Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ποιος ο λόγος για ένα τέτοιο μπιφτέκι; Ακόμη και να το φας, κακό θα κάνεις στον εαυτό σου.

Αν χρειαζεται να σου εξηγησω ποιος ο λογος, δε χρειαζεται να πας. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ, να χορτασει και το στομαχι και το βλεμμα. :rtfm:
Και οι υπολοιπες μεριδες ειναι ετσι, και οι σαλατες, και τα τζατζικια με το φτυαρι. "Μιά πατάτες"=ενα κανονικο πιατο με βουνο ωραιες πατατουλες.
Αν θες να φας κανονικα θα σου φανει ακριβος.

Είναι τόσο τεράστιο που ο μέσος άνθρωπος θα πάθει δυσπεψία, αυτό εννοώ.
Μου φαίνεται τρελή υπερβολή, απλώς.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ποιος ο λόγος για ένα τέτοιο μπιφτέκι; Ακόμη και να το φας, κακό θα κάνεις στον εαυτό σου.

Αν χρειαζεται να σου εξηγησω ποιος ο λογος, δε χρειαζεται να πας. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ, να χορτασει και το στομαχι και το βλεμμα. :rtfm:
Και οι υπολοιπες μεριδες ειναι ετσι, και οι σαλατες, και τα τζατζικια με το φτυαρι. "Μιά πατάτες"=ενα κανονικο πιατο με βουνο ωραιες πατατουλες.

Μπορείς πάντα να το κόψεις στη μέση.
Γενικά να το μοιραστείς.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:
trident1971 έγραψε:

Βασικα εφαγα τα 3/4 απο αυτο που βλεπεις, βεβαια πλακωσα και πατατες, ψωμια, σαλατα, λιγο εξοχικο, και τη μπυριτσα μου.
Εφαγα και ενα μπωλακι γιαουρτι με γλυκο κουταλιου μετα. :help:
Σε 45 περιπου λεπτα ημουν ενταξει, επρεπε ομως να κανει μια πιρουετα πρωτα. :shifty:

Οταν στο αλλο τοπικ μιλαμε για κοιλιες κλπ, πως νομιζεις οτι γινονται? με τη μιζερια, "αχ Λάκη, δε μου αρεσει το σατωμπριαν εδω, παμε να φυγουμε"? :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#76801 Με το 1/4 που περισσεψε τι εγινε; Το πουλησε για βενταλια;
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε:Τι? Δεν ήταν γεμιστό?? :s_omg :thumbsdown:

Οχι, αλλα το αλειψε Philadelpia με ενα Karcher για την νοστιμια.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Deleted User 1 έγραψε:Τι? Δεν ήταν γεμιστό?? :s_omg :thumbsdown:

Οχι,
1) μπορει να του βγει πολυ αλμυρο για τα γουστα μου το γεμιστο, ακομα και αυτο του λεω να μη το αλατισει, μια φορα του ξεφυγε του |λογοκρισία|, γιατι να το ξαναπαθω?
2) ειμαι πιο πολυ των παραδοσιακων γευσεων
3) τα γεμιστα με οτιδηποτε/κρεμες γαλακτος και αλλα τετοια, σκεπαζουν την κακη ποιοτητα κρεατος μια χαρα. Αυτο οχι.

g8777 έγραψε:Με το 1/4 που περισσεψε τι εγινε; Το πουλησε για βενταλια;

Κεσεδακι "για το σκυλακι" :lol:
Αν παμε τον Geo εκει, θα την κανει ταρατσα ο Σπαϊκ
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#76810 Βack to the roots! :rtfm:
Στα προτεινόμενα, το "Τζίτζικας και Μέρμηγκας" στο Χαλάνδρι: Πολύ καλό μεζεδοπωλείο, αν και θές το 20ρικο/άτομο, ακόμα και με προσεκτικές επιλογές.
3 φορές επίσκεψη τους τελευταίους 18 μήνες, πάντα ίδια καλή ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Όταν έχει κόσμο (ΠΣΚ) είναι λίγο στριμωγμένα στα τραπέζια, αλλά ακόμα και τέτοιες μέρες η βαθμολογία είναι ίδια.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#76811 Πως κάνετε έτσι ρε; Σιγά το μέγεθος.
Όπως το βλέπω στην φωτογραφία πρέπει να είναι σχετικά λεπτό. Τύπου ετοιματζίδικου από χαμπουργκεράδικου σε πάχος ΠΕΡΙΠΟΥ. (προσοχή μιλάω ΜΟΝΟ για το πάχος, όχι για την ποιότητα κλπ)
Αν μπορώ να το υπολογίσω καλά, είναι περίπου 2,5 μπιφτέκια ΚΑΝΟΝΙΚΑ από αυτά που κάνεις σπίτι χοντρά και ζουμερά.
Επίσης το μπιφτέκι πιάνει όλο το πιάτο, οπότε να υποθέσουμε ότι η μερίδα δεν είχε συνοδευτικά πατάτες/ρύζια κλπ.
Άρα δεν είναι κάτι τραγικά μεγάλο σα μερίδα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#76812 Είναι λίγο πιο χοντρό από αυτά.
Γενικά είναι πολύ αλλά όχι υπερβολικό όπως φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Bayern7 έγραψε:Πως κάνετε έτσι ρε; Σιγά το μέγεθος.
Όπως το βλέπω στην φωτογραφία πρέπει να είναι σχετικά λεπτό. Τύπου ετοιματζίδικου από χαμπουργκεράδικου σε πάχος ΠΕΡΙΠΟΥ. (προσοχή μιλάω ΜΟΝΟ για το πάχος, όχι για την ποιότητα κλπ)
Αν μπορώ να το υπολογίσω καλά, είναι περίπου 2,5 μπιφτέκια ΚΑΝΟΝΙΚΑ από αυτά που κάνεις σπίτι χοντρά και ζουμερά.
Επίσης το μπιφτέκι πιάνει όλο το πιάτο, οπότε να υποθέσουμε ότι η μερίδα δεν είχε συνοδευτικά πατάτες/ρύζια κλπ.
Άρα δεν είναι κάτι τραγικά μεγάλο σα μερίδα.

Σωστο σκεπτικο αλλα:
Ειναι ανετα 2,5 εκατοστα παχος, ισως 3, το χαμπουργκεραδικο που λες ειναι μακραν λεπτοτερο.
Μια ακομα διαφορα ειναι οτι ο κιμας του ειναι περασμενος 1 φορα, οποτε το μασας σχεδον σαν κρεας, δεν εξαυλωνεται οπως τα τυπικα μπιφτεκια.
Οντως γυρω γυρω δεν εχει, (εκτος απο το δειγμα ντοματας που εχει δεξια) αλλα οταν φερνει 1 μεριδα πατατες και τρωνε 4 ατομα, δε χρειαζεται κιολας. Δεν πληρωνεις τη γαρνιτουρα.

Οποιος θελει να κανει τις πραξεις, η ταμπακερα για την κλιμακα ειναι 9,1cm χ 8,3cm