pik. έγραψε:Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.
΄Οπως και κάποιος Πακιστανός μπορεί κάλλιστα να σέβεται την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους ΄Ελληνες που την έχουν ξεσκίσει.
pik. έγραψε:Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.
diplomat έγραψε:pik. έγραψε:Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.
΄Οπως και κάποιος Πακιστανός μπορεί κάλλιστα να σέβεται την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους ΄Ελληνες που την έχουν ξεσκίσει.
pik. έγραψε:diplomat έγραψε:pik. έγραψε:Εγω σεβομαι την χωρα που ειμαι και την αγαπω ισως και πιο πολυ απο καποιους Ιταλους που την εχουν γαμησει.
εννοειται αυτο!
ομως γιατι με βαζετε στην ιδια μοιρα;
ειναι το ιδιο πραγμα να πηγαινεις σε μια χωρα ,να σπουδαζεις εκει με εξοδα δικα σου σε ΑΕΙ και να πληρωνεις ενοικια Πανεπιστημιο κλπ και στο τελος να δουλευεις μια και εχεις παρομοια κουλτουρα και ηθη εθιμα και το ιδιο ενας λαθρο να μπαινει Ελλαδα και να πηγαινει στα γκετο χωρις χρηματα και να ψαχνεται;
Το ιδιο ειμαστε ρε φιλε;
δεν ξερω...μαλλον πρεπει να παω σε κανεναν συναδελφο να με εξετασει.
trident1971 έγραψε:Εσενα ποιος στα πληρωσε?
A-Viper7 έγραψε:trident1971 έγραψε:Εσενα ποιος στα πληρωσε?
O άγγλος φορολογούμενος...![]()
EDDIE_147 έγραψε:Nass η χερσαία επέμβαση θα λύσει το θέμα ISIS και όχι το μεσανατολικό (προφανώς).
elteo έγραψε:Eλεγαν στην τιβι ότι πωλούν 1$ το βαρέλι στην μαύρη αγορά (=Τουρκία)
elteo έγραψε:ΦΑΚ!![]()
Eνας μακελάρης του Παρισιού ταυτοποιήθηκε στη Λέρο τον Οκτώβριο!
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]