Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Hellenic tifosi έγραψε:
Η κατάσταση με τα παιδια μέσα στο σπιτι παντως είναι πολύ δύσκολη, παρά πολύ δύσκολη. Μακάρι να μη φτάσουμε σε ολικη απαγόρευση κυκλοφορίας, να μπορούμε να τα βγάζουμε εξω.....

Άστα να πάνε

Σε λίγες μέρες θα πηδάμε από τα μπαλκόνια
Άβαταρ μέλους
By Serf
Hellenic tifosi έγραψε:
Serf έγραψε:Κατά μέσο όρο διάβαζα στις 5 ημέρες νοσεί οποίος φέρει τον ιό. Άρα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 5 ημέρες από την έναρξη των διαφόρων απαγορεύσεων για να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Μέχρι τότε θα ανεβαίνουν έτσι τα κρούσματα.

< >

Πιθανότατα ακομα περισσότερο. 5-7 ημέρες επώασης, κι άλλο τόσο για όσους ασυμπτωματικους κόλλησαν άλλους ΜΕΤΑ τα μετρα.

Δεν ξέρω αν είναι ευσεβείς πόθοι, έχω αισιοδοξία ότι θα παμε καλα. Να βοηθήσει κι ο καιρος από το άλλο σ/κ κι έπειτα....

Η κατάσταση με τα παιδια μέσα στο σπιτι παντως είναι πολύ δύσκολη, παρά πολύ δύσκολη. Μακάρι να μη φτάσουμε σε ολικη απαγόρευση κυκλοφορίας, να μπορούμε να τα βγάζουμε εξω.....

Ο μικρός (3,5 ετών) ζητούσε από το πρωί βόλτα, οπότε κατά τις 13:00 πήραμε το ποδήλατο και κάναμε δύο γύρους το τετράγωνο. Ήταν τόσο όσο. Ευχαριστήθηκε, πήρα κι εγώ αέρα. Απλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Hellenic tifosi έγραψε:Η κατάσταση με τα παιδια μέσα στο σπιτι παντως είναι πολύ δύσκολη, παρά πολύ δύσκολη..

Τα δέοντά μου στη σύζυγο που επιτελεί έργο, που εγώ απλά ... not worthy.

Επίσης, φαντάζομαι την έκρηξη αυτών των παιδιών όταν ξαναβρεθούν να παίξουν μαζί. :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#633409 Σε εμάς ο μεγάλος ήταν μία εβδομάδα άρρωστος. Στο καπάκι ήθελε να πάει παιδικό κ δεν μπορούσε γιατί ήταν άρρωστο το προσωπικό. Στο καπάκι κλείνουν οι παιδικοί έως τις 20 Απριλίου. Αυτό σημαίνει 6 εβδομάδες σερί η σύζυγος με τα δύο παιδιά 24/7 χωρίς παππούδες.

Πήραμε νέα επιτραπέζια, playmobil κ βλέπουμε

< >
Άβαταρ μέλους
By theo13
Deleted User 1 έγραψε:https://youtu.be/aea5XmdjIRw

Εικόνα

.

Η ντροπή της κοινωνίας αυτοί και τα ταγάρια που δεν μπορούν να κάτσουν στο κωλοσπιτό τους μια μέρα.Είμαστε πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου λαός. :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#633412 Με τόσο χαμό που έγινε σήμερα έξω σε παραλίες, βουνά, εκκλησίες και πάρκα, βλέπω απαγόρευση κυκλοφορίας!

don't panic
Άβαταρ μέλους
By italakias
#633414 Τραβα δες τι γινεται στην ευρωπη και σταματα να βριζεις- βριζετε γενικοτερα.
Άβαταρ μέλους
By pro
#633415 Στις εκκλησίες ο κόσμος έχει πέσει πολύ από αυτά που ακούω.

Από την άλλη:

Εικόνα

Ας απαγορέψουν κυκλοφορία, αστυνομία κλπ, μπας και το πάρουμε απόφαση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#633419 ΙΤΑΛΙΑ: 3.590 νέα κρούσματα και 368 θάνατοι μέσα σε μία μέρα. Τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ιταλία είναι πλέον 24.747. Οι νεκροί έφτασαν τους 1.809 ενώ ιάθηκαν 2.335. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας, χθες τα κρούσματα ήταν 21.157, απεβίωσαν 1.441 ασθενείς και 1996 ήταν οι ιαθέντες. Μέσα σε μια ημέρα διαγνώσθηκαν 3.590 νέοι θετικοί στον ιό και έχασαν την ζωή τους 368 άνθρωποι.

Συνεχίστε τις βόλτες. Μην πτοείστε. Όλα θα πάνε καλά.
Τελεταί Μπούκουρας

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#633424 Δυστηχως η εκκλησια θελουμε δεν θελουμε εχει μεγαλη δυναμη και επιροη
το κλεισιμο με εντολη κυβερνησης δεν ειναι μια απλη αποφαση
και δεν μιλαω μονο για πολιτικο κοστος
Αντε και δινει η κυβερνηση εντολη κλεισιματος τψν ναων
και ερωτω ...απανταει η εκκλησια εμεις δεν κλεινουμε ( κοινως τι θα μας κανετε δλδ κλαστε μας τα αρχιδια) τι θα γινει για πειτε μου? θα τολμησει η πολιτεια να προβει σε συληψεις παπαδων που δεν κλεινουν τον ναο τους?
φανταζεστε τι εχει να γινει απο τους κολημενους πιστους?

να παρουμε αλλο σεναριο ...εστω πως η εκκλησια υπακουει την εντολη και κλεινει τους ναους...Ξερετε ποσοι γκαου πιστοι ειναι ικανοι να βγουν και να μαζευονται κατα εκατονταδες εξω απο τους ναους για να διαμαρτυρηθουν? τι θα κανεις σαν κυβερνηση ? θα στειλεις τα ματ να διαλυσουν χιλιαδες παπουδες και γιαγιαδες?
Για αυτο λεω αφησαμε την εκκλησια να αποκτησει τοση δυναμη και τωρα γυρναει μπουμερανγκ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#633425 Η Εκκλησία της Κύπρου καλεί τους πιστούς να απέχουν από τις Θείες Λειτουργίες, αλλά και τους Χαιρετισμούς έως τις 10 Απριλίου, στηρίζοντας τα μέτρα της Κυβέρνησης.

https://www.newsit.gr/uncategorized/ekk ... t/2994432/