Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#101753 Σκέφτομαι για το 4.6 Pulse που είναι πάλι Buggy αλλά μάλλον θα μείνω στο 3.5 . Αν δεν κάνω λάθος, με 4.6 συνήθως δεν παίζεις σε αγώνες, σωστά;; Θέλει 3.5 κ.εκ. Όχι ότι θα πηγαίνω σε αγώνες κάθε Κυριακή, αλλά θελλω να έχω τη δυνατότητα. Για truggy το σκέφτομαι σε δεύτερο χρόνο κάποια άλλη στιγμή.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#102085 Για το στρώσιμο του θερμικού αν θυμάμαι καλά κάνω τα εξής:

αφήνω τις ρυθμίσεις όπως έχουν. δεν πειράζω ζιγκλερ κ ρελαντί κ μεγ. στροφές...
1ο ντεπόζιτο (σε εμένα είναι 150ml ) το αφήνω όπως είναι με του τροχούς ελεύθερους.
περιμένω 10-15 λεπτά να κρυώσει.
2ο ντεπόζιτο κάνω το ίδιο.
3ο -//- δίνω γκάζι μέχρι 25%
4ο -//- το τρέχω αλλά όχι τελικιάσματα...
5ο είναι έτοιμο...

σωστά τα θυμάμαι?
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#102122 Παρενθεση.
Αν και εχω μια σφαιρικη αποψη περι τηλ/νων , δεν ξερω τι να αγορασω στον μικρο.
Θεωρω τα ηλεκτροκινητα πιο καλα για εναν 10 χρονο αλλα και παλι δεν εχω ασχοληθει για να ξερω.
Ξερω τη Niko ως καλη εταιρια . Θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο μοντελο σε drift 4wd σε προσιτη τιμη ? Να ριχνω κι εγω καμια γκαζια .
Δε με ενδιαφερει τοσο η εταιρια αλλα η σχεση αξιπιστιας τιμης αποδοσης του μοντελου. Απο κλιμακα δε ξερω.1/16 ισως.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#102132 Και γω την ίδια διαδικασία ακολούθησα για το στρώσιμο, αλλά μόνο το πρώτο ντεπόζιτο το έκανα στον αέρα.
Επίσης, στα πρώτα ντεπόζιτα, όταν τελειώνει το παιχνίδι, βγάζεις το μπουζί και τραβάς την κορδονιέρα μέχρι να δεις το πιστόνι να μένει κάτω.
Και μάλλον αυτή η τακτική πρέπει να ακολουθείται πάντα, όχι μόνο στη περίοδο στρωσίματος.

F&G:
Η NIkko περισσότερο παιχνίδια βγάζει, παρά «κανονικά» τηλ/να.Νομίζω είναι για κάτω των 10ετών, και ειδικά αν θέλεις να παίζεις και 'συ μην την κοιτάς.
Drift τέτοιας κλίμακας έχει η HPI (micro rs κλπ).
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#102162 Kουπεα δες αυτο

Dodger έγραψε:Μόλις πήρα αυτό για τον ανιψιό μου, 1/18 βέβαια, αλλά διάολος :lol:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#102277 Τα on road σε περιορίζουν πάρα πολύ που θα τα χρησιμοποιήσεις. Θέλουν πολύ ίσιο δάπεδο. Ακόμα και ένα πλακόστρωτο πχ μπορεί να είναι πολύ ανώμαλο για on road.

Ένα buggy είναι πολύ καλύτερη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#102293 Το ξερω. Εχουμε ισιο δαπεδο απο κατω αλλα και γκαζον διπλα με χωμα. Οτι θελει ο μικρος. :roll: Το baggy ειναι πιο βολικο σιγουρα.
Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Και γω την ίδια διαδικασία ακολούθησα για το στρώσιμο, αλλά μόνο το πρώτο ντεπόζιτο το έκανα στον αέρα.
Επίσης, στα πρώτα ντεπόζιτα, όταν τελειώνει το παιχνίδι, βγάζεις το μπουζί και τραβάς την κορδονιέρα μέχρι να δεις το πιστόνι να μένει κάτω.
Και μάλλον αυτή η τακτική πρέπει να ακολουθείται πάντα, όχι μόνο στη περίοδο στρωσίματος.

F&G:
Η NIkko περισσότερο παιχνίδια βγάζει, παρά «κανονικά» τηλ/να.Νομίζω είναι για κάτω των 10ετών, και ειδικά αν θέλεις να παίζεις και 'συ μην την κοιτάς.
Drift τέτοιας κλίμακας έχει η HPI (micro rs κλπ).
ευχαριστώ πολύ :-)

Τον ερχόμενο μήνα θα το στρώσω πιστεύω... :-)
ΕικόναΕικόναΕικόνα
:-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Ωωω μεγειά!
Επίσης, ενεργοποίησε το fail safe, πάρε battery pack (όχι ΑΑ στο αυτοκίνητο) και τα πρώτα ντεπόζιτα χωρίς καπάκι.

δυστυχώς αγόρασα ήδη φορτιστή κ μπαταρίες aa varta 2600 mAh για αμάξι κ 2400 για τηλεκατεύθυνση....

απ' ότι διάβασα, το fail safe κ η τηλεκατεύθυνση είναι ήδη οκ. θα το δοκιμάσω τώρα που το είπες... :)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
PeterPan έγραψε:
BASSstarlet έγραψε:Ωωω μεγειά!
Επίσης, ενεργοποίησε το fail safe, πάρε battery pack (όχι ΑΑ στο αυτοκίνητο) και τα πρώτα ντεπόζιτα χωρίς καπάκι.

δυστυχώς αγόρασα ήδη φορτιστή κ μπαταρίες aa varta 2600 mAh για αμάξι κ 2400 για τηλεκατεύθυνση....

απ' ότι διάβασα, το fail safe κ η τηλεκατεύθυνση είναι ήδη οκ. θα το δοκιμάσω τώρα που το είπες... :)
τελικά δίκαιο είχες. Το fail Safe ήταν εντελώς αρύθμιστο... Μισό γκάζι έδινε αντί για φρένο.
Ευχαριστώ :-)

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#103705 Δίνε μεγάλη προσοχή στις μπαταρίες του αυτοκινήτου, γιατί οι ΑΑ δεν έχουν αρκετή δύναμη.
Έτσι και κολλήσει το servo του γκαζιού ανοιχτό....
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
BASSstarlet έγραψε:Δίνε μεγάλη προσοχή στις μπαταρίες του αυτοκινήτου, γιατί οι ΑΑ δεν έχουν αρκετή δύναμη.
Έτσι και κολλήσει το servo του γκαζιού ανοιχτό....

οκ, αλλά έχω μια απορία. οι μπαταρίες που πήρα είναι 2.600 mah, τα battery packs συνήθως είναι γύρω στα 2.000 mah απ' ότι βλέπω... κ μάλιστα δε μου γεμίζουν το μάτι, καθώς θα είναι πχ φασόν από τη robbe σε μια κινεζική εταιρία...
επίσης πολλά από τα battery packs είναι πλακέ και δε χωρούν στο πλαστικό κουτί. σαν αυτό δλδ.
http://www.cmc-versand.de/Hobbico/Akkup ... M6321.html

Εγώ που παλιά έτρεχα με επαναφορτιζόμενες, είχα κάτι με 800 mah κ ήμουν μια χαρά, δλδ ποτέ δεν είχα πρόβλημα. απλώς τις φόρτιζα πριν από κάθε φορά.

Βέβαια είχα κ 1/10 κλίμακα. Τόσο πολύ τραβάνε τα σέρβο στα 1/8 ? Φαντάζομαι πως με τις 2.600 mah θα είμαι μια χαρά για 2-3 ώρες παιχνίδι :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#103905 Δεν θα πάρεις πλακέ, αλλά τύπου πυραμίδας, με 5 στοιχεία.
http://www.cmc-versand.de/Orion/Maratho ... 243KY.html
Oι καλύτερες είναι οι LiFe 2s στα 6.6v volt αλλά τσιμπάνε σε τιμή.

Προτιμούνται τα packs έναντι των απλών ΑΑ στοιχείων, γιατί δίνουν περισσότερα amper.
Δεν μετράει μόνο η χωρητικότητα.