει ψυχη εξω,εχουν ερημωσει τα παντα.Εγω ειμαι κλεισμενος μεσα στο σπιτι απο Παρασκευη,και με οσους εχω μιλησει εχουν κανει το ιδιο.
Το να ασχολιομαστε για το τι κανουν οι 1000-10.000-40.000-100.000? που δεν νιωθουν,δεν μου λεει κατι,γιατι οι αλλοι 9.900.000 μια χαρα υπακουουν στα μετρα.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 15 Μαρ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By italakias
#633431 Ενταξει μαγκες ,τα πατε, ξεσπασατε,εκτονωθηκατε,βαλτε ενα τελος.
Στην τελικη αν εχετε απωθημενα και το φορουμ δεν βοηθα γιατι κακα τα ψεμματα αμα δεν βγαλεις φωνη δεν ξαλαφρωνεις,μπορειτε οταν ξεκινησει το πρωταθλημα,να πατε γηπεδο να βρισετε με την ψυχη σας. :lol:

Ας κρατησουμε το οτι εχουμε μονο 5 νεκρους μεχρι τωρα.
Στην Ισπανια σημερα εχουν 100.
Άβαταρ μέλους
By tonyf23
#633432 Πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία για κανένα μας όσο υπάρχουν ουγκανοι μεταξύ μας!!! Πέρα από τους ηλιθιους που δεν μπορούν να μείνουν μερικές μέρες σπίτι τους για την αποφυγή έξαρσης και μαζεύονται πολλοί σε ένα σημείο, έχουμε και τους αχαρακτηριστους που πιστεύουν ότι οι επισκέψεις στην εκκλησία και η Θεία Κοινωνία θα μας σώσουν. Εφόσον βέβαια πραγματικά πιστεύεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!!! Μια άλλη έλεγε για όσους κατέληξαν στην Ιταλία ότι δεν ήταν χριστιανοί αλλά αντιχριστοι!!! Και μάλιστα είναι και πολλοί!!! Το κακό είναι ότι αντίστοιχα σχόλια περί αληθινής πίστης και έλλειψης φόβου τα διάβαζες και από 30χρονους και από 40χρονους και από 50χρονους. Πριν λίγο διαβαζα ότι οι παπάδες θα προτείνουν να σταματήσουν οι πιστοί τα χειροφιληματα . Τι να πουν και οι παπάδες μπροστά στους αληθινά πιστούς χριστιανους που έχουμε μαζέψει;;;

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
italakias έγραψε:

μια χαρα ειναι η Ισπανια,οι Ιταλοι εχουν 1800.
Άβαταρ μέλους
By italakias
dimviii έγραψε:
italakias έγραψε:

Αναθεμα και αν ξερεις τι σου γινεται. :lol:
Αλλα που να ξερεις αφου ολη μερα ασχολεισαι με το παπαδαριο και τους πιστους.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Αμβρόσιος σε Μητσοτάκη: «Μη γίνεστε διώκτης του Χριστού, δεν έχετε δικαίωμα να απαγορεύσετε τη λειτουργία»

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/a ... uZRzA-k73I

Επιτέλους βγήκε κάποιος να τα χώσει στον Μητσοτάκη. Πήρε φόρα και άρχισε να απαγορεύει τα πάντα. :x
Άβαταρ μέλους
By bujinkan

Χωρίς κομματικό υπονοούμενο αν θεωρείς την τώρα κυβέρνηση ότι δεν κάνει σωστές κινήσεις θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγες αν είχες τσιπρα αυτή τη δύσκολη ώρα στο τιμόνι.
Άβαταρ μέλους
By elteo
bujinkan έγραψε:

Χωρίς κομματικό υπονοούμενο αν θεωρείς την τώρα κυβέρνηση ότι δεν κάνει σωστές κινήσεις θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγες αν είχες τσιπρα αυτή τη δύσκολη ώρα στο τιμόνι.

Για αυτό λέω πολιτικοί σκέτο και όχι «μπλε» και «ροζ κόκκοι».

σε άλλα νέα:

Κορωνοϊός: «Περιορίστε τον ερχομό σας στους ναούς, είναι θέλημα Θεού», λέει ο μητροπολίτης Ανθιμος
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/korono ... y-anthimos
Άβαταρ μέλους
By dimviii
italakias έγραψε:
dimviii έγραψε:
italakias έγραψε:

Αναθεμα και αν ξερεις τι σου γινεται. :lol:
Αλλα που να ξερεις αφου ολη μερα ασχολεισαι με το παπαδαριο και τους πιστους.

σε λιγες μερες που θα απαγορευτουν τα παντα,θα κλεισουν τα συνορα,εκκλησιες κλπ θα δεις ποσο γιδι εισαι, που ησουν ευχαριστημενος με ημιμετρα για την υγεια σου και των δικων σου.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#633440 Τα ίδια μέτρα θα είχε πάρει, ίσως να είχε κλείσει τις εκκλησίες (μικρή πιθανότητα αυτή βέβαια).
Αν υπήρχε σταλιά μυαλό στο κρανίο του Κυριάκου έπρεπε χτες κιόλας να προχωρήσει σε ΠΝΠ για ανάληψη της εξουσίας απο το ΚΚΕ για 2 μήνες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bujinkan έγραψε:

τα ιδια θα ελεγα,μην με μπερδευεις με καποια κομματοσκυλα εδω μεσα.Στα παπαργια μου γραφω ολα τα κομματα.Το καλο του τοπου μου θελω.