Anonymous Founder έγραψε:Πείτε με παράξενο, αλλά δεν θα ήταν από τα δώρα που θα έκανα στην κόρη μου. Ούτε μηχανή θα της έπαιρνα, παρόλο που εμένα μου αρέσουν.
Συμφωνω απολυτα!
Anonymous Founder έγραψε:Πείτε με παράξενο, αλλά δεν θα ήταν από τα δώρα που θα έκανα στην κόρη μου. Ούτε μηχανή θα της έπαιρνα, παρόλο που εμένα μου αρέσουν.
Anonymous Founder έγραψε:Πείτε με παράξενο, αλλά δεν θα ήταν από τα δώρα που θα έκανα στην κόρη μου. .
Anonymous Founder έγραψε:Ξαναλέω, όλα τα πράγματα που έχουν ρίσκο, γενικώς, δεν τα κάνω δώρο. Είναι δική μου προκατάληψη. Μέχρι ποδήλατο δηλαδή θα έπαιρνα, παραπάνω, όχι.+1 στο οτιδήποτε έχει ρίσκο να αποφεύγεται να δωρίζεται...
Δεν θα άντεχα ποτέ τα whatifs.![]()
Χρήστος Λάππας έγραψε:Το skydiving είναι ίσως το πιο ασφαλές άθλημα του αέρα. Πρώτα από όλα έχεις αρκετό ύψος για να διορθώσεις τυχόν προβλήματα, έχεις εφεδρικό και έχεις και συσκευή που θα σου ανοίξει το εφεδρικό αυτόματα αν πέσεις κάτω από ένα ύψος με μεγάλο βαθμό καθόδου.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Το skydiving είναι ίσως το πιο ασφαλές άθλημα του αέρα. Πρώτα από όλα έχεις αρκετό ύψος για να διορθώσεις τυχόν προβλήματα, έχεις εφεδρικό και έχεις και συσκευή που θα σου ανοίξει το εφεδρικό αυτόματα αν πέσεις κάτω από ένα ύψος με μεγάλο βαθμό καθόδου.Αυτό θυμίζει το ανέκδοτο που καταλήγει......"κι αν όλα πάνε στραβά και φτάσεις στα δύο μέτρα, ε δεν μπορείς να πηδήξεις από τα δύο μέτρα";

) οπου εν πολλοις ειναι "παρομοια εμπειρεία" χωρις τον κινδυνο του να πεφτεις απο ενα απολυτως λειτουργικό αεροπλάνο
απο τα 3 χιλιομετρα υψος
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]