Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#590911 Τα τζατζίκια είναι novice level καταστάσεις.

Τις προάλλες είχαμε πάει για μπάνιο ανάβυσσο με ένα φίλο και σταματήσαμε για μπακαλιάρο σκορδαλιά στο γύρνα (still στην ανάβυσσο). :s_yummy
Ο φίλος έχει άχτι τη σκορδαλιά γιατί η μητέρα του είναι αλλεργική στο σκόρδο και μεγάλωσε στερημένος από αυτό. :lol:

Ε, του δώσαμε και κατάλαβε, η σκορδίλα έκανε αρκετό καιρό να dissipate.
Η πλάκα βέβαια ήταν στο γύρνα από ανάβυσσο θρακομακεδόνες με πίεση σε μονοψήφια ξερωγώ (δεν οδήγησα εγώ). :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#590913 με μάνα κεφαλονίτισσα, πρέπει να αποτελούμαι τουλάχιστον 10% από μπακαλιάρο σκορδαλιά

ειδικά αν μπει και η αδερφή μου στη μέση μπαίνει τόσο σκόρδο που γίνεται σχεδόν τοξικό :(

αλλά με τη συνηθισμένη αλλά δυνατή μποχά μου αρέσει πάρα πολύ :eat:

άμα φάω "ήπια" σκορδαλιά με πιάνει αηδία, πιστεύω ότι είναι χαλασμένη ή κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
By diplomat
QsisVTS έγραψε:με μάνα κεφαλονίτισσα, πρέπει να αποτελούμαι τουλάχιστον 10% από μπακαλιάρο σκορδαλιά

Κεφαλλονίτης είναι ο εν λόγω φίλος (από μαρκόπουλο και ακούει στο σπανιότατο όνομα γεράσιμος). :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε: στην ερώτηση μου αν περνά απο το μυαλό τους να το νοικιάσουν ήταν κατηγορηματικός...όχι :lol: . Δεν βαριέσαι άστο λέει...

:lol: :lol:

Μία άλλη, μας έδειξε μία σπιταρόνα 150+ τετραγωνικών (το κάθε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια ήταν μεγαλύτερο από το σαλόνι μας... :lol: , πλήρως ανακαινισμένο, όλα μέσα καινούρια), όταν έμαθε πως έχουμε παιδιά, είπε πως δεν το νοικιάζει σε οικογένειες με παιδιά... :lol: :lol: Λες και ο μέσος εργένης ή το ζευγάρι χωρίς παιδιά ψάχνει ακριβώς ένα τεράστιο σπίτι με σαλόνι διαστάσεων γηπέδου ποδοσφαίρου... :lol: :lol: Βέβαια η συγκεκριμένη δεν ξέρει τι έχει, οπότε στα @@ της αν νοικιαστεί...

Γενικά δεν καίγονται ιδιαίτερα να νοικιάσουν τα σπίτια τους... Τι να πω... :s_dunno

QsisVTS έγραψε:εγώ νομίζω ότι το παίρνω ακόμα 2.2, δεν ξέρω τι λέτε

άντε να το παίρνω 2.4, θυμάμαι πάντως ότι για τυλιχτό με γύρο και ένα καλαμάκι σκέτο είχα δώσει 3.7

αλλά για αυτό το λόγο κάποιες επιχειρήσεις υπάρχουν δεκαετίες και άλλες μόνο για μερικά χρόνια :whistlink:

Ναι, αλλά ο Αθηνέζικος γύρος είναι το 50% του κανονικού (του Σαλλλονικιώτικου) και το 25% του Δραμινού.... :rtfm: Κοινώς, πανάκριβα τον παίρνεις! :rtfm: :shifty:

Εδώ στη Δράμα, 3,5 πιτόγυρο με τζατζίκι, αλλά το ένα είναι όσο δύο από τα μεγαλύτερα Σαλλλλονικιώτικα... :ninja:

Και όποιος λέει πως τα τζατζίκια είναι για αρχάριους, ας το σκεφτεί δεύτερη φορά, γιατί ξέρω το ΑΦΜ του. :rtfm: :x

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#590940 Ούτε εγώ θα νοίκιαζα, για 300€ τον μήνα δεν αξίζει την φασαρία και τις πιθανές ζημιές-συντήρηση.
Αν τα βάλεις κάτω μαζί με τους φόρους από τα ενοίκια, το τρέξιμο να εξυπηρετήσεις τον κάθε ενοικιαστή ή ενδιαφερόμενο κλπ τελικά προτιμάς να το κρατήσεις κλειδωμένο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Ούτε εγώ θα νοίκιαζα, για 300€ τον μήνα δεν αξίζει την φασαρία και τις πιθανές ζημιές-συντήρηση.
Αν τα βάλεις κάτω μαζί με τους φόρους από τα ενοίκια, το τρέξιμο να εξυπηρετήσεις τον κάθε ενοικιαστή ή ενδιαφερόμενο κλπ τελικά προτιμάς να το κρατήσεις κλειδωμένο.

ΟΚ, σίγουρα παίζει το ρόλο του και αυτό... αλλά τεσπα... Αφού βρήκα, ησύχασα, λυπάμαι όμως πραγματικά όποιον ψάχνει σπίτι στη Δράμα...
Άβαταρ μέλους
By elteo
NiTse έγραψε:
dimviii έγραψε:
belgarion έγραψε:Δεν μου αρέσει που διαπίστωσα προχθές σε σουβλατζίδικο ότι το χοιρινό πιτογυρο έχει φτάσει 2.70 όταν μέχρι πριν 2 μήνες έπαιζε στα 2-2.20 στα Γιάννενα.

2,70 μεχρι 2,90 περιξ Χερσονησου.

3,20 με 3,40 Θεσσαλονίκη δεν μας χάλασε

Καμία σχέση. Τα σαλονικιωτικα είναι πολύ μεγαλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
markvag έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Στη Δράμα; Μου φαίνεται απίστευτο, γενικά η εντύπωση που είχα μέχρι πρόσφατα είναι ότι υπάρχουν πολλά και ζαμφθηνα σπίτια. Που κοντά βρήκατε;

Στους 5 δρόμους. Έτσι λέγεται η περιοχή, μην γελάτε :lol: ... Έτσι πλέον, όταν με ρωτάνε που μένω, η απάντηση είναι "α... πουθενά μωρέ... στους 5 δρόμους είμαστε" :lol:

Τα ενοίκια είναι φθηνά όντως, 300 ευρώ θεωρείται ακριβό, 350 πανάκριβο, όταν είπα σε συνάδελφο ότι μία τύπισσα μας ζήτησε 450 για 75-80 τετραγωνικά (χωρίς πάρκινγκ, αλλά κανονικό σπίτι, πατώματα θέρμανση, κουφώματα, όλα ΟΚ) άρχισε να γελάει νευρικά... :lol: Και τελικά η συγκεκριμένη δεν το νοικιάζει... :lol: Είπαμε, προτιμούν να τα έχουν κλειστά ή λίγοι να τα πουλήσουν...

Γενικά πάντως, ξαναλέω, πολλοί ΔΕΝ τα νοικιάζουν, προτιμούν να τα έχουν κλειστά... :s_dunno Και ότι νοικιάζεται (ελαχιστότατα) είναι κατά 99% σε πανάθλια κατάσταση. Ειλικρινά μας είχε πιάσει απελπισία.

Και δεν είναι να βγούμε εκτός πόλης... Ούτε κι εκεί παίζει τίποτα σοβαρό, 2-3 σπίτια, δεν θέλω καν να τα δω... :lol:

Ειλικρινά, δεν το περίμενα να είναι τόσο χάλια... Έχω ακούσει ιστορίες (από συνάδελφους) πως έψαχναν 2-3 χρόνια... :s_crazy Μια ματιά στον spitogato.gr θα σας πείσει... Και να σημειώσω πως οι μισές τουλάχιστον από τις ελάχιστες αγγελίες δεν ισχύουν (έχω δοκιμάσει), τις έχουν μερικοί μεσίτες, απλά για να έχουν μια παρουσία...

Φαντάζομαι πως παίζει υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης, έχει σταματήσει η ανέγερση νέων εδώ και 10 χρόνια (φέτος χτίζονται 2 πολυκατοικίες από το 2009 είχε να χτιστεί κάτι...) και πως η δραστηριότητα από τα μάρμαρα, τα κρασιά και την υψηλή τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ τα τελευταία χρόνια, έχει εκμηδενίσει την ήδη μικρή προσφορά. Μόνο η εταιρεία που δουλεύω έχει φέρει πάνω από 12 άτομα (χωρίς εμένα) από άλλα μέρη (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, εξωτερικό), που όλοι νοικιάζουν προφανώς... και θα φέρει κι άλλους...

Σε πιστεύω, ανατολικά είναι λίγο πιο πέρα από το σπίτι της γυναίκας μου (Σκρα). Αν είναι έτσι ίσως πρέπει να δεις λίγο σοβαρά την αγορά αν σκοπεύεις να μείνεις πάνω από 3 χρόνια.

Γενικά όμως επειδή ο τοπικισμός είναι έντονος θα δεις ότι μετά από έναν χρόνο θα βρίσκεις στόμα με στόμα πολύ πιο εύκολα σπίτι για νοίκιασμα από το να πας τρυφερό πόδι εκ Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
By markvag
Corto Maltese έγραψε:Σε πιστεύω, ανατολικά είναι λίγο πιο πέρα από το σπίτι της γυναίκας μου (Σκρα). Αν είναι έτσι ίσως πρέπει να δεις λίγο σοβαρά την αγορά αν σκοπεύεις να μείνεις πάνω από 3 χρόνια.

Ήδη το σκέφτηκα, αλλά δεν με συμφέρει για μία σειρά λόγων. Σίγουρα βέβαια είναι υπό σκέψη.

Corto Maltese έγραψε:Γενικά όμως επειδή ο τοπικισμός είναι έντονος θα δεις ότι μετά από έναν χρόνο θα βρίσκεις στόμα με στόμα πολύ πιο εύκολα σπίτι για νοίκιασμα από το να πας τρυφερό πόδι εκ Θεσσαλονίκης

Δεν το αφήνω το συγκεκριμένο εύκολα... Καινούριο, με θέρμανση, κουφώματα, θέση στάθμευσης, κτλ... Αλλά καταλαβαίνω τι λες.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#591057 Δεν μ αρέσει που δεν διορίστηκα δικαστικος αντιπροσωπος στις εκλογές της 7/7. Όχι τόσο για τα χρήματα αλλά για την όλη φάση και γιατί σίγουρα θα τανε πιο εύκολες απ' το σεξ της 26/5..
Απ' την άλλη η μάνα διοριστηκε και εμένα θα μου μείνει χρόνος για να διαβάσω για την εξεταστική. Κάτι είναι κι αυτό!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Focusman91 έγραψε:Απ' την άλλη η μάνα διοριστηκε και εμένα θα μου μείνει χρόνος για να διαβάσω για την εξεταστική. Κάτι είναι κι αυτό!

Σειρούλα του '91 μοιράζομαι τον πόνο σου.

Λίγο ακόμη έμεινε. :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
diplomat έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Απ' την άλλη η μάνα διοριστηκε και εμένα θα μου μείνει χρόνος για να διαβάσω για την εξεταστική. Κάτι είναι κι αυτό!

Σειρούλα του '91 μοιράζομαι τον πόνο σου.

Λίγο ακόμη έμεινε. :s_coffee
Ρε δεν την παλεύω... Γυρνάω μετά τη δουλειά με κεφάλι καζάνι και σκέφτομαι ότι πρέπει να διαβάσω και με πιάνει καταθλιψαρα....
Εν τω μεταξύ δεν μ α ρεσει που λόγω των εκλογών μας αλλάξανε ένα μάθημα και δίνουμε 4 μαθήματα μέσα σε 9 μερες.

Και τα χα φτιάξει τόσο ωραία στο μυαλό μου!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimitris_P έγραψε:dim :lipsealed:
Σε ποια περιοχή το ξενοδοχείο αν επιτρέπεται; Ξενοδοχείο ξενοδοχείο ή δωμάτια;

Koκκινη Χανι η περιοχη,διπλα στη Χερσονησο στο νομο Ηρακλειου
συγκροτημα δωματιων με πισινα πουλ μπαρ, και με πολυ καλες κριτικες στο μπουκινγκ.
Εν τω μεταξυ κοιταω τα εκτυπωμενα χαρτια που ειχα απο το μπουκινγκ,στις παροχες λεει για ερκοντισιον,πουθενα για χρεωση.
Στο wi-fi ας πουμε λεει οτι ειναι δωρεαν.
Θα το ξεχασαν φαινεται...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
mirage έγραψε:Δώσε τους στεγνά στο booking, google, TripAdvisor παντού.
+1

< Note >