+ Εχει ανηφορες / κατηφορες οποτε το ποδηλατο δεν ειναι και γαματη λυση αν δε "το εχεις".
Το σπιτι με το θεμα με τον απορροφητηρα κλπ, τι ηταν, δικο σου δεν ηταν?
giannik1977 έγραψε:Γειτονα , οταν κανεις παιδι , πηγαινε το 5 χλμ μακρυα σχολειο...θα δεις ειναι βολικο..
Dimitris_P έγραψε:Συμφωνώ με ^, δεν τα μπορώ αυτά. Δε μπορώ τα πέρα δώθε και τις αναστατώσεις. Θέλω σίγουρο μέλλον.
Γιάννη σε μένα αναφέρεσαι ως "γείτονα"; Και αν ναι το λες ειρωνικά για την απόσταση;![]()
trident παραλίγο, δεν προχώρησε
Βασίλη της Αργυρούπολης θέλει κάποια μαζεματάκια γιατί αρχικά το είχε φτιάξει για νοίκι και έχει μπει ό,τι σαπίλα (κουζίνα, ντουλάπια), υπολογίζω τουλ. κανά 6-7ρι χιλιάρικα
Anonymous Founder έγραψε:Τέλος, αν φοβάσαι για χρεωκοπίες και τα ρέστα, βγάλε τα χρήματά σου έξω, μην ντρέπεσαι, τόσοι και τόσοι το έχουν κάνει, λίγος ELAς ακόμη, δεν θα μας βλάψει εδώ που φτάσαμε. Και μόλις καταλήξει ο κουρνιαχτός (λίγες μέρες μείνανε λογικά...), κάνεις ό,τι θέλεις.
Για μένα, η γειτνίαση σε σχολεία και λοιπές... παλαιές ιστορίες, έχουν πεθάνει ανεπιστρεπτί.![]()
Από εκεί και μετά, δικά σου είναι τα λεφτά, τα κάνεις ό,τι θέλεις. Εδώ μέσα υπάρχει και φίλος μου που βολοδέρνει και δεν μας άκουσε κάποτε όταν του λέγαμε πως η καλύτερη επένδυση είναι το... νοίκι!![]()
Εγώ έχω... ρεφάρει τον "κουβά" του ενοικίου που έχω πληρώσει, σε σχέση με αυτούς που αγόρασαν σπίτι και τώρα έχει χάσει τουλάχιστον 20% της αξίας του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις μιλάμε για 40% και βάλε...

Dimitris_P έγραψε:Πού μπορώ να βρω ενδεικτικές τιμές για:
- βάψιμο σπιτιού (τοίχους μέσα-έξω, κάγκελα, κουφώματα)
- σίτες σε μπαλκονόπορτες/παράθυρα;
- τέντες
Η γειτνίαση δίπλα σε σχολείο είναι όντως μειονέκτημα, σε κανά δρομάκι λίγο παραπέρα είναι καλύτερα. Δίπλα αλλά όχι φάτσα κάρτα.
Λογικά όταν ο Χάτζαρ υπέγραψε στη Red Bull πρέπει […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]