Γλυκά Νερά (Παιανία πλέον) κάθε άλλο παρά κορφοβούνι είναι ενώ με μετρό και Α.Ο δίπλα είσαι σε ιδανικό σημείο από πλευράς τοποθεσίας.
Ενώ πχ από Μαρούσι πρέπει να πας να κάνεις τάμα στον ηλεκτρικό για να παρκάρεις και φέξε μου και γλίστρησα.
Μεγάλο μειονέκτημα η έλλειψη αποχέτευσης, μεγάλο πλεονέκτημα ότι είσαι σε απόσταση 30' από τις περισσότερες παραλίες.
Για σαπιοΜεταμόρφωση δεν ξέρω αλλά για το άλλο που λες έχε υπόψη σου ότι ο παράγων "γείτονας" είναι λίγο πούστικο πράγμα.
Εγώ προτιμώ να βρίζω το δικό μου γέρο παρά να παίρνω τηλέφωνο δικηγόρο να βρίσει έναν άλλο γέρο.
Στη θέση σου θα προτιμούσα 1 δις φορές μια μικρή μονοκατοικία κάπου προς Παλλήνη-Πικέρμι-Ανθούσα παρά διαμέρισμα σε no parking lands τύπου Ν. Ψυχικό, Μαρούσι κλπ.
Τώρα καλά τα λες για τους γειτόνους, είναι λαχείο. Αλλά είμαι προετοιμασμένος να το ρισκάρω προκειμένου να αλλάξω περιοχή. Αν μου κάτσει το λαχείο παίξαμε και χάσαμε. Κοτσάρω κι εγώ τα τύμπανα στο 2ο υ/δ και γίνεται του κουτρούλη ο γάμος αν δω τα σκούρα.
Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι στα ίδια χρήματα μπορείς να έχεις περίπου το διπλάσιο σπίτι και αυτό είναι κάτι που θα σε προβληματίσει στο μέλλον.
Επιλογές...
kacey έγραψε:Ειμαι ο ιδιοκτητης του ακινητου, δεν θα επρεπε να ξερω αν κλεβει τη ΔΕΗ ή εμενα (απο τα κοινοχρηστα ή το μαγαζι μου)? Εστω, να το κανω και εγω ρε παιδι μου
έτσι ναι
drdino έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Μπορεί να 'χει βάλει solar power ή να έχει βάλει κανά σύστημα με πυκνωτές, λέμε τώρα. Δε ξέρω αν μπορείς να κλέψεις το ρολόι. Στο κάτω κάτω γιατί έχεις φάει κόλλημα μαζί του;
Τι σύστημα με πυκνωτές;
Ένα ενδιάμεσο ενεργειακό σύστημα γενικότερα, πχ μια σειρά από ups που να τα φορτίζει/ξεφορτίζει. Είπα πυκνωτές σκεπτόμενος στα αυτοκίνητα που βάζουν μερικοί για να μην τραβάει ο ενισχυτής κατευθείαν από τη μπαταρία, δε ξέρω αν υπάρχει κάτι για μεγαλύτερο επίπεδο οικιακής χρήσης οπότε μπορεί να λέω και μπαρούφες
Επίσης μήπως όταν φεύγει κλείνει τα μηχανήματα; Κάνε ντου μια μέρα με μια δικαιολογία
My Flickr
http://www.xe.gr/property/poliseis%7Ckatoikies%7Cxalandri%7C32180647.html
και μου τρέχουν τα σάλια αλλά αν ξυπνήσει με κ@βλες ο Χαρδούβελης του 2030 που οι χορηγοί ίσως έχουν χαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο, τι κάνουμε? Οπισθοχωρούμε ατάκτως και ξεπουλιώμαστε για να πληρώσουμε τον τότε ΕΝΦΙΑ? Ποιος μου λέει εμένα ότι με την καθυστέριση που τους δέρνει δεν βγάλουν νόμο που να χαντακώνει τις μεζονέτες, όπως πχ χαντακώνονται τα 2λιτρα?
Άλλο πλεονέκτημα Ανθούσας-Γλυκών Νερών κλπ ότι έχουν χαμηλά ENFIA emissions...
EDDIE_147 έγραψε:Για να χουμε κακό ερώτημα, στη σαπιοΜεταμόρφωση πόσα τμ μπορείς να χτίσεις;
Είναι πολύ σάπια πάντως...

<< Βόμβα σε χιλιάδες πολυκατοικίες τα απλήρωτα κοινόχρηστα >>
........................................................................
Οπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), Στρ. Παραδιάς, «η πολυκατοικία έχει ήδη τελειώσει. Επικρατεί το απόλυτο χάος καθώς μετά το ''κλείδωμα'' της κεντρικής θέρμανσης λόγω αδυναμίας πληρωμής πετρελαίου, τώρα κλειδώνουν και τα ασανσέρ ενώ δεν υπάρχει ρεύμα σε κοινόχρηστους χώρους εξαιτίας των χρεών προς τη ΔΕΗ. Το αποθεματικό των διαχειριστών δεν φτάνει, μεγάλο μέρος των ενοικιαστών ή ιδιοκτητών δεν πληρώνουν κοινόχρηστα και το πρόβλημα έχει γίνει τσουνάμι». ..........
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113284149
Επειδή όμως είναι μάλλον αδύνατη η αγορά μονοκατοικίας/ανεξ. μεζονέτας (όχι 3ου-4ου ορ κλπ), τουλάχιστον επιδιώκουμε αγορά σε πολυκατοικίες που διαθέτουν μέχρι 7 διαμερίσματα max και επικαλυπτικά με θέρμανση αυτόνομου "καυστήρα" (πχ αερίου ή αντλία θερμότητας) .
Deleted User 1 έγραψε:Κι εγω βλέπω κάτι τέτοια
http://www.xe.gr/property/poliseis%7Ckatoikies%7Cxalandri%7C32180647.html
και μου τρέχουν τα σάλια αλλά αν ξυπνήσει με κ@βλες ο Χαρδούβελης του 2030 που οι χορηγοί ίσως έχουν χαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο, τι κάνουμε? Οπισθοχωρούμε ατάκτως και ξεπουλιώμαστε για να πληρώσουμε τον τότε ΕΝΦΙΑ? Ποιος μου λέει εμένα ότι με την καθυστέριση που τους δέρνει δεν βγάλουν νόμο που να χαντακώνει τις μεζονέτες, όπως πχ χαντακώνονται τα 2λιτρα?
Έχω να σου κάνω πρόταση-jackpot: για κοίτα προς τα εδώ, Αγ.Παρασκευή, και όχι προφανώς στο κέντρο (Αγ.Ιωάννου ή άντε το πολύ-πολύ τέρμα προς Deeree), αλλά προς τα πάνω (Κοντόπευκο).
Στα 150-200Κ θα βρεις >150τμ, και μερικά νεόδμητα κιόλας. Το Κοντόπευκο έχει το πλεονέκτημα των "χωριάτικων" όρων δόμησης (περιορισμός ύψους, κάλυψης και δόμησης), άρα πολύ πράσινο, και ΠΟΛΥ χαμηλότερες αντικειμενικές
Αλλά δεν είναι "χωριό" όπως παραέξω, ούτε είναι και πήχτρα όπως προς Αγ.Ιωάννου, Χαλανδρίου κλπ.Metro δίπλα, Α.Ο δίπλα, βασικοί κόμβοι (Σταυρός, Χαλάνδρι, Ring Κηφισίας) δίπλα, άμεση πρόσβαση προς τα "έξω" (Μεσόγεια, Μαραθώνας, παραλιακή κλπ), και σχεδόν όλα τα μεγάλα καταστήματα και supermarket τριγύρω. Φτιάξανε τώρα πρόσφατα τα πεζοδρόμια και ποδηλατοδρόμους, όλα κομπλέ
Από Γλυκά Νερά σε 2' με αμάξι είσαι στο Deree (πάνω από το βουνό).