Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:μλκ μου δεν υπαρχουν.Τωρα στο σκαι λενε για την εστιαση που ανοιγει στην Ιταλια,και δειχνουν το Ιταλικο μετρο που ειναι τιγκα στο κοσμο,και λενε οτι ειναι επικινδυνο. :lol:

Ε, οι Ιταλοι ειναι αλλο, κολλανε πιο ευκολα. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#704997 δηλαδη εγω απο την καλλιθεα θα πρεπει να παω στην δαφνη για να παρω ενα εμβολιο?ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει κεντρο πιο κοντα?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#705001 Τι εννοείς; Σ'έστειλαν στην Δάφνη; Έχει και στον Κεραμεικό πάντως AZ, εκεί είχαν στείλει τα πεθερικά
Άβαταρ μέλους
By axel12p
glf έγραψε:Ναι αναρωτιέμαι πχ για τα Μάλγαρα. Αν έχει μπλόκο στην Χαλάστρα. Που ΑΚΟΜΑ έχουν αφήσει χωματόδρομο την έξοδο της Εγνατίας για παράκαμψη των διοδίων.. και πάνω σε στροφή....

Στην Χαλάστρα δεν έχω πετύχει έλεγχο, αλλά έχει μερικές φορές περιπολικό στην έξοδο των Μαλγάρων για Ε.Ο. Κατά πόσο ελέγχουν τώρα...

Γνωστός μου πάντως, πήγε προχθές από Θεσσαλονίκη - Καβάλα και δεν τον σταμάτησαν πουθενά και ας πέρασε τρία διόδια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#705099 3,313 κρούσματα (4.31% θετ.), 813 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 92 απώλειες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#705106 Και σε λίγες μέρες ανοίγουν τα πάντα. Πάλι σχεδόν 100 άνθρωποι πέθαναν, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν επιτρέπεται να εφησυχάζετε, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και θ'αργήσουν να βελτιωθούν, εγώ θα έλεγα πως ίσως από τον Ιούνιο να δούμε βελτίωση και ν'ανασάνουν λίγο τα νοσοκομεία. Απρίλιος και Μάιος θα είναι χάλια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Anonymous Founder έγραψε:Και σε λίγες μέρες ανοίγουν τα πάντα

Άργησαν να ανοίξουν και για αυτό φτάσαμε ως εδώ. Και αντί όλους αυτούς τους μήνες να ενισχυθεί το ΕΣΥ, κυρίως στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και έπειτα στα Νοσοκομεία (δευτεροβάθμια) για να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν για ψύλλου πήδημα εκεί ο κόσμος, γίνονταν στρατηγικές με καμπύλες, τεθλασμένες, παραλληλόγραμμα από "ειδικούς" και ο βασικός πυλώνας για τη μη εξάπλωση του "φονικού" ιού, ήταν τα μέτρα, τα νέα μέτρα, τα έξυπνα μέτρα και λοιπά.

Για πολλοστή φορά θα πω μέχρι να μαλλιάσει και η γλώσσα μου (πέρα από τη χούφτα μου), ότι ακριβώς αυτή η στρατηγική, αυτά τα μέτρα, σκότωσαν τον παπππούλη, τη γιαγιάκα, το μπαμπά και τη μαμάκα σας. Η Κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς γιατί οδήγησε σε σπιράλ θανάτου 10+ χιλιάδες συνανθρώπους μας για την ώρα και ακόμη ψάχνετε να βρείτε τι έφταιξε. Δεν με νοιάζουν τα παραδείγματα άλλων χωρών. Ξέρω πως λειτουργεί και συμπεριφέρεται η Ελλάδα.
Φέρθηκε εγκληματικά γιατί η Ελληνική Κοινωνία τι είναι νομίζετε; μια χύτρα είναι.
Κάθε μέρα ο Κούλης "καίει" ένα Μάτι.
Κάποιος συνωμοσιολόγος θα έλεγε βέβαια ότι αυτές οι εγκληματικές επιλογές που οδήγησαν στο σπιράλ θανάτου, δεν ήταν από αμέλεια αλλά δόλιες.
Δεν πειράζει μωρέ. Τι είναι 8-9 χιλιάδες συντάξεις που γλίτωσε ο Κούλης. Να σας σώσει τα παππούδια σας ήθελε. Η πρόθεση μετράει παίδες. :s_empathy :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#705115 Εντωμεταξύ ακούω από φίλους ότι παρατηρούν μια μικρή αύξηση θέσεων παρκαρίσματος στις περιοχές τους. Εάν αυτό σημαίνει ότι έχει φύγει ικανός αριθμός προς επαρχία, πάμε για επιβάρυνση που θα έρθει να προστεθεί στο νομοτελειακό αντίκτυπο του επικείμενου ανοίγματος.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#705117 Όλοι έχουν φύγει για χωριά...
Αν είχα ίντερνετ θα ήμουν ήδη κι εγω εκεί.
Όλο το Μάιο θα είμαι τηλεργασια.

< >
Άβαταρ μέλους
By Ove20
kovathe έγραψε:Όλοι έχουν φύγει για χωριά...

Aτομική ευθύνη στα καλύτερα της και πάλι.
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#705120 Θα γράψω κάτι που θα θεωρηθεί ενδεχομένως σκληρό ... πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό ( με ανοικτή αγορά - τουρισμό - ξελευ(φ)θερία μετά από 10 μήνες - εμβολιασμοί ) όλοι θα κοιτάμε την πάρτι μας ( ή τον ευρύτερο - στενό όμως - κύκλο ) και τα 100 άτομα που θα χάνονται κάθε μέρα θα μας φαίνεται αδιάφορο γεγονός. Δυστυχώς η πανδημία παρουσιάστηκε τόσο αριθμολαγνικά που πάθαμε ανοσία στις 100αρες των νεκρών. Έχω φίλο-γείτονα που έχασε και τους δύο γονείς ( ήταν με υποκείμενα νοσήματα αλλά δεν ήταν ανάγκη να τους χάσει σε 3 μήνες ενώ έδινε μια μάχη χρόνια τώρα ).

100 νεκροί την ημέρα είναι 100 συνάνθρωποι μας ... είναι 300 οικογένειες που χάνουν ανθρώπους τους και πενθούν.

Εχω φιλαράκι , 45άρης , πατέρας 2 κοριτσιών ( που είναι μαθήτριες μου ) και βλέπω την αγωνία τους ( και την πλήρη αποδιοργάνωση τους ) τις τελευταίες 20 ημέρες που ο διασωληνομένος πατέρας τους είναι μια καλύτερα μια χειρότερα ( και τι πιστέψεις στην τελική , τι να λένε άραγε στα παιδιά ).

Στεναχωρήθηκα. Θέλω απλά τα πράγματα να πάνε καλύτερα για όλον τον κόσμο όσο πιο σύντομα γίνεται. Η συμβολή μου σε αυτό ( ούτε γιατρός είμαι ούτε υγειονομικός ) είναι να είμαι μαντρωμένος και να εμβολιαστώ το δυνατότερο συντομότερα που μου επέτρεψε το σύστημα. Δεν ξέρω εάν το έκανα για εμένα ( μάλλον ) την οικογένεια μου ( μάλλον ) τη μάνα μου ( μάλλον ) ή τους συγγενεις - φίλους - γείτονες ( μάλλον όχι ) αλλά το έκανα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Και αντί όλους αυτούς τους μήνες να ενισχυθεί το ΕΣΥ, κυρίως στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και έπειτα στα Νοσοκομεία (δευτεροβάθμια) για να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν για ψύλλου πήδημα εκεί ο κόσμος, γίνονταν στρατηγικές με καμπύλες, τεθλασμένες, παραλληλόγραμμα από "ειδικούς" και ο βασικός πυλώνας για τη μη εξάπλωση του "φονικού" ιού, ήταν τα μέτρα, τα νέα μέτρα, τα έξυπνα μέτρα και λοιπά.

Όπως είπε και ο Πορτοσάλτε: Και τι θα κάνουμε το πλεονάζων προσωπικό όταν τελειώσει η πανδημία; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Dimitris_P έγραψε:Τι εννοείς; Σ'έστειλαν στην Δάφνη; Έχει και στον Κεραμεικό πάντως AZ, εκεί είχαν στείλει τα πεθερικά

το πιο κοντινο που μου εβγαλε ηταν στην δαφνη μετα περαμα δραπετσωνα εντελως ασχετα
Άβαταρ μέλους
By italakias
#705124 Εγιναν λεει 70.000 τεστ σημερα.
Δλδ τον μηνα 2.000.000
Το πιστευετε;
Εγω οχι.