Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
Dodger έγραψε:Μόλις πήρα αυτό για τον ανιψιό μου, 1/18 βέβαια, αλλά διάολος![]()
Το baggy ειναι πιο βολικο σιγουρα.BASSstarlet έγραψε:Και γω την ίδια διαδικασία ακολούθησα για το στρώσιμο, αλλά μόνο το πρώτο ντεπόζιτο το έκανα στον αέρα.ευχαριστώ πολύ :-)
Επίσης, στα πρώτα ντεπόζιτα, όταν τελειώνει το παιχνίδι, βγάζεις το μπουζί και τραβάς την κορδονιέρα μέχρι να δεις το πιστόνι να μένει κάτω.
Και μάλλον αυτή η τακτική πρέπει να ακολουθείται πάντα, όχι μόνο στη περίοδο στρωσίματος.
F&G:
Η NIkko περισσότερο παιχνίδια βγάζει, παρά «κανονικά» τηλ/να.Νομίζω είναι για κάτω των 10ετών, και ειδικά αν θέλεις να παίζεις και 'συ μην την κοιτάς.
Drift τέτοιας κλίμακας έχει η HPI (micro rs κλπ).

BASSstarlet έγραψε:Ωωω μεγειά!
Επίσης, ενεργοποίησε το fail safe, πάρε battery pack (όχι ΑΑ στο αυτοκίνητο) και τα πρώτα ντεπόζιτα χωρίς καπάκι.
PeterPan έγραψε:τελικά δίκαιο είχες. Το fail Safe ήταν εντελώς αρύθμιστο... Μισό γκάζι έδινε αντί για φρένο.BASSstarlet έγραψε:Ωωω μεγειά!
Επίσης, ενεργοποίησε το fail safe, πάρε battery pack (όχι ΑΑ στο αυτοκίνητο) και τα πρώτα ντεπόζιτα χωρίς καπάκι.
δυστυχώς αγόρασα ήδη φορτιστή κ μπαταρίες aa varta 2600 mAh για αμάξι κ 2400 για τηλεκατεύθυνση....
απ' ότι διάβασα, το fail safe κ η τηλεκατεύθυνση είναι ήδη οκ. θα το δοκιμάσω τώρα που το είπες...
BASSstarlet έγραψε:Δίνε μεγάλη προσοχή στις μπαταρίες του αυτοκινήτου, γιατί οι ΑΑ δεν έχουν αρκετή δύναμη.
Έτσι και κολλήσει το servo του γκαζιού ανοιχτό....
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]